Grosime 0,06mm !!nicknolteanu scrie: ↑10 Feb 2020, 09:55Berkley whiplash 8 braid , am folosit verde si alb , cu cel alb am scos somn de 18 kg.
Textil-best of !
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
Re: Textil-best of !
Berkley whiplash 8 braid in realitate e o funie , una scrie pe cutie si realitatea e alta, nu respecta grosimea respectiva.
La jig sau minnow ? La minnow ai nevoie de lanseu , la jig poti sa decizi intre situatii si situatii

-
- utilizator constant
- stefanflorin
- veteran
cumpara-l si ai argumente

Urasc atarnatorii!
-
- utilizator constant
Il folosesc .
Pai compara-l cu un fir japonez de aceeasi grosime...se vede si din avion diferenta.
-
- utilizator constant
Nu vreau sa bag dihonia , vreau un argument clar , nu vreau sa aud ca ala e mai bun , sau ca ala e mai prost , fiecare este fan "ceva " , vreau ceva concret , am scos somn de 18 kg cu textil de la firma mai sus mentionata .(punct)
PS . Nu fac reclama pt nicio firma anume , am participat cu o opinie la subiectul lansat pe acest topic , firul de la aceasta firma a fost peste asteptarile mele , scroe ca scoate 11,9 kg , pina la 18 kg e ,,,,,,distanta , aproape dubla .
PS . Nu fac reclama pt nicio firma anume , am participat cu o opinie la subiectul lansat pe acest topic , firul de la aceasta firma a fost peste asteptarile mele , scroe ca scoate 11,9 kg , pina la 18 kg e ,,,,,,distanta , aproape dubla .
- johnnybravo
- Moderator
Foloseste 1m de fir, infasoara-l pe un creion la un capat fara sa incaleci spirele, la celalalt capat fa un palomar de o agrafa, ia un cantar si vezi daca tine alea 10-11kg. Daca da, ar fi util sa poti confirma ca grosimea e de 0.06mm.
Am gasit mai demult un site ce are zeci poate sute de fire testate.... intre timp au aparut o groaze de modele noi si nu stiu daca mai au baza de date la zi, o sa ma uit.
Am gasit mai demult un site ce are zeci poate sute de fire testate.... intre timp au aparut o groaze de modele noi si nu stiu daca mai au baza de date la zi, o sa ma uit.
- stefanflorin
- veteran
ideea era ca daca il masori o sa vezi ca e probabil dublu la grosime fata de ce declara producatorul. Ca tine mult e direct proportional cu grosimea pe care o are. Colegul mai sus zicea ca daca il compari vizual cu un fir japonez se vede clar diferenta de grosime pe acelasi diametru declarat (mult mai gros Whiplash).nicknolteanu scrie: ↑29 Feb 2020, 23:11Nu vreau sa bag dihonia , vreau un argument clar , nu vreau sa aud ca ala e mai bun , sau ca ala e mai prost , fiecare este fan "ceva " , vreau ceva concret , am scos somn de 18 kg cu textil de la firma mai sus mentionata .(punct)
Urasc atarnatorii!