Barca pneumatica 3,30m
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Barca pneumatica 3,30m
Barca BARK (ucrainiana) absolut noua, 3,30m lungime, chila gonflabila, 5 straturi material, factura, garantie 3 ani, model BARK 330S ( www.goldfish.ro ) Oferta speciala pret 3000lei (pretul este redus cu vreo 400 lei fata de catalog). Sunt pe stoc vreo 10 bucati.
Pretul include barca, accesoriile (rame, pompa, kit reparatii), 2 veste salvare si transport. Nu stiu cat timp este valabila aceasta oferta. Pentru detalii si eventuale comenzi sunati la 0758846948 Eugen (nu-i cunosc si numele) si ii puteti spune linistiti ca sunati din partea lui Eugen Fetes.
Eu nu sunt vanzatorul ci doar incerc sa-l ajut sa scape de acest stoc.
Nu-mi dati PM-uri deoarece nu stiu ce altceva sa va mai spun in plus fata de ce am scris.
Pretul include barca, accesoriile (rame, pompa, kit reparatii), 2 veste salvare si transport. Nu stiu cat timp este valabila aceasta oferta. Pentru detalii si eventuale comenzi sunati la 0758846948 Eugen (nu-i cunosc si numele) si ii puteti spune linistiti ca sunati din partea lui Eugen Fetes.
Eu nu sunt vanzatorul ci doar incerc sa-l ajut sa scape de acest stoc.
Nu-mi dati PM-uri deoarece nu stiu ce altceva sa va mai spun in plus fata de ce am scris.
Bucuresti
BONUS: 2 veste salvare + transportul coletului + 100 lei reducere la pretul de catalog (sta inseamna, dupa mintea mea, vreo 400 lei reducere). Acum habar nu am la ce concluzie ajungi daca-i spui flacaului ca nu ai nevoie de veste...toni f scrie:nu vad nimic de un bonus, boss
si chiar m-ar interesa una

Discuta cu el! Incearca o negociere! Degeaba discuti cu mine

Pune mana pe telefon si afla tot ce te intereseaza. Pe alt site inca nu am bagat anuntul, dar il voi baga si pe infopescar, respectiv pe aventuri.
Bucuresti
Este alegerea ta. Eu am de 3,10m si sa o duc pe mal de Dunare intreaga imi este greu asa ca o duc pe bucati (barca + podina) si o ansamblez + umflu la locul in care o pun pe apa. Daca sunt cu juniorul => un fleac sa o duc umflata pana la apa. Aia de 3,30 are 5-6kg in plus si conteaza (mai ales pentru cineva care are probleme cu coloana).
Bucuresti