LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- senior
Re: LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare
Bogan 82 cand am cumparat de la tine si ti-am bagat bani in cont a fost OK,te bagi in seama cu rezervari si tu nici nu ai bani sa treci strada,lasa pe alti sa vorbeasca care a cumparat de la mine si dupa aceea mai vorbim, ROG pers care au cumparat de la mine sa scrie ce om sunt dupa aceea mai vorbim,am mai avut doua buc la alea de ce nu ai mai zis nimica
Pt ca am cumparat deja mulineta de la Bogdan din Timisoara, adica baiatul caruia cred ca i le-ai vandut tu toate mulinetele cu 700E ... abtine-te de la jigniri si mai invata sa scrii ...
Un barbat adevarat are onoare si cuvant, tu n-ai.
Apropo ...specula pe care o faci tu pe-aici este interzisa, stii asta?
Un barbat adevarat are onoare si cuvant, tu n-ai.
Apropo ...specula pe care o faci tu pe-aici este interzisa, stii asta?
"Timisoata",nasol din partea lu'matale!!
nasolu scrie:"Timisoata",nasol din partea lu'matale!!

... corecteaza frate numele de la Localitate

De ce mama dracului nu pot sa sterg postul.. ca iar am facut dublu post ....
- cristi cristi
- veteran
Barbu Cosmin scrie:Bogan 82 cand am cumparat de la tine si ti-am bagat bani in cont a fost OK,te bagi in seama cu rezervari si tu nici nu ai bani sa treci strada,lasa pe alti sa vorbeasca care a cumparat de la mine si dupa aceea mai vorbim, ROG pers care au cumparat de la mine sa scrie ce om sunt dupa aceea mai vorbim,am mai avut doua buc la alea de ce nu ai mai zis nimica
iti trebuie bani sa treci strada?s-a mai adaugat vreo taxa nesimtita si nu stiu sau depinde pe unde treci?

iti trebuie bani sa treci strada?s-a mai adaugat vreo taxa nesimtita si nu stiu sau depinde pe unde treci?
[/quote]
):)):))...buna asta.

Daca NU traversezi pe trecere de pieton, te costa 140 ron sau (70 daca platesti in 48 ore) asta stiu sigurvladone scrie: sau depinde pe unde treci?

Barbu Cosmin scrie:Bogan 82 cand am cumparat de la tine si ti-am bagat bani in cont a fost OK,te bagi in seama cu rezervari si tu nici nu ai bani sa treci strada,lasa pe alti sa vorbeasca care a cumparat de la mine si dupa aceea mai vorbim, ROG pers care au cumparat de la mine sa scrie ce om sunt dupa aceea mai vorbim,am mai avut doua buc la alea de ce nu ai mai zis nimica
apropo's de ce fel de om esti......cand trimiti unui om un mesaj in felul asta,,
Re: Salut
Dată expediere: Joi Noi 24, 2011 10:24 pm
Expeditor: Barbu Cosmin
Destinatar: fishi
Da au ajuns(pozele),ma gandesc si o sa-ti dau un raspuns
incerca sa dai si raspunsul!!!
Este dovada de nesimtire sa pui un om sa faca poze unui produs(din toate pozitiile) si tu sa nu catadicsesti sa dai un raspuns,negativ sau orice fel!
eu vreau sa-i acord o bila neagra lui Ranga....ptr ca vine la munca in pantaloni cu manecutza scrta ... 

ne vedem pe balta...