LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare
Daca nu le-ai primit pana acum, putin probabil sa le mai primesti. Din pacate mai sunt si "gunoaie" care nu au ce cauta aici pe langa alti cativa!
Nici odata nu poti fi foarte precaut, cred ca tine de corectitudinea celui care vinde si nu de "naivitatea" celui care cumpara.

-
- veteran
jackspinner scrie:Ai o bila NEAGRA de la mine , ti-am dat mesaj ieri la 11.30 PM si adresa dimineata la 7.30 .jackspinner scrie:Executorii thrillul cozma si ssr 7 adjudecate . Dimineata adresa de livrare .
crystianoo scrie:Mesajde crystianoo » Mie Apr 18, 2012 8:56 am
valabile pachetele 1,2
- crystianoo
- veteran
jack mi-am cerut scuze odata ce vrei defapt?voblerele nu erau ale mele eu decat le-am vandut...sterge mizeria asta de msg sa nu ne suparam...am destui prieteni prin Calarasi...
Nu lasa pe maine ce poti sa faci poimaine cand defapt totul se rezolva raspoimaine...
incepeti cu amenintarile?crystianoo scrie:...sterge mizeria asta de msg sa nu ne suparam...am destui prieteni prin Calarasi...
- crystianoo
- veteran
daca nu cunosti tema de ce te bagi?vezi de treaba ta!
Nu lasa pe maine ce poti sa faci poimaine cand defapt totul se rezolva raspoimaine...
chiar nu e nimeni pe aici din deva sa-l cunoasca pe jegul asta?adriandns scrie:CORECT.
A avut la vanzare un bat Balzer si o mulineta Daiwa pe care cerea 200 ron sau schimb cu voblere.Am fost interesat, ne-am inteles a ramas sa platim fiecare curieratul.Dupa ce s-a asigurat ca i-am expediat pachetul cu 11 voblere noi +twistere si jiguri, mi-a timis coletul cu plata la destinatie 48ron motivand ca atunci cand a pus coletul la posta rapida aceia nu aveau ...chitantier.Cand am deschis coletul, am picat pe spate, batul scurat la varf, fara inscriptii, mandrina infasurata in banda izolatoare, plin de lovituri, inele strambe.mulineta fara inscriptii si cu defecte imposibil de reparat...GUNOAIE.
L-am rugat prin mail sa-mi trimita inapoi bunurile dar se pare ca nu vrea.
pescar particular
rad octavian adrian
str aleea neptun bl 34 sc a ap 4 loc deva jud hunedoara cod posta 330151
eu in locul tau mergeam pana la Deva
asa, sa ma racoresc
str aleea neptun bl 34 sc a ap 4 loc deva jud hunedoara cod posta 330151
eu in locul tau mergeam pana la Deva
asa, sa ma racoresc
pescar particular
Baieti nu mai trimite-ti nimic ljegului acesta .... ma zapacit sa trimit doua voblere yozurii
dupa ce i-am lasat pretul cel mai mic ,i-am trimis si a inceput cu minciuni (totul pe mail ,ca jegul nu are nici telefon)
ba ca nu le poate ridica , ba ca a comandat un prieten de a lui o revista si nu vrea sa o ridice ,acum ca a avut probleme de sanatate ....dar vara asta am sa imi fac timp sa trec si pe la el si jur ca i-le bag pe gat !!!fac drumuri la posta pentru un neghiob
dupa ce i-am lasat pretul cel mai mic ,i-am trimis si a inceput cu minciuni (totul pe mail ,ca jegul nu are nici telefon)
ba ca nu le poate ridica , ba ca a comandat un prieten de a lui o revista si nu vrea sa o ridice ,acum ca a avut probleme de sanatate ....dar vara asta am sa imi fac timp sa trec si pe la el si jur ca i-le bag pe gat !!!fac drumuri la posta pentru un neghiob
Poate le recuperezi si pe ale mele si-i dai cu ele in cap 

crystianoo scrie:...sterge mizeria asta de msg sa nu ne suparam...am destui prieteni prin Calarasi...

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...