cumpar plumb
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- theoneghost
- utilizator constant
cumpar plumb
sal
ii prisoseste cuiva ceva tevi de plumb (de instalatii)?
daca aveti imi trimiteti pe MP va rog
ii prisoseste cuiva ceva tevi de plumb (de instalatii)?
daca aveti imi trimiteti pe MP va rog
-One often meets his destiny on the road he takes to avoid it-
Re: cumpar plumb
as vrea si io ceva tave de pb daca gasesti mai multe, adica daca ti-or prisosi mai lasa si mie
stima !
stima !
- theoneghost
- utilizator constant
daca se gaseste vreuna...o impart fara problemeVegas_75 scrie:as vrea si io ceva tave de pb daca gasesti mai multe, adica daca ti-or prisosi mai lasa si mie
stima !
- dumanelutu
- senior
dute la orice centru de colectare fier vechi si gasesti acolo cat vrei cam 5 lei kg
Scuze ptr insistenta dar ai vazut tu ca ar fi pb din tevi, adica din ala bun , curat ? Sa nu fie din ala de acumulatori auto sau din alte nenorociri, amestecat cu prostii ... No offense.
Toxic la turnare e oricare din ele...Vegas_75 scrie:Scuze ptr insistenta dar ai vazut tu ca ar fi pb din tevi, adica din ala bun , curat ? Sa nu fie din ala de acumulatori auto sau din alte nenorociri, amestecat cu prostii ... No offense.
Sau te referi la altceva?
accept o bere, eu de aici mi-am luat, incercati si voi, la momentul respectiv autorul spunea ca are destul.
vand lingouri plumb si carasei
Postat de: baracu | Data: 09/11/2011 | Expira la: 09/12/2011
vand lingouri plumb 1.8 kg / lingou puritate 99,98 la suta.pret 6 RON/KG. sunt din constanta.
0749334667
vand lingouri plumb 1.8 kg / lingou puritate 99,98 la suta.pret 6 RON/KG. sunt din constanta.
0749334667
- theoneghost
- utilizator constant
nici el nu mai areGhenadie scrie:accept o bere, eu de aici mi-am luat, incercati si voi, la momentul respectiv autorul spunea ca are destul.
0749334667

- dumanelutu
- senior
omu se duce si isi alege plumb sub ce forma vrea chiar si in forma de papiota ca am vazut vreo doua
- theoneghost
- utilizator constant
nu e vorba de forma,nu caut sa arate ca o teava degeaba.Cei de la centre topesc plumbul si il toarna in forme ca sa il depoziteze mai usor,amestecand astfel plumb de diferite proveniente (plumb de echilibrare roti care are prea mult aluminiu si plumb de acumulatori care isi pierde mult din calitati)dumanelutu scrie:omu se duce si isi alege plumb sub ce forma vrea chiar si in forma de papiota ca am vazut vreo doua
in forma de teava nu vor reusi vreodata sa il toarne,iar la tevi de instalatii se foloseste plumb nealiat...asa cum imi trebuie.