Barca pneumatica 3,30m

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Bogdan_Alex
veteran
veteran

Mesaj de Bogdan_Alex » 27 Mai 2011, 12:45

la 410 nu are reducere? :D
Fara pescuiala viata e pustiu

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 27 Mai 2011, 18:55

Bogdan_Alex scrie:la 410 nu are reducere? :D
Nu stiu. Vorbeste cu el.
Bucuresti

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 02 Iun 2011, 19:16

:!:
Bucuresti

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 05 Iun 2011, 17:29

:!:
Bucuresti

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 29 Oct 2011, 14:14

NU CUMPARATI CA VA LUATI TEAPA! UN PRIETEN DE-AL MEU, LA RECOMANDAREA MEA A CUMPARAT UNA DE CURAND SI...

Pana acum am laudat importatorul pentru barci pneumatice ucrainiene BARK. Un prieten, la recomandarea mea a cumparat una. Flacaul (importatorul... goldfish.ro), ca aproape orice roman, cand s-a vazut cu sacii in caruta (vanzarile de BARK au crescut binisor) a devenit un neserios refuzand sa elibereze factura, sa elibereze certificatul de garantie, sa nu trimita bonusul promis clientului (in cazul de fata o vesta de salvare), i-a vandut o barca fabricata in 2009 ?! (asta se poate sa nu o fi inteles eu bine).
Concluzia este ca-mi cer scuze pentru recomandarea importatorului si... ca orice om care se fige cu "ciorba" de acum voi sufla si in iaurt.
Bucuresti

junior9007
veteran
veteran

Mesaj de junior9007 » 29 Oct 2011, 16:39

feugen scrie:NU CUMPARATI CA VA LUATI TEAPA! UN PRIETEN DE-AL MEU, LA RECOMANDAREA MEA A CUMPARAT UNA DE CURAND SI...

Pana acum am laudat importatorul pentru barci pneumatice ucrainiene BARK. Un prieten, la recomandarea mea a cumparat una. Flacaul (importatorul... goldfish.ro), ca aproape orice roman, cand s-a vazut cu sacii in caruta (vanzarile de BARK au crescut binisor) a devenit un neserios refuzand sa elibereze factura, sa elibereze certificatul de garantie, sa nu trimita bonusul promis clientului (in cazul de fata o vesta de salvare), i-a vandut o barca fabricata in 2009 ?! (asta se poate sa nu o fi inteles eu bine).
Concluzia este ca-mi cer scuze pentru recomandarea importatorului si... ca orice om care se fige cu "ciorba" de acum voi sufla si in iaurt.
Eu sunt (ne)"fericitul"in cauza.In fapt am comandat obiectul in urma unei partide de pescuit pe apa din acelasi model de barca -fiind multumit de modelul in sine.Dupa ce am lansat comanda online,s-au petrecut mici inexactitati "tehnice"gen termen si loc de livrare,factura,garantie,bonus promis-o vesta camuflaj-pentru achitarea in avans a intregii sume de bani.In final am primit barca mult asteptata,dar pe ea scrie fabricatie februarie2010.Am luat legatura cu importatorul si mi-a spus ca nu e nici o problema,sa nu ma iau dupa ce scrie ca barca e fabricata recent numai ca scrie asa sa o ia ei mai ieftina cum ar fi la solduri.As fi inghitit si aceasta vrajeala,daca nu se intimpla ca de 3 saptamani sa am n convorbiri la telefon cu vanzatorul,tot de atitea ori angajandu-se sa-mi trimita actele(in final am renuntat si la bonus,am inteles ca e criza).Nu am primit nimic si de 2 zile nu raspunde la telefon.Eu barca nu am desfacut-o si am de gand sa le-o returnez.Nu sunt omul sa fac rau-cum eram tentat la un moment dat-gen OPC...... Scuze pt volumul scrierii,dar m-as bucura daca firma Goldfish ar gasi cat mai putini fraieri ca mine.Cele bune.

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 29 Oct 2011, 20:11

Dorin, asa cum ti-am spus si la telefon, FARA MILA!!! O lacramatie la OPC si o alta la Garda Financiara in care povestesti cu lux de amanunte tot ce mi-ai spus mie. Este o certitudine ca amandoua organele le-o vor trage cu maciuca indoita. Stai linistit ca si-o merita cu prisosinta
Doleantele tale trebuiesc sa fie, raportat la goldfish.ro:
1. Schimbarea barcii cu una fabricata dupa mai 2011 (inseamna sa admiti ca a stat 6 luni pe stoc), totul pe cheltuiala lor
2. Bonusul promis la contractare
3. Factura
4. Garantia

Sau:
1. Oricum lacramatia la cele doua (OPC si GF) trebuie facuta. Macar sa invete ceva din aventura asta aia de la goldfish
2. Returnarea banilor si expedierea barcii (retur) pe banii lor
3. Orientarea catre o alta firma potential serioasa.

P.S. Imi cer scuze ca toate neplacerile astea au fost provocate de recomandarea mea. Cu mine si cu cei care au cumparat de la ei atunci, flacaii au fost OK. Dar cum oamenii isi mai schimba comportamentul, mi se pare absolut normal ca la nesimtire si rautate sa raspunzi cu o rautate justificata.
Bucuresti

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 31 Oct 2011, 09:12

eugene, asta e o supriza mare, pentru ca si eu mi-am luat un 290s, de care sunt foarte multumit, mi-a adus-o chiar eugen moldoveanul personal la bucale, si-mi place barca de nu se poate....

ma gandesc ca in cazul meu, omul chiar a venit cu marfa pana la bucuresti, si asta in 2500 de ron cu totul ...

mi s-a parut un deal excelent, iar barca era tzipla, si este si acum, dupa vreo 10 iesiri, sunt foarte multumit de cum se prezinta materialul si accesoriile ...

probabil trebuie vorbit cu nea moldoveanu, sa-si bage mintile in cap si sa faca businessu corect incontinuare, ca barcile sunt foarte bune, si e pacat ca niste colegi pescari sa nu beneficieze si ei ... la ce material si ce accesorii sunt pe ele, bark sunt mult peste king fisher, care este de ex cu 30% mai scump ...

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 31 Oct 2011, 09:18

tonele, baga si tu o descriere completa a comportamentului barcii. cu ce motor mergi? gliseaza? si ce-ti mai trece tie prin cap :D
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

Puiu.BZ
veteran
veteran

Mesaj de Puiu.BZ » 31 Oct 2011, 09:46

Am BARK 330. E super ok, raport pret calitate super OK. Moldovenii au fost super baieti, dar probabil ca problemele nu sunt generate de ei. Eu asa cred.

Scrie răspuns