Daiwa Fuego
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Re: Daiwa Fuego
buna tuturor,am asteptat sa vad pana unde poate ajunge acest topic,observ multa rautate din partea unora,altii fac pe detectivii ca poate gasesc ceva............,cine are ceva de intrebat sa intrebe direct raspund la oricine nu ma feresc de nimeni,in special de dm stradic nu o sa ma feresc desi vad ca dansul cam dirijeaza topicul cam la totii pescarii colegi ori nare ce face ori este o lelita,da este adevarat ca l-am intalnit o singura data pe stradic,dar sa iti faci o parere despre cineva pe care il vezi o singura data????????????eu nu mi-as permite asa ceva,acum pt cei interesati[vad ca sunt multi curiosi,atii asteapta "reactia vanzatorului"]o sa lamuresc lucrurile in legatura cu mulineta:nu am pescuit niciodata cu acea mulineta,in principiu nu stiu cum trebuia sa mearga una noua,in al doilea rand mulineta nu a fost a mea de facto,toate informatii despre mulineta,despre starea ei le-a scris propritarul de drept care m-a rugat sa-i pun la vanzare mulineta pe contul meu,mai sunt cateva amanunte in legatura cu mulineta care o sa le detailez pt cine va fi interesat,acum in legatura vanzarea care a avut loc:intradevar eu am trimis mulineta respectivului domn,cand a primit-o a confirmat ca mulineta arata bine,dar ca nu ruleaza perfect,proprietarul ma asigurat ca mulineta nu are nici cea mai mica uzura in interior,stia acest lucru pt ca a gresat-o,am spus cumparatorului sa trimita mulineta inapoi ca nu este nici o problema sau daca vrea poate sa o desfaca sa vada ca nu are mulineta uzura,a desfacut mulineta ce i-a facut mulinetei nu stiu dar mi-a comunicat ca ii ramane mulineta si ca este ok.cam asta a fost,acum ce sa vezi dupa 3 saptamani mulineta este ok in continuare daca ii trimit in cont 120 lei,face acesti bani mulineta este rea,cu 120 lei mulineta este buna,la 100 euro vrem sa cumparam avioane si sa avem si garantie,in legatura cu suma dorita ai fi inapoiata actualului cumparator[120 lei pt ca mulineta sa devina iarasi ok]l-am sunat pe fastu proprietar de drept si i-am comunicat problemele care se pun de cumparator,nici n-a vrut sa auda de asa ceva,aceasta este realitatea,imi pare rau pt actualul proprietar, ca mulineta devine iarasi buna numai cu iapoierea sumei de 120lei,singurul lucru pe care il regret esta ca am lasat sa se vanda pe contul meu aceasta mulineta desi fostul proprietar avea si el cont pe rapitori,cine mai are nelamuriri le raspund cu cea mai mare placere.
Sa nu ti mai aduc aminte ca te am pus sa eliberezi stiuculitele alea mici......17 tsa scrie:......................................da este adevarat ca l-am intalnit o singura data pe stradic,dar sa iti faci o parere despre cineva pe care il vezi o singura data........
Nu mai da tu aici explicatii despre "corectitudinea" ta in mica invarteala pe care ai facut-o cu userul @atitud...ca mulineta nu a fost a ta si alte "barbi" de astea!!!!
Si da mah a fost de ajuns sa ma intalnesc cu tine o singura data si mi-am facut o idee despre cine esti!!!!!!!!
rapala the best vobler in the world
Ma bucur ca dl 17 tsa nu a incercat sa schimbe povestea. Poate si din cauza faptului ca stie ca am emailurile compromitatoare. Da, dupa cum am scris deja, am incercat sa recuperez din bani pretizand inapoi 120ron din cei 470. Socoteala a fost simpla, n-am scos cifrele din burta: un tambur de real four se vinde la 25-30usd pe ebay (cum am urmarit de curand unul de TD Sol 3000).
Asa ca m-am gandit ca daca iau $60 pe tamburi, si poate ceva pe rotor (cu toate ca asta n-a fost desfacut, cine shtie ce se mai ascunde si acolo), pe maner, pe corp (desi si aici mai sunt ceva bube, niste suruburi care nu mai prind), poate reusesc sa strang $100 din piese (pe ebay ti se ia taxa 10% din ce vinzi pe site), si sa mai indulcesc amarul...oricum, am avut-o 5 zile la licitatzie (la rubrica "defecta, pentru piese", eu nu practic stilul dlui tsa) cu deschiderea de $115 si s-a inchis postul cu nicio oferta. Asa ca, si la 100usd, sunt prea optimist.
Dupa cum am explicat deja, daca as fi fost pe aproape as fi intors marfa imediat ce-am aflat ce "ascunde". Asta presupunand ca dl 17 tsa o mai lua inapoi, cu toate ca am scris deja ca am mari rezerve in a crede asta.
Asa ca m-am gandit ca daca iau $60 pe tamburi, si poate ceva pe rotor (cu toate ca asta n-a fost desfacut, cine shtie ce se mai ascunde si acolo), pe maner, pe corp (desi si aici mai sunt ceva bube, niste suruburi care nu mai prind), poate reusesc sa strang $100 din piese (pe ebay ti se ia taxa 10% din ce vinzi pe site), si sa mai indulcesc amarul...oricum, am avut-o 5 zile la licitatzie (la rubrica "defecta, pentru piese", eu nu practic stilul dlui tsa) cu deschiderea de $115 si s-a inchis postul cu nicio oferta. Asa ca, si la 100usd, sunt prea optimist.
Dupa cum am explicat deja, daca as fi fost pe aproape as fi intors marfa imediat ce-am aflat ce "ascunde". Asta presupunand ca dl 17 tsa o mai lua inapoi, cu toate ca am scris deja ca am mari rezerve in a crede asta.
- crapmaniacul
- veteran

Tot am zis ca n-are rost sa ma bag insa lucrurile cam par cusute cu ata alba. Chiar nu inteleg cum unii se pot bucura de banii munciti ai altora si sa-i intepe si apoi sa incerce sa-i imbrobodeasca cu faze : mulineta nu era a mea, am vandut-o ptr un prieten care avea si el cont aici dar ii era lene sa o puna la vanzare .... Nu stiu cum mergea mulineta etc etc ... e urat ...
Cel care trebuia sa fie intzepat cu mulineta asta as fi fost eu, dar n-a fost sa fie ptr ca lucrurile stau in felul urmator : aveam laptop-ul aproape si am vazut anuntul repede si aici si dincolo si imediat i-am trimis MP vanzatorului, fiind o mulineta pe care mi-o doream de mult (o avusesem si ca un fraier am vandut-o, ma rog , chestie de bani). Nici n-am mai stat sa negociez, i-am acceptat pretul lui deci targul era facut, era cred intr-o sambata parca , se vede in anunt data exacta. Urma ca in prima zi bancara, luni, sa-i trimit banii pe cont. Gata , am zis, in sfarsit am rezolvat. Nu mai retin exact daca tot in ziua aia mai pe seara sau duminica m-a sunat omul inapoi (dupa ce stabilisem toate detaliile platii, adresa, tot) sa-mi spuna ca e belea mare, nu imi mai poate trimite mulineta ca in momentul in care o impacheta a scapat-o pe gresie si s-a ales praful de ea, e indoit pick-up-ul la ea, alea alea, ca nu mai merge bine ca ii pare f rau ... Ce era sa mai zic, ghinion, asta e, si a zis el ca o s-o duca la reparat acum ca nu mai merge rotund. Nu am inghitit asta cu degetele rare si scapatul pe gresie, am banuit atunci ca altcineva a dorit-o mai mult si vazand ca am dat eu mesaj (si la vedere si MP) a oferit peste mine si mi-a suflat-o, insa omul a sustinut sus si tare ca mulineta s-a turtit de gresie si ca nu mai poate sa mi-o trimita si ca aici se va incheia colaborarea... Atunci mi-a cam parut rau dupa ea, dar acum vad ca tot raul a fo spre bine ... Alte detalii in afara de cele deja scrise nu mai am, insa poate treaba asta mai face putina lumina in toata tevatura ptr ca minciuna are mereu picioare scurte ...
Cel care trebuia sa fie intzepat cu mulineta asta as fi fost eu, dar n-a fost sa fie ptr ca lucrurile stau in felul urmator : aveam laptop-ul aproape si am vazut anuntul repede si aici si dincolo si imediat i-am trimis MP vanzatorului, fiind o mulineta pe care mi-o doream de mult (o avusesem si ca un fraier am vandut-o, ma rog , chestie de bani). Nici n-am mai stat sa negociez, i-am acceptat pretul lui deci targul era facut, era cred intr-o sambata parca , se vede in anunt data exacta. Urma ca in prima zi bancara, luni, sa-i trimit banii pe cont. Gata , am zis, in sfarsit am rezolvat. Nu mai retin exact daca tot in ziua aia mai pe seara sau duminica m-a sunat omul inapoi (dupa ce stabilisem toate detaliile platii, adresa, tot) sa-mi spuna ca e belea mare, nu imi mai poate trimite mulineta ca in momentul in care o impacheta a scapat-o pe gresie si s-a ales praful de ea, e indoit pick-up-ul la ea, alea alea, ca nu mai merge bine ca ii pare f rau ... Ce era sa mai zic, ghinion, asta e, si a zis el ca o s-o duca la reparat acum ca nu mai merge rotund. Nu am inghitit asta cu degetele rare si scapatul pe gresie, am banuit atunci ca altcineva a dorit-o mai mult si vazand ca am dat eu mesaj (si la vedere si MP) a oferit peste mine si mi-a suflat-o, insa omul a sustinut sus si tare ca mulineta s-a turtit de gresie si ca nu mai poate sa mi-o trimita si ca aici se va incheia colaborarea... Atunci mi-a cam parut rau dupa ea, dar acum vad ca tot raul a fo spre bine ... Alte detalii in afara de cele deja scrise nu mai am, insa poate treaba asta mai face putina lumina in toata tevatura ptr ca minciuna are mereu picioare scurte ...
multe mulinete daiwa fuego nu se vand pe rapitori,daca cautati veti vedea cine a fost proprietarul,crapmaniacul a fost primul interesat dar fostul proprietar nu a vrut sa o vanda lui.stradic las-o balta cu oftica ta ca tu zici de eliberarea stiucilor si tu iesi cu ele moarte las-o balta ca iti place sa fii lelita,n-ai alta ocupatie seara,am urmarit comentariile tale la mai multi useri de pe rapitori eu unul m-as abtine daca nu as fi implicat in vreun fel.stima.
17 tsa scrie:multe mulinete daiwa fuego nu se vand pe rapitori,daca cautati veti vedea cine a fost proprietarul,crapmaniacul a fost primul interesat dar fostul proprietar nu a vrut sa o vanda lui.stradic las-o balta cu oftica ta ca tu zici de eliberarea stiucilor si tu iesi cu ele moarte las-o balta ca iti place sa fii lelita,n-ai alta ocupatie seara,am urmarit comentariile tale la mai multi useri de pe rapitori eu unul m-as abtine daca nu as fi implicat in vreun fel.stima.
FOMISTULE si TEPARULE........ nu mai abera si nu incerca sa te disculpi pe aici!!!!!
Da si era o marla care inghitise...si a murit si ti-am dat-o tie daca bine imi aduc aminte iar tu ai promis ca eliberzi alta in locul ei...... pt ca trebuie sa duci ceva neaparat acasa sa pape si gura ta ceva!!!!!!!
De acuma inainte ce-i care participati pe forum la sectiunea aceasta aveti grija cu cine faceti micile afaceri!!!!!!!
- Ionut Petrea
- veteran

aditud scrie: Raspunsul confuz al dlui 17 tsa (pana atunci imi spusese ca e a lui, c-a pescuit shtiuca cu ea, etc)
(copy&paste):
"buna,in legatura cu mulineta:nu am stiut nimic despre mulineta,anuntul cu detalii la scris userul dansb,poti sa verifici ,mulineta a fost a userului mentionat,a vandut-o la o cunostinta de-a mea care o vroia pt pescuitul avatului,care nu a mai vrut-o pt ca avea recuperearea prea mica,am scos mulineta la vanzare fara sa stiu nimic despre mulineta,mai multe informatii despre ea poti afla de la userul dansb,eu aveam alt posibil cumparator pt mulineta,o sa iau legatura cu respectivul si daca nu si-a cumparat va iau mulineta inapoi.stima."
Intotdeauna C&R
Ionut Petrea scrie:aditud scrie: Raspunsul confuz al dlui 17 tsa (pana atunci imi spusese ca e a lui, c-a pescuit shtiuca cu ea, etc)
(copy&paste):
"buna,in legatura cu mulineta:nu am stiut nimic despre mulineta,anuntul cu detalii la scris userul dansb,poti sa verifici ,mulineta a fost a userului mentionat,a vandut-o la o cunostinta de-a mea care o vroia pt pescuitul avatului,care nu a mai vrut-o pt ca avea recuperearea prea mica,am scos mulineta la vanzare fara sa stiu nimic despre mulineta,mai multe informatii despre ea poti afla de la userul dansb,eu aveam alt posibil cumparator pt mulineta,o sa iau legatura cu respectivul si daca nu si-a cumparat va iau mulineta inapoi.stima."
totul e clar......minciuni peste minciuni.........MULTI TEPARI,SAMSARI SI BISNITARI pe aici....pe astia de ce nu-i baneaza nimeni
o tu @johnnybravo
Dl. crapmaniacul trebuie sa se simta magulit de faptul ca misteriosul "proprietar" n-a vrut sa-l tzapeasca pe el.17 tsa scrie:multe mulinete daiwa fuego nu se vand pe rapitori,daca cautati veti vedea cine a fost proprietarul,crapmaniacul a fost primul interesat dar fostul proprietar nu a vrut sa o vanda lui.stradic las-o balta cu oftica ta ca tu zici de eliberarea stiucilor si tu iesi cu ele moarte las-o balta ca iti place sa fii lelita,n-ai alta ocupatie seara,am urmarit comentariile tale la mai multi useri de pe rapitori eu unul m-as abtine daca nu as fi implicat in vreun fel.stima.
Pana la urma, ce sa zic, se pare ca tzeapa mi-a fost destinata mie.
Sunt singurul caruia i se pare ca pe masura ce incearca sa explice lucrurile, dl. 17 tsa se afunda de fapt si mai mult in "mister"? Poate imi explica si mie cineva cu ce-l disculpa pe dlui scuza "nu era a mea, n-am shtiut nimic despre ea"? Pai anuntzul nu e in numele lui? Nu pretinde ca i-a facut upgrade? Asta presupunand ca-l mai crede cineva...
Ma rog, ma las pagubash (si la propriu, si la figurat
Nu vreau sa fiu exclus de pe site (in afara de toata chestia asta, am avut numai experientze pozitive aici), asa ca n-o sa-i dau numele. Poate numai la cereri individuale, prin mesaj privat.
Ba mai vreau sa zic un lucru, care trebuie lamurit. Faza cu "vrei sa-ti iei mercedes la pretz de logan" (parafrazand) invocata de respectabilul domn 17 tsa nu tzine. Domnule, poate ca vei pricepe in cele din urma: hai sa zicem ca mulineta face chiar 1000ron, asa stricata cum e. Problema e ca mi-ai vandut un produs defect, pretinzand si insistand ca merge 10/10. Si-apoi te-ai spalat pe maini cu scuza ridicola ca nu era a dvs si nu shtiatzi care-i treaba cu ea. E simplu, zau asha! Numai cei incurcatzi in propriile minciuni nu mai vad realitatea.