DONATII
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: DONATII
cam despre asta e vorba
multumesc pt PM-uri, nu ma intereseaza cineva care are deja asa ceva si i-ar prinde bine sa-si completeze trusa
vreau sa fac o bucurie cuiva care nu are posibilitati
azi ma hotarasc cui trimit, maine le pun la posta
multumesc pt PM-uri, nu ma intereseaza cineva care are deja asa ceva si i-ar prinde bine sa-si completeze trusa
vreau sa fac o bucurie cuiva care nu are posibilitati
azi ma hotarasc cui trimit, maine le pun la posta
mult, bun si ieftin - intotdeauna vei putea avea maxim doua
Ho,Ho,HO.....mai omule....pai dami mie cutia..ca doar sti ca am nevoie si cu firul acela...dar de 8lb scosei azi un crap de cca4-5kg....te las sa faci poze cu el daca imi dai mie firul si cutia.
Mai vb.
Mai vb.
textilul si cutia pleaca maine la pitesti, gumele la salaj
sa le folositi sanatosi!
sa le folositi sanatosi!
mult, bun si ieftin - intotdeauna vei putea avea maxim doua
Foarte frumos. Felicitari
Am primit de la userul "iiulian" din Slatina o rola de fir textil si o cutie pentru naluci.
Chiar aveam nevoie de asa ceva.La mine mos Craciun a venit mai devreme
I multumesc din suflet, si i urez multa sanatate si FIR INTINS.
Chiar aveam nevoie de asa ceva.La mine mos Craciun a venit mai devreme
I multumesc din suflet, si i urez multa sanatate si FIR INTINS.
- Fişiere ataşate
-
- 1495254_628558597216814_1141395641_o.jpg (177.03 KiB) Vizualizat de 1372 ori
-
- junior
multumesc necro009 pentru segment de baza de la o Lanseta Attack Spinn X-Pert Mh 2.40M 7-30 aruncare+husa,se potriveste ca uns ptr un bat care il aveam eu cu probleme la mandrina,o sa-l folosesc cu placere in sezonul urmator si o sa pun si eventuale poze cu articolele primite de pe acest forum.in continuare rog useri de pe acest forum care au lucruri care nu le mai folosesc bucati din mulinete,din lansete ,fire uzate jiguri voblere orice este de rapitori,ptr mine este bine venit.ca sa recunosc a inceput sa-mi placa dar nu sunt chiar asa de dotat financiar,avand familie si singururl care aduce bani in casa,si va jur ca nu spun minciuni,dumnezeu mi-e martor daca mint cu ceva si nu vreau ceva de care este de valoare lucruri care nu va mai sunt de folos,dupa cum am mai spus eu le mai carpesc,am o mulineta facuta din 3mulinete daca va vine a crede,bete acum am 2 unul ptr musca facut din 2 tronsoane si unul ptr stiuca tot facut si ala din 2 tronsoane separate.trusa mea toata stransa , asa am renuntat la o bere la mai stiu eu ce **** fara valoare si am cumparat azi o lingura maine un vobler poaimaine o rotativa la un loc cred ca valoreaza 2.5-3 mil de lei vechi,nu prea am asa scule si multe din ele sunt facute cine stie ce pe unde.ce am mai de valoare sunt 2 spinnerbait si un vobler de la cormoran si 3 linguri de la MISU astea sunt cele mai valoroase restu made in bazar(china)de mulineta ce am primit de la userul DEM si multe alte voblere cutii si fir,cu care am si prins o stiuca de 1 Kg dar neavand aparat foto sau tel de valoare nu am avut cum sa-i demonstrez omului ca am prins-o(bineinteles am eliberat-o)
Multumesc de intelegere!!!
Multumesc de intelegere!!!
Daca are cineva o husa pentru un bat de 2.40 din 2 tronsoane as fi recunoascator.
Chiar si sa o cumapr sunt interesat nu neaparat cadou.
Multumesc
Multumesc
-
- senior
Vrei un tub pt lanseta de 2.40maysmen scrie:Daca are cineva o husa pentru un bat de 2.40 din 2 tronsoane as fi recunoascator.
Multumesc

0766364367
Fir intins!

Am de dat:
Un Mitchel telescopic de 2.10,7-20gr,compozit,cu doua segmente frinte(nu vreti sa stiti ce trinta am luat..).Reparabil(pt cine are timp)-l-am cirpit cu niste ata si banda de izolat ca sa-i dau o forma si nu arata chiar rau.Bat universal;am prins si clean si stiuca
Mai am un telescop sanatos de 4.5 m de la DAM(modelul Record de acum 20 de ani),pentru pluta-nu-i chiar usurel dar asa erau vremurile pe atunci..
...Si un bat de spining Shakespeare(asta are vreo 30 de ani...) de 2.3 m.Foarte usor,mai moale,parabolic-minerul poate fii reconstruit
Astept colindatorii pe privat
Un Mitchel telescopic de 2.10,7-20gr,compozit,cu doua segmente frinte(nu vreti sa stiti ce trinta am luat..).Reparabil(pt cine are timp)-l-am cirpit cu niste ata si banda de izolat ca sa-i dau o forma si nu arata chiar rau.Bat universal;am prins si clean si stiuca
Mai am un telescop sanatos de 4.5 m de la DAM(modelul Record de acum 20 de ani),pentru pluta-nu-i chiar usurel dar asa erau vremurile pe atunci..
...Si un bat de spining Shakespeare(asta are vreo 30 de ani...) de 2.3 m.Foarte usor,mai moale,parabolic-minerul poate fii reconstruit
Astept colindatorii pe privat