LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
biban solzos
veteran
veteran

Re: LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare

Mesaj de biban solzos » 21 Feb 2014, 17:59

rine scrie:
stradic scrie:Bila neagra MODERATORULUI @ johnnybravo (ION BRAVO) care sterge postarile care vrea el numai!!!!! :lol1: :lol1: :censored:
pai, hai sa-i deschidem un topic si sa-i facem un review.. :wink:
cred ca ar fi suficiente voturi pentr-u-ndreptarea pacatosului :twisted:
Doi prunci faina or zis un lucru ! Mai zic si io ceva, si daca zice lumea ca-s "off" , o sa-i rog sa aiba rabdare macar sa explic cum a fost cu provocarea pt Aceton , referitoare la donatii :evil: :evil: :evil: ...N-am verificat, ca nu-mi pierd timpul cu anchete ( mai putzan aia cu @ rine , ca aici chiar am gresit ), dar , cei care au citit, stiu ! Sper sa nu fie cazul !

http://www.youtube.com/watch?v=YKy4riaOBMk
https://www.youtube.com/watch?v=tUyVQbxfTwE

Nu va certati, da' unu din doi o dat cu radiera ! Io nu m-am suparat...dar poate era cineva care s-ar fi bucurat de putinul care-l ofeream !

Sau poate nu-i sters si n-am sesizat eu ! Atunci trebuia holz-ul sa raspunda sau responsabilul sa decupeze si sa mute la "donatii " ...Daca n-oi fi "prohibit " iar , revin....

Nu c-as avea eu bogatii , da' ceva mai pot da , mai ales ca-s multi care n-au nici cat am eu ...Chiar daca zeflemistul de serviciu , mariush, rade de dotarea mea . Acum, in "prohibitie " dupa ce mi-am terminat treaba , m-am interesat "pe surse " :wink: ... Dansul, care radea de pescuitoarele mele , e ...e...e...e... Ai di mini shi di mini .... :oops: :oops:

mariush
senior
senior

Mesaj de mariush » 24 Feb 2014, 18:23

...Chiar daca zeflemistul de serviciu , mariush, rade de dotarea mea . Acum, in "prohibitie " dupa ce mi-am terminat treaba , m-am interesat "pe surse " :wink: ... Dansul, care radea de pescuitoarele mele , e ...e...e...e... Ai di mini shi di mini .... :oops: :oops:[/quote]
:shock: :lol1: :lol1: :lol1:
n-am stiut sa zic altceva...prima parte o mai inteleg cumva,pentru partea a doua...n-am baut lapte sau de vina mi-o fi intelectu' :respekt:
"nevoia este parintele inovatiei" PLATON

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 24 Feb 2014, 20:07

mariush scrie:...Chiar daca zeflemistul de serviciu , mariush, rade de dotarea mea . Acum, in "prohibitie " dupa ce mi-am terminat treaba , m-am interesat "pe surse " :wink: ... Dansul, care radea de pescuitoarele mele , e ...e...e...e... Ai di mini shi di mini .... :oops: :oops:
:shock: :lol1: :lol1: :lol1:
n-am stiut sa zic altceva...prima parte o mai inteleg cumva,pentru partea a doua...n-am baut lapte sau de vina mi-o fi intelectu' :respekt:[/quote]

Eu nu vorbesc de intelectul nimanui . Cand toata lumea ar vorbi de ''maretia " intelectului meu, poate as fi tentat ... Dar, din cate ma stiu si cf educatiei simple ce-am primit-o , m-as gandi de doua ori ! N-am treaba nici cu intoleranta ta la lactoza , exista pastile de calciu !
"N-am stiut sa zic altceva " ... Mai bine taceai ! Eu la faze d-astea, de regula, tac si merg la culcare ! Tu faci "zeflemeli" pe forumuri . Dar, cum ziceam : cf educatiei primite .
Ca fapt divers, eu nu stiu sa fi socializat piscicol vreodata cu tine . Dupa ciudatenia ta de postare, neputand s-o inghit, am ragait pe la niste pescari oradeni ...Ti-au recunoscut mirosul ....M-au luat pe sus si direct la UPU !
Fii linistit, prefer alte subiecte ! tu esti liber sa scrii ce vrei .

:respekt: :respekt: Asta e , cum ziceam, cf educatiei primite ...Altfel....

bogdan_spinner
veteran
veteran

Mesaj de bogdan_spinner » 25 Feb 2014, 16:27

Deci Domnilor, nici nu stiu cum sa incep, ma bufneste fenomenul rasu-plansu!
Nu credeam vreodata ca o sa fiu nevoit sa scriu in acest topic, pentru ca am crezut ca tranzactionez cu OAMENI, dar nevoia ma indeamna, rau de tot.

Cutarica Domnul Silviu Penciu - userul SSTE345,a reusit sa ma ajute sa chelesc mai repede, adica sa imi dinamiteze neuron dupa neuron in modalitatea lui de necolaborare si necomunicare.
Pe vremea lui Ianuarie, postand o Stella 3000 FE, ma contactase cum ca ar fi gata sa facem un trade:
Dinaintea postarii Stellei pe forum, il contactasem pt o Tica Taurus, sa cumpar una de la Dansu, ca tot aduce multe, si ajung la intelegerea de a platii 2 plati esalonate, o fac pe prima si ajung inspre a doua, dar ma contacteaza si spune, uite tu ai o stella, sa i-o dau sa pastrez diferenta care i-o datoram ptr Tica si sa il astept sa imi plateasca Stella,
Pana la acel moment facusem prima transa si fiind in curs pentru a doua, am tocmit de bun acord amandoi ca mi-o trimite la plata integrala, dar intervenind situatia cu stella, am convenit ca sa ne trimitem mulinetele, eu stella el tica, si sa astept diferenta de bani.

Acuma cand Dansul mi-a oferit ajutorul, adica intelegerea situatiei ptr plata am zis ca sa ii intorc favorul si sa fac la fel, adica sa il astept si eu.

Prima data am convenit la prima saptamana din februarie, dar mai apoi il sun si zice sa astept pana miercuri 12 februarie.
Am asteptat si de aici incepe taifasul, de miercuri sa astept pe joi apoi pe vineri, ca luni la orele 1100 am banii in cont- zicea el.

Apoi pana miercuri banii tot nu erau, il sun si evident nu raspunde, de pe atunci il avertizam de sesizarea pe forum la lista neseriosilor, si imi raspunde, ca joi si vineri (adica saptamana trecuta) imi pune banii macar jumate esalonat spre achitare.
Si de acolo pana astazi totul a fost nihilism, nu mai raspunde la telefon, mesaje, si ma mananc singur de ciuda, ca am ajuns in situatia asta. Ba chiar bazandu-ma pe promisiunea lui m-am gajat sa iau alta stella pentru care mi-am cam patat obrazu ca nu am putut sa o platesc.

Pe aceasta cale doresc sa il sesizez si rog public, fie sa isi onoreze plata fie sa imi trimita Stella inapoi!

Nu sunt curios de comentarii, gen de ce am avut incredere etc...in trecut ma intalnisem personal cu el pe cand stateam in Bucuresti si parea un domn serios si responsabil, incidentul de acum nu sunt curios sa il fac ca patare a marturiei lui doar sa isi achite datoria fata de mine, sa isi spele imaginea e datoria Dansului.

Cu parere de rau postez aceste randuri credeti-ma si acuma nu stiu cine mai avea atata rabdare pana sa scrie ceva aici.
Eram gata sa trec peste sa inteleg si sa las uitarii totul macar daca ar fi avut obraz sa raspunda la zecile de apeluri disperate :oops: :wallbash: :fluch
"Pocaiti-va si credeti in Evanghelia lui Isus Hristos"

nobody_01
veteran
veteran

Mesaj de nobody_01 » 26 Feb 2014, 21:46

bogdan_spinner scrie:Deci Domnilor, nici nu stiu cum sa incep, ma bufneste fenomenul rasu-plansu!
Nu credeam vreodata ca o sa fiu nevoit sa scriu in acest topic, pentru ca am crezut ca tranzactionez cu OAMENI, dar nevoia ma indeamna, rau de tot.

Cutarica Domnul Silviu Penciu - userul SSTE345,a reusit sa ma ajute sa chelesc mai repede, adica sa imi dinamiteze neuron dupa neuron in modalitatea lui de necolaborare si necomunicare.
Pe vremea lui Ianuarie, postand o Stella 3000 FE, ma contactase cum ca ar fi gata sa facem un trade:
Dinaintea postarii Stellei pe forum, il contactasem pt o Tica Taurus, sa cumpar una de la Dansu, ca tot aduce multe, si ajung la intelegerea de a platii 2 plati esalonate, o fac pe prima si ajung inspre a doua, dar ma contacteaza si spune, uite tu ai o stella, sa i-o dau sa pastrez diferenta care i-o datoram ptr Tica si sa il astept sa imi plateasca Stella,
Pana la acel moment facusem prima transa si fiind in curs pentru a doua, am tocmit de bun acord amandoi ca mi-o trimite la plata integrala, dar intervenind situatia cu stella, am convenit ca sa ne trimitem mulinetele, eu stella el tica, si sa astept diferenta de bani.

Acuma cand Dansul mi-a oferit ajutorul, adica intelegerea situatiei ptr plata am zis ca sa ii intorc favorul si sa fac la fel, adica sa il astept si eu.

Prima data am convenit la prima saptamana din februarie, dar mai apoi il sun si zice sa astept pana miercuri 12 februarie.
Am asteptat si de aici incepe taifasul, de miercuri sa astept pe joi apoi pe vineri, ca luni la orele 1100 am banii in cont- zicea el.

Apoi pana miercuri banii tot nu erau, il sun si evident nu raspunde, de pe atunci il avertizam de sesizarea pe forum la lista neseriosilor, si imi raspunde, ca joi si vineri (adica saptamana trecuta) imi pune banii macar jumate esalonat spre achitare.
Si de acolo pana astazi totul a fost nihilism, nu mai raspunde la telefon, mesaje, si ma mananc singur de ciuda, ca am ajuns in situatia asta. Ba chiar bazandu-ma pe promisiunea lui m-am gajat sa iau alta stella pentru care mi-am cam patat obrazu ca nu am putut sa o platesc.

Pe aceasta cale doresc sa il sesizez si rog public, fie sa isi onoreze plata fie sa imi trimita Stella inapoi!

Nu sunt curios de comentarii, gen de ce am avut incredere etc...in trecut ma intalnisem personal cu el pe cand stateam in Bucuresti si parea un domn serios si responsabil, incidentul de acum nu sunt curios sa il fac ca patare a marturiei lui doar sa isi achite datoria fata de mine, sa isi spele imaginea e datoria Dansului.

Cu parere de rau postez aceste randuri credeti-ma si acuma nu stiu cine mai avea atata rabdare pana sa scrie ceva aici.
Eram gata sa trec peste sa inteleg si sa las uitarii totul macar daca ar fi avut obraz sa raspunda la zecile de apeluri disperate :oops: :wallbash: :fluch
Pana la urma s-a rezolvat problema?

bogdan_spinner
veteran
veteran

Mesaj de bogdan_spinner » 28 Feb 2014, 12:51

nobody_01 scrie:
bogdan_spinner scrie:Deci Domnilor, nici nu stiu cum sa incep, ma bufneste fenomenul rasu-plansu!

Pana la urma s-a rezolvat problema?

Da. S-a rezolvat, in mod urgent Dansul a trebuit sa plece din tara si telefonul clar nu mai era la dispensa lui. A fost o neintelegere provocata din cauza aceasta. Plata a fost achitata integral, datoria s-a rezolvat si neintelegerea a disparut. Domnul Silviu a ramas omul serios pe care il cunoscusem fiind incurcat doar de circumstante nefavorabile in intelegerea noastra, asa ca imi retrag calificativul negativ si il recomand a fi om de cuvant!

stradic
veteran
veteran

Mesaj de stradic » 28 Feb 2014, 13:12

bogdan_spinner scrie:

Da. S-a rezolvat, in mod urgent Dansul a trebuit sa plece din tara si telefonul clar nu mai era la dispensa lui. A fost o neintelegere provocata din cauza aceasta. Plata a fost achitata integral, datoria s-a rezolvat si neintelegerea a disparut. Domnul Silviu a ramas omul serios pe care il cunoscusem fiind incurcat doar de circumstante nefavorabile in intelegerea noastra, asa ca imi retrag calificativul negativ si il recomand a fi om de cuvant!

@bogdan_spinner...alta data nu fi tu primul "care ridica piatra si o arunca"............asta in ton ca tot ai statusuri religioase..... :lol1: :mrgreen:
rapala the best vobler in the world

SSTE345
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de SSTE345 » 28 Feb 2014, 13:44

stradic scrie:
bogdan_spinner scrie:

@bogdan_spinner...alta data nu fi tu primul "care ridica piatra si o arunca"............asta in ton ca tot ai statusuri religioase..... :lol1: :mrgreen:

Iti multumesc pentru intelegere,Bogdan.Tu stii care a fost situatia reala,nu e cazul sa mai scriu aici.II rog respectuos pe cei care isi (mai ) exprima parerile,sa nu faca dintr-un fleac o mare tragedie.De asemenea,n-are rost sa amestecam pescuitul cu religia.Poate doar in masura in care ne rugam ...sa prindem pesti mai mari ! :D
Fire intinse tuturor !

bogdan_spinner
veteran
veteran

Mesaj de bogdan_spinner » 28 Feb 2014, 14:34

stradic scrie:
bogdan_spinner scrie:

Acuma cu respect pentru varsta care o aveti,
dar aveti grija ce luati in bataie de joc.
vizavi de situatie s-a rezolvat, eu as fi mai retinut sa intervin cu sarcasme,
legat de status, mai vedem in timp daca toti o sa putem :lol1:
nu am aruncat pietre, sunt destui aici care o fac, si cam gratis,
eu sunt preot, si transmit mesajul si aici ma opresc!!!

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 28 Feb 2014, 17:57

Iisus cu un I sau cu doi de I ?

Scrie răspuns