...iti spun eu ce s-a intamplat : "politica" forumului este sa ai minim 20 mesaje in forum si apoi ai acces la "mp"c_a_ta2004 scrie:eu am trimis,dar nu stiu ce s-a intamplat...
DONATII
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: DONATII
-
- junior
cred ca asta era,cred ca imi mai trebuie 2 ca sa am 20 de msj.ptr necro009 scuze am tastat numarul vechi,asta e cel nou 0755486255.
- andreisavin
- veteran
Are cineva un knob sau chiar un maner de shimano in plus?Raman vesnic recunoscator 

- andreisavin
- veteran
Imi cer scuze ca postez aici dar nu pot trimite mesaj privat.Pentru edi_curiosul : asa este si manerul meu doar ca are knob-ul in forma de T.In principiu ma intereseaza doar knob-ul sa il schimb.
- edi_curiosul
- veteran
cel mai 'eftin knob de la shimano nu este mai 'eftin decat cel mai 'eftin manerandreisavin scrie:Imi cer scuze ca postez aici dar nu pot trimite mesaj privat.Pentru edi_curiosul : asa este si manerul meu doar ca are knob-ul in forma de T.In principiu ma intereseaza doar knob-ul sa il schimb.
-
- junior
revin,cu aceiasi rugaminte care aveti mulinete stricate,rulmenti de mulinete,bete rupte,inele,nyloane uzate,gume,carlige care nu v-a mai folosesc sau nu le mai folositi,nu tre sa fie in stare buna de functionare ca eu le mai carpesc.
donez : peste 100 gume, unele intepate altele noi,cateva jiguri, cateva vartejuri, o rola textil 110 m nefolosit( doar pus pe tambur, plimbat in geanta si dat jos),cutie plastic stare buna
prefer sa ajunga la un pescar fara posibilitati materiale, eventual un incepator tanar,care sa se bucure cu adevarat in perioada sarbatorilor
prefer sa ajunga la un pescar fara posibilitati materiale, eventual un incepator tanar,care sa se bucure cu adevarat in perioada sarbatorilor
mult, bun si ieftin - intotdeauna vei putea avea maxim doua
Daca nu le-a adjudecat altcineva as fi eu interesat de ele...
Sunt student si sincer nu am un buget prea mare .
M-am apucat anul trecut de spinning si e un sport destul de costisitor.
Iti multumesc frumos
ai P.M...
Sunt student si sincer nu am un buget prea mare .
M-am apucat anul trecut de spinning si e un sport destul de costisitor.
Iti multumesc frumos
ai P.M...
Hop si eu