numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
-
crapmaniacul
- veteran

aditud scrie:17 tsa scrie:multe mulinete daiwa fuego nu se vand pe rapitori,daca cautati veti vedea cine a fost proprietarul,crapmaniacul a fost primul interesat dar fostul proprietar nu a vrut sa o vanda lui.stradic las-o balta cu oftica ta ca tu zici de eliberarea stiucilor si tu iesi cu ele moarte las-o balta ca iti place sa fii lelita,n-ai alta ocupatie seara,am urmarit comentariile tale la mai multi useri de pe rapitori eu unul m-as abtine daca nu as fi implicat in vreun fel.stima.
Dl. crapmaniacul trebuie sa se simta magulit de faptul ca misteriosul "proprietar" n-a vrut sa-l tzapeasca pe el.
Pana la urma, ce sa zic, se pare ca tzeapa mi-a fost destinata mie.
Si asta e tare:
multe mulinete daiwa fuego nu se vand pe rapitori, da ... , cele mai multe se vand la aprozar si farmacii ... In continuare crezi ca esti al mai destept de pe aici si ca noi cu totii iti inghitim povestile si imbarligaturile tale ...
Nu vreau sa ma gandesc cum as fi reactionat, ca dupa incantarea pe care am avut-o ca tocmai am (re)gasit mulineta pe care o cautam de mult, ma trezeam super dezamagit ca se topisera 500 lei si ma alesesem cu o nenorocire stricata ... N-as dori nimanui dezamagiri de felul asta... Cred ca e destul , ce era de inteles , am inteles cu totii... De vreo reparatie morala sau de alta natura cred ca nici nu poate fi vorba.
-
aditud
- senior

crapmaniacul scrie:aditud scrie:17 tsa scrie:multe mulinete daiwa fuego nu se vand pe rapitori,daca cautati veti vedea cine a fost proprietarul,crapmaniacul a fost primul interesat dar fostul proprietar nu a vrut sa o vanda lui.stradic las-o balta cu oftica ta ca tu zici de eliberarea stiucilor si tu iesi cu ele moarte las-o balta ca iti place sa fii lelita,n-ai alta ocupatie seara,am urmarit comentariile tale la mai multi useri de pe rapitori eu unul m-as abtine daca nu as fi implicat in vreun fel.stima.
Dl. crapmaniacul trebuie sa se simta magulit de faptul ca misteriosul "proprietar" n-a vrut sa-l tzapeasca pe el.
Pana la urma, ce sa zic, se pare ca tzeapa mi-a fost destinata mie.
Si asta e tare:
multe mulinete daiwa fuego nu se vand pe rapitori, da ... , cele mai multe se vand la aprozar si farmacii ... In continuare crezi ca esti al mai destept de pe aici si ca noi cu totii iti inghitim povestile si imbarligaturile tale ...
Nu vreau sa ma gandesc cum as fi reactionat, ca dupa incantarea pe care am avut-o ca tocmai am (re)gasit mulineta pe care o cautam de mult, ma trezeam super dezamagit ca se topisera 500 lei si ma alesesem cu o nenorocire stricata ... N-as dori nimanui dezamagiri de felul asta... Cred ca e destul , ce era de inteles , am inteles cu totii... De vreo reparatie morala sau de alta natura cred ca nici nu poate fi vorba.
Sa shtii ca nu din cauza mea nu tzi-a vandut-o tzie. Eu am intrat pe fir tarziu, dupa ce respectabilu' inchisese topicul. M-a ademenit in urma anuntzului meu de cumparare tambur real four 2500, mi-a scris mesaj privat ca imi da unul de fuego 2500 la 100ron, si eu am acceptat imediat. Apoi l-am sunat si a-ncercat sa-mi plaseze mulineta cu amandoi tamburii la telefon. Initzial am refuzat (pana acum n-am mai cumparat mulinete niciodata la mana a doua), dar am cedat dupa ce mi-a dat de intzeles ca parca nu s-ar despartzi de un tambur, plus ca mi-a garantat ce merge 10/10, ca mi-o ia inapoi daca nu-mi place, etc.
Ma rog, ideea e ca nu din cauza unei superoferte (mi-a oferit-o el la 470ron) de la mine n-ai primit-o tu...probabil ca s-a temut sa-tzi aplice tzie tzeapa...se pare ca si renuntzase s-o mai vanda (dovada ca a stiut ca-i stricata) pe forum...dar uite ca s-a ivit unul interesat de tamburi, care se cara cu ea si peste balta (deci "nu ma mai streseaza omul sa mi-o trimita inapoi"), ce sa mai, victima ideala...
-
stradic
- veteran

@atiutud fa-i public numele sa nu-i mai "arda" si pe altii......

rapala the best vobler in the world
-
crapmaniacul
- veteran

Aditud , tu esti de vina ca l-ai cam starnit sa te tzapeasca

. El se cam resemnase ca nu mai poate vinde mulineta in starea aia, o trasese pe dreapta la cutia cu "de toate" , dar intr-un moment de slabiciune umana ai aparut tu, cu carnea frageda ci cu pofte la tamburul real four (ca numai din astia ne plac acum ...) . Te-a vazut ca esti pe Pensylvania avenue colt cu Petre Ispirescu pe dreapta, deci cu sanse reduse sa apari pe aici incarnat, asa ca automat i s-au reactivat sinapsele de pradator tzepuitor si ti-a servit ca aperitiv tamburul si la main course un elegant antreu de sasiu Fuego cu inca un tambur. Vorba unui amic de-al meu, cand e sa ai ghinion si in pizda dai de cuie ... Ce sa-i faci, n-ai ce-i face ... dar e urat urat ...