Barca pneumatica 3,30m
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Si eu cand mi-am cumparat-o acum 1 an am fost foarte multumit de barca (sunt si acum, poate mai multumit si entuziasmat decat acum 1 an) si nu in cele din urma de modul in care a percutat Eugen (moldoveanul). Asta a fost si motivul pentru care am facut "promo".
La Dorin, problemele au fost diferite. Am reusit si eu, si Dorin sa vorbim astazi cu Eugen. In afara de cateva balbe si scuze puerile, am inteles ca va rezolva toate problemele (schimbarea barcii, acte, garantie si bonusul promis). Acum, ce sa spun?! Astept sa vad finalizarea.
La Dorin, problemele au fost diferite. Am reusit si eu, si Dorin sa vorbim astazi cu Eugen. In afara de cateva balbe si scuze puerile, am inteles ca va rezolva toate problemele (schimbarea barcii, acte, garantie si bonusul promis). Acum, ce sa spun?! Astept sa vad finalizarea.
Bucuresti
-
- veteran
Ma simt nevoit sa intervin si sa precizez faptul ca nu am afirmat niciodata ca Bark nu este de calitate(in caz contrar nu o mai comandam )ci am vrut sa transmit o atentionare potentialilor viitori clienti ca dealer-ul Goldfish reprezentat de Eugen moldoveanu' cum ii spuneti voi,nu a fost serios in relatia cu mine(cumparator).Sper sa fie un caz izolat si singular,daca am gresit cu ceva imi cer scuze.Cele bune.Puiu.BZ scrie:Am BARK 330. E super ok, raport pret calitate super OK. Moldovenii au fost super baieti, dar probabil ca problemele nu sunt generate de ei. Eu asa cred.
-
- veteran
Am primit in final actele mult asteptate precum si bonusul promis,insotite de scuzele de rigoare ale vanzatorului.Prea multe n-as mai avea de spus,am lasat-o asa cum a cazut,dar personal nu am cum sa-mi schimb impresia despre cele petrecute si nici privitor la persoana care a generat aceste probleme-Eugen (moldoveanu').Toate bune.
citesc cu stupoare acest topic si observ ca acest importator si-o luat-o in cap cu atatea vanzari de barci.
intentionez sa iau si eu candva un Bark si sper ca pana atunci se va schimba situatia si nu va mai pati nimeni ca si colegul nostru.mai ales ca sunt destul de multi bani la mijloc(20-30 mil)
sper sa se tina de promisiuni moldoveanu'
intentionez sa iau si eu candva un Bark si sper ca pana atunci se va schimba situatia si nu va mai pati nimeni ca si colegul nostru.mai ales ca sunt destul de multi bani la mijloc(20-30 mil)
sper sa se tina de promisiuni moldoveanu'

Catch & relax