cumpar plumb

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Vegas_75
veteran
veteran

Re: cumpar plumb

Mesaj de Vegas_75 » 18 Apr 2012, 14:59

M-am bucurat cand am citit randurile astea, ideea asta mi-a venit si mie ca sa fac jigurile mai usoare pe marimi mai mari de carlige , aliajul plumbului cu cositor si in loc de 14 gr ar iesi undeva pe la 7-9 gr. Nu incercasem efectiv insa acum e clar ca se practica si functioneaza. Nu am ce face cu greutati mari la jiguri si aliajul amintit practic elimina acest neajuns. Incetul cu incetul se face otetul. :wink:

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 18 Apr 2012, 15:41

Bogdan, daca e mai ieftin, nu conteaza, la topire pasta ar trebui sa se ridice la suprafata, prin targuri ar trebui sa gasesti cositor curat, fara pasta. Diferenta exacta de densitate, chiar nu o stiu :headbash:

Cine cumpara Steez-u ii dau 1,8 kg de plumb ( lingou) bonus :lol1:

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 18 Apr 2012, 20:45

bogdan82 scrie: eu am alta problema ... am nevoie urgenta de ceva cositor ... pt jige de 5g ... si n-am gasit pe nicaieri, de fapt asta cautam ... are cineva idee de unde pot cumpara vreun kg de cositor?
vezi pe la baieti de la telefoane ca aia mai aveau ( si eu tot de la ei procuram :D ) . aveau niste cabluri groase cu 4 fire triunghiulare in el pe tamburi mari de lemn de ii ridicau cu macaraua . cu 2 bidoane de bere luam un metru de mat si imi faceam de lucru 2 ore la descojit :lol: din pacate sa desfintat depozitul respectiv :( aveau si plumb si o gramada de chestii folositoare :cry: :cry: :cry:

in rest pe la tigani cu scocuri dar ,, e hoti " si ,, e scumpi "
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !

bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 18 Apr 2012, 20:55

Da ... nici la cabluri nu m-am gandit ... am de umblat un pic maine dimineata ... multzam de info, Lupule ...

Pe indieni insa, i-as cam evita, cositoritul stiu ca e o ocupatie de baza in cadrul etniei ... dar din pacate si inselatoria e :)

Scrie răspuns