Bancuri
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
O tipa intra in cabinetul unui ginecolog: -Domnule doctor, va rog sa ma ajutati. Am cunoscut un miliardar si mi-a promis ca daca sunt virgina ma ia de nevasta. Faceti-mi ceva in asa fel incat sa i se para ca sunt virgina si va voi rasplati asa cum se cuvine. Diseara trebuie sa dau proba. Doctorul este de acord, o pune pe masa, lucreaza circa un sfert de ora si apoi spune ca totul este ok. A doua zi, tipa se intoarce la medic: -Domnule doctor, sinteti un geniu, un cearsaf de singe am umplut. Ce mi-ati facut? -Stai linistita, sa-ti scot lama, raspunde doctorul.
Cu lacrimi Bastus!
Trãim intr-o lume rea!
In general suntem înconjurati de multa lume; pe strada, la munca, in
tramvai, in magazine, aglomeratia este peste tot. Cu toate acestea.
De multe ori ...când plângi....nimeni nu-ti vede lacrimile....
De multe ori.... când esti îngrijorat...nimeni nu-ti simte durerea....
De multe ori...când esti vesel....nimeni nu se uita la zâmbetul
tãu.....
Dar când te basesti o singura data.......
In general suntem înconjurati de multa lume; pe strada, la munca, in
tramvai, in magazine, aglomeratia este peste tot. Cu toate acestea.
De multe ori ...când plângi....nimeni nu-ti vede lacrimile....
De multe ori.... când esti îngrijorat...nimeni nu-ti simte durerea....
De multe ori...când esti vesel....nimeni nu se uita la zâmbetul
tãu.....
Dar când te basesti o singura data.......
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!
Multi prosti, putine gloante!
Multi prosti, putine gloante!
Vad ca Gerulaccio a fost in verva maxima zilele astea si mi-a raspuns la bancuri...mai sa fie! Si a mai facut si armata, l-au scos aia ofiter.
Am impresia ca verva lui e invers proportionala cu 'succesele' Rapidului pe gazon. Daca fraierii de giulestini pierd titlul anul asta, cred ca G. ne va coplesi cu umorul lui furibund. Ceea ce nu ar fi rau.
PS - mai Gerutzule, de cand nu ai mai prins tu un peste la unditza? Asa-i ca te intalnesti cu solzosii doar pe rafturile magazinelor alimentare? Am banuit eu...
Am impresia ca verva lui e invers proportionala cu 'succesele' Rapidului pe gazon. Daca fraierii de giulestini pierd titlul anul asta, cred ca G. ne va coplesi cu umorul lui furibund. Ceea ce nu ar fi rau.
PS - mai Gerutzule, de cand nu ai mai prins tu un peste la unditza? Asa-i ca te intalnesti cu solzosii doar pe rafturile magazinelor alimentare? Am banuit eu...