cat e manopera pt un bat custom de spinning?
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Re: cat e manopera pt un bat custom de spinning?
[quote="kingofbeasts"]am mai gasit unu' [url]http://www.rutenbau-bochum.de/Rutenbau- ... :_:30.html[/url][/quote]
Ce preturi au astia....
La noi daca ii spui omului ca il costa 15-20 lei/inel se uita crucis la tine
P.S: sunt bine venite acele link-uri
Ce preturi au astia....
La noi daca ii spui omului ca il costa 15-20 lei/inel se uita crucis la tine
P.S: sunt bine venite acele link-uri
Astazi, din curiozitate, am deschis chestionarul si am observat cat este de relevant. Daca Tavi Torescu nu a reusit sa obtina voturi sa depaseasca pragul de 0% inseamna ca nu are nici o legatura cu realitatea. Are legatura cu orice altceva. In nici un caz cu cel mai bun rodbuilder.
PS: Nu m-am inselat cu privire la initiatorul topicului. Nu l-am suspectat nici un moment de intelepciune.
Julien, moderatorul a receptionat dorinta ta si a modificat la 2%.julien scrie:Astazi, din curiozitate, am deschis chestionarul si am observat cat este de relevant. Daca Tavi Torescu nu a reusit sa obtina voturi sa depaseasca pragul de 0% inseamna ca nu are nici o legatura cu realitatea. Are legatura cu orice altceva. In nici un caz cu cel mai bun rodbuilder.
PS: Nu m-am inselat cu privire la initiatorul topicului. Nu l-am suspectat nici un moment de intelepciune.
![]()
[quote]Julien, moderatorul a receptionat dorinta ta si a modificat la 2%.[quote]
Daca moderatorul modifica,putem spune ca-i un sondaj custom by"johnnybravo"!
Julien,imi dai niste twistere d-alea noi sa nu te votez?
Daca moderatorul modifica,putem spune ca-i un sondaj custom by"johnnybravo"!
Julien,imi dai niste twistere d-alea noi sa nu te votez?
- vampyru_a1
- veteran

Iti daaa ,iti daaa !nasolu scrie:Julien,imi dai niste twistere d-alea noi sa nu te votez?
,,Slabule'' vezi ca de saptamana viitoare ajunge scrumbia pe la noi pacilea (am vb cu ea pe feisbuci)
Vezi cum faci pe la giob sa iti iei liber pe la giob sa veniti (de abia astept sa imi dau in vena cu niste hamei )
- johnnybravo
- Moderator

Julien, e evident faptul ca nu folosesc zecimale altfel ai fi vazut acolo un 0,1..0,9%
uite, raportat la datele curente, la 140 de voturi cate sunt acum, are 2%, asta inseamna ca are 3 sau 4 voturi.
uite, raportat la datele curente, la 140 de voturi cate sunt acum, are 2%, asta inseamna ca are 3 sau 4 voturi.
...tu chiar urmaresti chestionaru' ala ?johnnybravo scrie: ... raportat la datele curente, la 140 de voturi cate sunt acum...
- johnnybravo
- Moderator

da, ma intereseaza subiectul, pe tine?
Chiar crezi ca Tavi se incadreaza intre 0,1 si 0,9% ? Am confirmarea ca nu esti suspect. Poate sarbatorile pascale imi vor lumina mintea si voi intelege si eu ce rost are acest "post". Top-icul cred ca este util celor care merg la pescuit, se intalnesc pe malul apei, isi arata unii altora ce bete au si cand se insereaza isi dau seama ca de fapt trebuia sa si pescuiasca. Se duc acasa , beau o bere si povestesc prietenilor ce partida extraordinara au avut.johnnybravo scrie:Julien, e evident faptul ca nu folosesc zecimale altfel ai fi vazut acolo un 0,1..0,9%
Va doresc sa aveti un PASTE FERICIT