cat e manopera pt un bat custom de spinning?
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
- vampyru_a1
- veteran

Re: cat e manopera pt un bat custom de spinning?
Eu am votat de doua ori

...da , ma intereseaza doar un "subiect" din toata tarasenia asta de chestionar pe care ai creat-ojohnnybravo scrie:da, ma intereseaza subiectul, pe tine?
...esti perseverent rau , toata lumea te "sprijina"
...oare cata incredere poti avea in chestionar si dupa cata vreme vei lua mareata hotarare in ce priveste manufacturierul de bete din visele tale.
- johnnybravo
- Moderator

Julien, si eu am aceeasi nedumerire pt ca si impresia mea dupa referintele ce le-am citit pe forum era alta... ce pot face?
@vampyru, mi-ar fi util sa-mi raportezi buguri in privat:) votarea e legata de IP, n-am vrut sa o leg de username/email fiind prea greoaie si totusi ma bazez pe buna credinta/intentie a votantilor
@vampyru, mi-ar fi util sa-mi raportezi buguri in privat:) votarea e legata de IP, n-am vrut sa o leg de username/email fiind prea greoaie si totusi ma bazez pe buna credinta/intentie a votantilor
- johnnybravo
- Moderator

urmareste atunci doar acel subiect, nu e simplu asa?old_radu scrie:...da , ma intereseaza doar un "subiect" din toata tarasenia asta de chestionar pe care ai creat-ojohnnybravo scrie:da, ma intereseaza subiectul, pe tine?
...esti perseverent rau , toata lumea te "sprijina"![]()
...oare cata incredere poti avea in chestionar si dupa cata vreme vei lua mareata hotarare in ce priveste manufacturierul de bete din visele tale.
pune-te in locul meu, pe care rodbuilder ai alege?
- vampyru_a1
- veteran

Johnny nu e prima data cand am aces la vot dupa ce am votat prima oara(ambele voturi sunt de pe acelasi IP)johnnybravo scrie:@vampyru, mi-ar fi util sa-mi raportezi buguri in privat:) votarea e legata de IP, n-am vrut sa o leg de username/email fiind prea greoaie si totusi ma bazez pe buna credinta/intentie a votantilor
unul dintre voturi a fost pt un prieten si anume Tavi
am scris si pe celalat topic de la echipamente ca cel mai bine ar fi sa sefaca un subforum pt rodbuilding cu topicuri ptr rodbuilderi profesionisti (daca vrea altcineva si amatori )julien scrie:Daca Tavi Torescu nu a reusit sa obtina voturi sa depaseasca pragul de 0% inseamna ca nu are nici o legatura cu realitatea. In nici un caz cu cel mai bun rodbuilder.
P.S. no offence !!!!!
daca ma mai lasa sa votez , o sa mia votez pt ca mai sunt destui prieteni in lista (si atunci facem un clasament pe prietenii)
deja am incurcat topicurile si numai stiu pe care scriu pt ca mai aveam ceva in minte
In locul tau alegeam 'gi-lumis'johnnybravo scrie:urmareste atunci doar acel subiect, nu e simplu asa?old_radu scrie:...da , ma intereseaza doar un "subiect" din toata tarasenia asta de chestionar pe care ai creat-ojohnnybravo scrie:da, ma intereseaza subiectul, pe tine?
...esti perseverent rau , toata lumea te "sprijina"![]()
pune-te in locul meu, pe care rodbuilder ai alege?
Nariman lucreaza atit tehnic cit si estetic personal sunt foarte multumit de betele lucrate!johnnybravo scrie:asa cum zice si in titlu, cat costa un bat de spinning custom fara materiale?
care-i timpul de executie mediu?
se ofera garantie pe lucrare?
exista vreun top al celor mai buni rod builderi din .ro? dar macar o lista de nume?
merci
Se vede ca ploua de cateva zile!!!!
[quote]
Se vede ca ploua de cateva zile!!!![quote]
Si tot o sa ploua zilele astea...
Se vede ca ploua de cateva zile!!!![quote]
Si tot o sa ploua zilele astea...
johnnybravo scrie: pune-te in locul meu, pe care rodbuilder ai alege?
Eu daca as fi in locul tau mi-as face lanseta singur, pe genunchi...dar poate ca sunt subiectiv.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB