Deci Domnilor, nici nu stiu cum sa incep, ma bufneste fenomenul rasu-plansu!
Nu credeam vreodata ca o sa fiu nevoit sa scriu in acest topic, pentru ca am crezut ca tranzactionez cu OAMENI, dar nevoia ma indeamna, rau de tot.
Cutarica Domnul
Silviu Penciu - userul SSTE345,a reusit sa ma ajute sa chelesc mai repede, adica sa imi dinamiteze neuron dupa neuron in modalitatea lui de necolaborare si necomunicare.
Pe vremea lui Ianuarie, postand o Stella 3000 FE, ma contactase cum ca ar fi gata sa facem un trade:
Dinaintea postarii Stellei pe forum, il contactasem pt o Tica Taurus, sa cumpar una de la Dansu, ca tot aduce multe, si ajung la intelegerea de a platii 2 plati esalonate, o fac pe prima si ajung inspre a doua, dar ma contacteaza si spune, uite tu ai o stella, sa i-o dau sa pastrez diferenta care i-o datoram ptr Tica si sa il astept sa imi plateasca Stella,
Pana la acel moment facusem prima transa si fiind in curs pentru a doua, am tocmit de bun acord amandoi ca mi-o trimite la plata integrala, dar intervenind situatia cu stella, am convenit ca sa ne trimitem mulinetele, eu stella el tica, si sa astept diferenta de bani.
Acuma cand Dansul mi-a oferit ajutorul, adica intelegerea situatiei ptr plata am zis ca sa ii intorc favorul si sa fac la fel, adica sa il astept si eu.
Prima data am convenit la prima saptamana din februarie, dar mai apoi il sun si zice sa astept pana miercuri 12 februarie.
Am asteptat si de aici incepe taifasul, de miercuri sa astept pe joi apoi pe vineri, ca luni la orele 1100 am banii in cont- zicea el.
Apoi pana miercuri banii tot nu erau, il sun si evident nu raspunde, de pe atunci il avertizam de sesizarea pe forum la lista neseriosilor, si imi raspunde, ca joi si vineri (adica saptamana trecuta) imi pune banii macar jumate esalonat spre achitare.
Si de acolo pana astazi totul a fost nihilism, nu mai raspunde la telefon, mesaje, si ma mananc singur de ciuda, ca am ajuns in situatia asta. Ba chiar bazandu-ma pe promisiunea lui m-am gajat sa iau alta stella pentru care mi-am cam patat obrazu ca nu am putut sa o platesc.
Pe aceasta cale doresc sa il sesizez si rog public, fie sa isi onoreze plata fie sa imi trimita Stella inapoi!
Nu sunt curios de comentarii, gen de ce am avut incredere etc...in trecut ma intalnisem personal cu el pe cand stateam in Bucuresti si parea un domn serios si responsabil, incidentul de acum nu sunt curios sa il fac ca patare a marturiei lui doar sa isi achite datoria fata de mine, sa isi spele imaginea e datoria Dansului.
Cu parere de rau postez aceste randuri credeti-ma si acuma nu stiu cine mai avea atata rabdare pana sa scrie ceva aici.
Eram gata sa trec peste sa inteleg si sa las uitarii totul macar daca ar fi avut obraz sa raspunda la zecile de apeluri disperate