nu stiu, gradul de fericire pe care o sa-l ai atunci cand vei prinde un peste cu nalucile astea daca va fi macar egal cu starea pe care ai afisat-o acum
DONATII
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
Re: DONATII
o intreaga filiera ai pus in miscare 
nu stiu, gradul de fericire pe care o sa-l ai atunci cand vei prinde un peste cu nalucile astea daca va fi macar egal cu starea pe care ai afisat-o acum
Salutare !
Promit ca primul peste prins cu una din aceste naluci va fii postat aici, bineinteles pe alt topic.
Promit ca primul peste prins cu una din aceste naluci va fii postat aici, bineinteles pe alt topic.
-
spiridusul
- veteran

Sa le pescuiesti cu placere si cu rezultate, zippo. Si sa fi sanatos, in primul rand, astfel incat sa poti merge la pescuit.
...cat de mult conteaza sa ai posibilitatea sa faci un om fericit
Felicitari "spiridusule"...predestinat nickname
Felicitari "spiridusule"...predestinat nickname
-
c_a_ta2004
- junior

revin,cu aceiasi rugamintecare aveti mulinete stricate,rulmenti de mulinete,bete rupte,inele,nyloane uzate care nu v-a mai folosesc,nu tre sa fie in stare buna de functionare ca eu le mai carpesc.
Salutare!
Imi cer scuze ca , din cauza entuziasmului , am uitat sa multumesc si celor care au creat acest topic.
Va multumesc si pentru urari!

Imi cer scuze ca , din cauza entuziasmului , am uitat sa multumesc si celor care au creat acest topic.
Va multumesc si pentru urari!
donez segment de baza de la un Lanseta Attack Spinn X-Pert Mh 2.40M 7-30 aruncare.i-am rupt varful in portiera de la masina.
-
c_a_ta2004
- junior

vreau eeeeeeeeeeeeeeuuuuuuuuu!!!!!!!

ai mp!!!!
ai mp!!!!
si mp tau unde e c_a_ta2004 ?
-
c_a_ta2004
- junior

eu am trimis,dar nu stiu ce s-a intamplat,oricum asta e mess-ul meu c_a_ta2004,lasa acolo nr tau de tel si te sun eu!sau 0749855272,in caz ca vrei sa ma suni tu,dar am zis ca este in interesul meu sa te sun eu!!!