Lip grip (replica Boga)

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori

Adelin
Moderator
Moderator

Re: Lip grip (replica Boga)

Mesaj de Adelin » 15 Noi 2014, 02:50

Am primit marfa si la prima atingere imi place mult. E mai mic decat boga, asa imi pare, nu l-am comparat cu originalul pt al meu e pe fundul Dunarii, dar asa m-i sa p?rut, insa cred ca asta e un avantaj. Sa il vad cum tine la peste viu care se zbate, ca aclo e problema, dar la rece se comporta bine. Am ridicat un bax de apa plata 6x12 sticle agatat in manerul de bana adeziva pe post de manaer. Am verificat cu aceasta ocazie si cat indica cantarul...exact 12 kg. Ce imi pare aiurea e ca se misca capacul din capul manerului, sper sa nu se buleasca in timp. O sa dau si alte detalii cu prima captura.
Fir intins si multzam de marfa!
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 15 Noi 2014, 12:17

Eu am scos cu el stiuca sarita de 5 kg si n-am avut nicio emotie. E primul lip grip pe care-l am si comparandu-l cu ce am gasit prin magazine mi se pare superior din toate punctele de vedere. Vorbind cu amicul meu, i-am cerut sfatul in aceasta privinta si mi-a spus sa nu-mi cumpar niciun model din magazine ca imi aduce el si o sa fiu pe deplin multumit. Mi-a spus ca acest model e comandat si comercializat de un magazin de pescuit din SUA, multe din produsele sale ajungand in Australia si Noua Zeelanda. El il foloseste de circa 2 ani, dupa ce a patit la fel ca tine, a "pierdut" doua Boga.
Despre constructia sa interioara mi-a spus ca are dublu arc, unul fiind in corpul principal al gripului ,iar celalalt e in interiorul tijei si e prins de capacul ala care spui ca se misca. Rolul celui de-al doilea este acela de siguranta, in caz ca cedeaza primul. Daca tragi de maner sau agati o greutate in el vei constata ca acel capac se invarte(misca), asadar greutatea atasata nu implica cel de-al doilea arc decat in cazuri extreme, cand ai de scos pesti mari, situatie in care acel arc atasat de capac lucreaza in tandem cu arcul principal.Gradatia cantarului nu e lizibila , cel putin in cazul meu, am +1 dioptrie si nu iau ochelarii cu mine la pescuit...m-am invatat minte de cand am uitat "la locul faptei" ochelarii polarizati dupa care "plang" si acum.
Omul e foarte multumit de acest model, spune ca n-a avut nici cea mai mica problema, necesita o intretinere minimala (curatarea de impuritati si aplicarea de ulei la parghii si mecanismul falcilor) la fel ca la oricare alt lip grip.
Una peste alta eu sunt extrem de incanta de acest gadget, face toti banii. In perioada asta e aur curat, am scapat de maini inghetate si de riscurile aferente manipularii unei stiuci cu mana, despre avantajul oferit de faptul ca se roteste nu mai e cazul sa amintesc.
Oricum il voi ruga sa-mi mai trimita, imi oprisem unul sa-l am de rezerva, in cazul ca-l voi pierde pe asta, dar am mai primit o oferta si l-am vandut. Asadar lista ramane deschisa, saptamana viitoare intentionez sa-i mai dau o comanda.

Ma bucur ca esti multumit, chiar aveam o strangere de inima stiind ca ai utilizat Boga :) .

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 15 Noi 2014, 18:32

..."mishteaux" !
...mi-am comandat si eu unul si pana in 8 decembrie il am.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 18 Noi 2014, 22:08

Mai am un amic care vrea unu, asa ca te rog sa ma anunti cand mai ai, poate te mai scap de cateva. ;-)
WSB CLUB

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 18 Noi 2014, 23:50

Adelin scrie:Mai am un amic care vrea unu, asa ca te rog sa ma anunti cand mai ai, poate te mai scap de cateva. ;-)
In maxim doua saptamani, le va aduce cineva si mai mult de 5 bucati nu vor sosi. Unul il opresc eu, sa-l am de rezerva ca sunt uituc din fire :) ,2 sunt deja rezervate si ar mai fi 2 disponibile.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 20 Noi 2014, 17:13

Da-mi de stire, ca amicul meu sigur ia o bucata.
WSB CLUB

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 01 Dec 2014, 17:35

Miercuri soseste marfa, 3 bucati sunt deja rezervate si ii rog pe cei care au facut rezervarile sa le reconfirme in mesageria privata sau aici. Unul il opresc eu si mai ramane o singura bucata pentru doritori.

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 01 Dec 2014, 19:28

Rezervata si ultima bucata. Daca se razgandeste cineva voi anunta aici.

Scrie răspuns