pentru putin, ma bucur ca ti-a fost utiltito scrie:Multumiri lui "kingofbeasts" pentru review-ul despre lip gripuri http://www.rapitori.ro/forum/lip-grip-b ... 93-10.html
Lip grip (replica Boga)
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
- kingofbeasts
- veteran

Re: Lip grip (replica Boga)
Ti-am trimis PM, scrie in descriere...se invarte (360 grade).Adelin scrie:Daca se si invarte il iau eu. Vorbim detalii pe privat.
Extrem de utile informatiile, daca nu citeam review-ul facut de tine as fi facut o alegere eronata.kingofbeasts scrie:pentru putin, ma bucur ca ti-a fost utiltito scrie:Multumiri lui "kingofbeasts" pentru review-ul despre lip gripuri http://www.rapitori.ro/forum/lip-grip-b ... 93-10.html
:respekt:
S-a dat si ultimul. Daca mai vrea cineva acest model, il voi ruga pe cel care le-a adus sa mai cumpere. Nu stiu insa cat va dura, deocamdata persoana e in Romania si se va intoarce acasa peste o saptamana.
Pret 210 ron.tito scrie:Lip grip, copie fidela Boga ,lungime 26cm, rotire 360', cantar pana in 15 kg (scala inscriptionata lb si kg), fabricat din otel inoxidabil, maner ergonomic fabricat din material care asigura o priza buna.
Falcile sunt mai groase decat ale Lip gripului de la Spro si sunt foarte puternice. Un lip grip solid ce va face fata cu succes scoaterii pestilor din apa in deplina siguranta.
Pret 230 ron, bucata.
Daca nu mai vrea nimeni un lip grip de calitate,atunci se poate inchide.
vreau eu 
Pentru cei care isi doresc achizitionarea pe viitor a acestui model de lip grip ,va anunt ca peste aproximativ o luna voi da o noua comanda.
Al meu ar trebui sa ajunga maine, o sa va spun cum e la rece cand il primesc. Chiar sunt curios. 
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Azi in jurul orei 14 l-am "predat" celor de la firma de curierat. Astept impresiile tale, tinand cont ca ai avut (sau inca mai ai) Boga (tatal lip gripurilor).Adelin scrie:Al meu ar trebui sa ajunga maine, o sa va spun cum e la rece cand il primesc. Chiar sunt curios. :P
Eu am constatat ca am fost un mare fraier pentru ca nu mi-am luat lip grip pana acum, cel putin la stiuca face toti banii. Adio taieturi in operculi, agatat in ancore sau carlige, maini inghetate sau pline de mucus,peste chinuit. De cand folosesc gripul pot merge in halat alb la pescuit :) .