cumpar plumb
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- dumanelutu
- senior
Re: cumpar plumb
dute linistit
nu stiu ce centre aveti voi dar eu am fost la cateva in timisoara si am vazut teava destul de multa
nu stiu ce centre aveti voi dar eu am fost la cateva in timisoara si am vazut teava destul de multa
- johnnybravo
- Moderator
unde in tm? la ce pret? data trecuta am dat anunt in publitim si m-au contactat cativa, mi-am facut un stoc dar se cam epuizeaza 

- theoneghost
- utilizator constant
sa fi devenit plumbul un metal rar? 

-One often meets his destiny on the road he takes to avoid it-
- edi_curiosul
- veteran
nu, aici zice ce s-a intamplattheoneghost scrie:sa fi devenit plumbul un metal rar?
http://www.infomine.com/investment/metal-prices/lead/
mai exact
http://www.infomine.com/investment/meta ... d/5-years/
- theoneghost
- utilizator constant
la bursa vad ca ascazut pretul,asta inseamna devalorizare (stoc mare)...sau scoaterea lui din uzul casnic.Sau stoc mare din cauza scoaterii din uzul casnicedi_curiosul scrie:nu, aici zice ce s-a intamplattheoneghost scrie:sa fi devenit plumbul un metal rar?
http://www.infomine.com/investment/metal-prices/lead/
mai exact
http://www.infomine.com/investment/meta ... d/5-years/

si unde e atunci?
-One often meets his destiny on the road he takes to avoid it-
Nu cred ca tiganii nostri de la centrele de fer vechi au auzit in veata lor de bursa , la ei totul e cu banu jos si ochii la caruta sa nu dispara calul
.
Zilele astea pana sambata o sa dau o raita pe la doua trei centre din Buc sa vad care e pulsul acolo la fata locului si voi reveni cu noutati.

Zilele astea pana sambata o sa dau o raita pe la doua trei centre din Buc sa vad care e pulsul acolo la fata locului si voi reveni cu noutati.
- edi_curiosul
- veteran
intrebarea e cu cat cumpara centrul Pb, si cu cat ti-l da tie!
E limpede ca nu fac ei munca voluntara ca n-au de ce insa daca mi se pare pretul cat de cat decent o sa iau. Oricum nu iau o cantitate considerabila asa ca 1-2-3 lei pe kil nu mai conteaza, ideea e sa fie de calitate.
Ei il cumpara cu vreo 3 lei/kg in en-gross si il dau mai departe dublu sau max triplu la cantitati mici si de calitate. Depinde si de cum te intelegi cu maurul.
Ei il cumpara cu vreo 3 lei/kg in en-gross si il dau mai departe dublu sau max triplu la cantitati mici si de calitate. Depinde si de cum te intelegi cu maurul.
- edi_curiosul
- veteran
nu iti da decat ce a cumparat, asa jegos cum esteVegas_75 scrie:E limpede ca nu fac ei munca voluntara ca n-au de ce insa daca mi se pare pretul cat de cat decent o sa iau. Oricum nu iau o cantitate considerabila asa ca 1-2-3 lei pe kil nu mai conteaza, ideea e sa fie de calitate.
mai bine luati un lingou de 50kg mai multi, va strangeti si faceti doua gratare: unul pt topit plumbul si unul pt scrumbie
Inteleg ca un lingou de 50kg il iei mai avantajos de la vreo firma specializata , nu de la mauri ?
Ar fi OK atunci 50 kg x 3 lei = 150 lei , daca se gasesc trei prieteni se face usor treaba. Se topeste la galeata in curte al foc iute
. Zic bine la pret ?
Ar fi OK atunci 50 kg x 3 lei = 150 lei , daca se gasesc trei prieteni se face usor treaba. Se topeste la galeata in curte al foc iute