Daiwa Fuego

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori

aditud
senior
senior

Re: Daiwa Fuego

Mesaj de aditud » 01 Sep 2013, 12:36

kiske13 scrie:Tu unde traiesti in state, de cumperi harburi din ro?
La noi toata lumea vaneaza oferte din state ca sunt muult mai ieftine sculele de calitate.
Doua puncte: 1. Fuego e discontinued in state, acum au bagat procyon si ballistic care nu sunt 100% zaion si sunt mai grele;
2. "arata si functioneaza 10/10" nu pare a fi harb.

stradic
veteran
veteran

Mesaj de stradic » 01 Sep 2013, 13:33

aditud scrie:
La noi toata lumea vaneaza oferte din state ca sunt muult mai ieftine sculele de calitate.
Doua puncte: 1. Fuego e discontinued in state, acum au bagat procyon si ballistic care nu sunt 100% zaion si sunt mai grele;
2. "arata si functioneaza 10/10" nu pare a fi harb.

amice esti cam naiv...nu te supara.......dar daca stai in SUA.....eu credca ai de unde si ce sa alegi!!!!!!! :shock: :lol1:

aaaaaaaa...si inca ceva aicea pe forumul asta sunt multi tepari si bisnitari de scule de pescuit :idea: :idea: ........stii tu vorba aia:

..."Cine nu casca ochii(bine)...casca punga"!!!!!!! :wallbash: Ai grija pe viitor...nu numai aici in RO sau in SUA...ci oriunde altundeva in lume..... :elkgrin:
rapala the best vobler in the world

Ionut Petrea
veteran
veteran

Mesaj de Ionut Petrea » 01 Sep 2013, 15:28

Dar oare vanzatorul chiar nu are nici un cuvant de spus? :?:
STATISTICI UTILIZATOR
Ultima vizit?:Dum Sep 01, 2013 3:24 pm
Intotdeauna C&R

stradic
veteran
veteran

Mesaj de stradic » 01 Sep 2013, 16:05

Ionut Petrea scrie:Dar oare vanzatorul chiar nu are nici un cuvant de spus? :?:
STATISTICI UTILIZATOR
Ultima vizit?:Dum Sep 01, 2013 3:24 pm

Ce sa mai spuna????/ M-am intalnit anu' asta mai in primavara cu el la pescuit.....pe un lac mic undeva intre DEJ si BAIA MARE......si am vazut atuncea ce impresia aveau depre el partenerii lui de pescuit....mai multe nu zic ...NO COMMENT!!!! :censored:
rapala the best vobler in the world

ezekiel
veteran
veteran

Mesaj de ezekiel » 01 Sep 2013, 16:24

aditud scrie:
Chiar asa , vorba olteanului , venisi din STATE , trecusi balta inot si te tzepuisi pe la noi !!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pai din cate stiu , lasand la o parte caracterul de kkt al userului 17 tsa , sau cum i s-o spune , stiu ca tu vindeai niste mulinete proaspete , aduse ( comandate ) din STATE ?????????? Pai cum vine asta ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

aditud
senior
senior

Mesaj de aditud » 01 Sep 2013, 16:50

ezekiel scrie:
aditud scrie:
Chiar asa , vorba olteanului , venisi din STATE , trecusi balta inot si te tzepuisi pe la noi !!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pai din cate stiu , lasand la o parte caracterul de kkt al userului 17 tsa , sau cum i s-o spune , stiu ca tu vindeai niste mulinete proaspete , aduse ( comandate ) din STATE ?????????? Pai cum vine asta ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Domnule, nu sunt nascut ieri...shtiu ca dl. stradic are dreptate. Dar cand cumperi cu plata in ramburs, vanzatorul din Cluj, cumparatorul din Pitesti, ce potzi sa faci? Faci si tu ce fac altii cand cumpara prin ramburs de la tine, adica oamenii spera sa fie totul OK, adica descrierea corecta. Adica, pe mine nu ma deranja daca imi vindea mulineta si-mi spunea dinainte ca are probleme...asta era decizia mea. Dar scriind in anuntz ca-i 10/10...si nefiind nici functzionala asta e HOTZIE!!!

A propos de cei carora le-am adus scule din state, unele noi, unele folosite (de mine, niciodata n-am plasat o mulineta pe care am cumparat-o la mana a doua), cred c-am vandut vreo 6, 7 mulinete in tzara in ultimii doi ani. Totul onest, fara sa "belesc" omul de bani...si n-am vandut niciuna peste pretzul de retail din US. Adica, de exmplu, daca am luat-o online de la nu stiu ce magazin care avea discount si-am dat $170-180 pe ea, am dat-o omului de la Iasi (in Pflueger Patriarch nou-noutz) cu $200 (i-am mai pus inca un tambur de rezerva, de fapt, eu n-am scos nici $25 la "afacerea" aia). Ma rog, ideea e ca-mi place sa fiu om, si prin urmare, vreau sa fiu tratat ca atare.

In cazul de fatza, eu aveam nevoie de tambur. Sunt pe cale sa-mi achizitzionez un Luvias 2506 (made in Japan), fiind dezamagit de noua oferta Daiwa din USA (Fuego e discontinued, si astea mai noi nu sunt 100% zaion, sunt grele, manerul se insurubeaza ca la cele ieftine, adica prin corp etc). Cum 2506 e tambur ne-adanc, am vrut sa fac rost de niste tamburi de Daiwa Real Four 2500. Am gasit unul de Tierra, cumparat tot cand am fost vara asta in tzara, tot de pe site, totul super OK la pretz super bun. Am mai vrut unul, si asa am intrat pe fir cu respectabilul 17 tsa...care initzial mi-a propus sa iau mulineta cu totul ca e super, asa cum scrie el pe site, s.a.m.d. Eu, vorba dlui stradic, mai circumspect, i-am zis initzial "nu". Dar, ma rog, vazand ca nu prea voia sa se desparta de tambur, am acceptat si uite asa a inceput tarasenia... Omul s-a oferit c-o ia inapoi daca nu-mi place, etc, vezi povestea intreaga in postul meu no. 6 de pe acest thread... Ma rog, adevarul e ca, chiar daca ma gandeam ca 10/10 poate fi o exagerare, nici prin cap nu mi-a trecut ca poate cineva sa te "execute" asa, fara scrupule. Dar, sper sa-i facem aici reclama in asa fel incat sa nu mai pacaleasca niciodata pe nimeni pe site-ul asta. Sa fie intr-un ceas bun!

ezekiel
veteran
veteran

Mesaj de ezekiel » 01 Sep 2013, 17:04

Sa inteleg ca ai cumparat mulinete doar pentru tamburi ? Adica , cumperi intai potcoavele si apoi calul ?

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 01 Sep 2013, 17:39

ezekiel scrie:Sa inteleg ca ai cumparat mulinete doar pentru tamburi ? Adica , cumperi intai potcoavele si apoi calul ?
Colegu ' e problema omului daca vrea sa-si ia potcoave si pe urma cal....nu vad neregula.
Problema ramine si e de tot kka-tul, adica sa vinzi ceva cuiva promitind ceva ca pe urma sa te dai la "fund"....
Apropos atiud , omul in cauza e cumva clujean?
Nu de alta dar sa stim si noi cu cine avem de-a face prin urbe. :wallbash:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

aditud
senior
senior

Mesaj de aditud » 01 Sep 2013, 17:41

ezekiel scrie:Sa inteleg ca ai cumparat mulinete doar pentru tamburi ? Adica , cumperi intai potcoavele si apoi calul ?
Nu prea inteleg analogia. Orice tambur de Real Four de 2500 se potriveste la Luvias 2506. Cu cateva exceptii, dar Fuego merge. Asa ca, comparatzia e pe langa.

Ionut Petrea
veteran
veteran

Mesaj de Ionut Petrea » 01 Sep 2013, 17:43

Contul lui de okazii il indica a fi din Dej
Intotdeauna C&R

Scrie răspuns