Bancuri

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 05 Mai 2006, 07:22

Radio Erevan asculta si raspunde:

-Si eu si sotul meu aratam foarte bine. Sunt sigura ca si copilul meu va fi frumos si as vrea sa apara in reclame. Cui ma pot adresa in acest sens?
- Psihologului tau!
Cu lacrimi Bastus!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 05 Mai 2006, 07:23

Un cowboy dur i-a spus nepotului sau ca secretul vietii lungi este sa presari praf de pusca peste micul dejun in fiecare dimineata. Nepotul a respectat acest sfat si a trait pana la 93 ani. Cand a murit, a lasat in urma o gaura de patru metri in zidul crematoriului.
Cu lacrimi Bastus!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 05 Mai 2006, 07:27

Vulpea amarata mergea catre centrul de recrutare, cand ii vine o idee:
"Ce ar fi sa-mi tai coada ?" Isi taie coada si, ajunsa la centrul de recrutare, incepe sa strige :
-Vreau sa ma inrolez, vreau sa ma inrolez !

Dupa consult, ofiterii de la recrutare ii spun :
-Vulpe, ne pare rau dar nu putem sa te recrutam .
-Vreau sa ma inrolez !
-Vulpe, tu nu intelegi ca nu ai coada? In razboi, cand te retragi nu poti sa-ti stergi urmele...

Vulpea pleaca fericita si se intalneste cu iepurasul care, amarat mergea la recrutare; ii povesteste ce a facut ea si iepurasul se gandeste :
"coada nu prea am asa ca imi voi taia urechea stanga ."
Asa si face, si cand ajunge la oficiu incepe sa strige :
Dupa consult, ofiterii ii spun :
Iepure, ne pare rau dar nu putem sa te recrutam .
-Vreau sa ma inrolez !
-Iepure, tu nu intelegi ca nu ai urechea stanga? In razboi, daca dusmanul vine din stanga nu-l auzi ...

Iepurasul pleaca fericit si se intalneste cu ursul care, amart mergea la recrutare.
Ii povesteste ce au facut el si cu vulpea si ursul se gandeste:
-Coada nu prea am, nic urechi, ce as putea sa imi tai ?
Pana la urma isi taie pu lal si cand ajunge la oficiul de recrutare incepe sa strige :
Dupa consult, ofiterii ii spun:
-Ursule, ne pare rau dar nu putem sa te recrutam .
-Sunt cel mai puternic, vreau sa ma inrolez!
-Ursule, da' tu ai platfus...
Cu lacrimi Bastus!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 05 Mai 2006, 07:29

Un baietel italian vrea de ziua lui o bicicleta. Se duce si ii cere mamei lui.
Mama ii zice:
-Ai fost baiat bun? ai fost cuminte? ai ajutat in casa?
Baietelul pleaca suparat.
Se duce in camera lui si incepe sa ii scrie o scrisoare lui Iisus:
"Hristoase, stiu ca nu am fost cel mai bun dintre baietei..."
Se razgandeste si rupe foaia.
Se apuca iar de scris...
"Hristoase, stiu ca nu sunt un baietel bun..."
Se razgandeste si rupe foaia..sta un pic si se gandeste si dupa aia se duce in sufragerie, ia statuia cu Fecioara Maria, o inveleste intr-un prosop, pune un ciocan langa ea si se apuca din nou sa scrie o scrisoare:
"Hristoase, daca vrei s-o mai vezi vreodata pe maica-ta..."
Cu lacrimi Bastus!

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 05 Mai 2006, 11:23

Gerullo, daca o tii tot asa cu bancurile astea iconoclaste (sper ca stii terme- nul) o sa ajungi direct in iad si nu sus, ca sa mai poti spera la salvare, ci jos la smoala si sulf.
Mai bine zi-o pe aia cu copilul israelit care vine bucuros acasa si ii spune lui tac-su
-Tata, azi sunt f bucuros, am facut economie de 100 sekeli ptr ca in loc sa iau autobuzul spre scoala, eu am fugit dupa el!
La care tatal:
- ba da prost esti, nu puteai si tu sa fugi dupa un taxi?

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 05 Mai 2006, 11:36

Nu stiu daca ati aflat dar lui Gerulla i a venit ordinul de incorporare chiar la redacta ziarului unde zice ca munceste. Ei si iata ce trebuie el sa fie pregatit sa auda:

* Fruntasul Gerula va fi pedepsit cu 5 zile de arest pe motiv ca a fost gasit cu o persoana de sex feminin la gardul unitatii în loc sa fie în pat...

* Sergentul Gerula va fi pedepsit cu 5 zile de arest pe motiv ca imitând vocea locotenentului Ionescu a urlat ca un bou...

* Instructia domnului medic militar Ionescu, cu tema "Cum ramân sanatos" se amâna pe motiv de boala...

* Bagati la tartacuta, regulamentul nu poate fi încalcat absolut niciodata, cu exceptia situatiilor prevazute de regulament!

* Sa nu mai prind picior de soldat nebarbierit prin unitate!

* Mai rahat, nu mai misca în formatie ca te manânc!

* O mâna criminala a dat cu piciorul si a spart chiuveta!

* Am auzit un zâmbet în formatie!

* Bateti trei pasi si începeti sa cântati cu stângul!

* Sa nu mai prind televizorul mergând noaptea prin camera!

* Daca sunteti prosti si nu tineti minte cumparati-va un carnetel si un pix si tineti-le la buzunarul de la piept, si va puteti nota. Uite asa ca mine...

* Varianta:
Daca sunteti prea prosti sa va aduceti aminte scrieti-va pe ceva. Si eu îmi sciu totul.

* Aveti grija la pragul ala de sus. Daca va dati cu capul de el ramâneti prosti pe toata viata. Si eu mi-am dat de trei ori, de aia stiu...

* Lui Gerula i se face morala în fata plutonului: Aveti în fata un magar si un porc...(urmeaza mustruluiala si la sfârsit)...treci la loc în formatie magarule!...

* La instructia de front, dom` plutonier ordona:
"Pluton, alinierea în front câte unul! Pentru verificarea bocancilor, ridicati piciorul drept!"
Unul dintre soldati ridica, din greseala, piciorul stîng, la care dom` plutonier, vazând si un bocanc stâng ridicat, striga imediat: "Ba, care ai ridicat amândoua picioarele?"

* Sergentul catre soldati:
-Trebuie sa tineti dusmanul tot timpul în ochi...Ce te holbezi asa la mine soldat!?....

Intr-un cort de soldati mare zarva...
Vine comandantul...
-Ce se intampla aici?
-Sa traitzi!Soldatii din lipsa de femei se f*t cu perna!
-Bine!Cei care s-au f***t cu perna maine la raport!!!
A doua zi toti erau la raport inafara de unul
-Bravo, soldat!!!Cum te cheama?
-Perna Gerulex`, sa traiti!

In armata, recrutii sunt repartizati la cate o companie, pe meserii, la paza, etc. Gerula ajunge ordonanta la colonel, intra in birou si acolo se intalneste cu un consatean - fosta ordonata - care-i spune:
- M-a lasat sefu` sa te initiez. Vezi ca este un om bun dar are o hiba, cafeaua ce i-o servesti dimineata trebuie sa fie musai fierbinte, cu caimac si sa nu o versi pe margini cand o aduci de acolo, uite, din cladirea de la gara.
Dupa o luna fiind in permisie, se intalneste prin sat cu fosta ordonanta.
- Ce faci mai Gerulo, cum te descurci?
-Nasol de tot, am facut si arest pentru ca nu pot... vars din cafea, de caimac ce sa mai vorbesc, o aduc rece, nu stiu cum te descurcai tu.
-Ma, da` fraier esti! Eu ma duceam vizavi, la gara, luam cafeaua, puneam ceasca la gura, o sorbeam, fugeam la unitate si la usa o turnam la loc in ceasca, era si fierbinte, si intreaga, de caimac ce sa mai zic...gramada.

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 05 Mai 2006, 13:15

Un grup de turisti din toata lumea se afla pe marginea Marelui Canion si înceraca sa testeze ecoul. "I love you!", striga englezul. "I love you!", raspunde ecoul. "Je t'aime!", zice francezul. "Je t'aime!", raspunde ecoul. "Te iubeeesc!" striga românul. "Te iubeeesc!" raspunde ecoul. În fine, stiga si chinezul: "Ciang xiong to hoan hui!" Ecoul: "Ce, ma?"

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 05 Mai 2006, 13:16

Aaa.. am uitat.. Serbanel... mai inceteaza cu atacurile la persoana, te rog ;)

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 05 Mai 2006, 16:13

Lasa-l ca e amuzant in prostia lui :lol:. Serbanele, am facut armata de ceva vreme, sunt si ofiter in rezerva :lol:.

P.S. Stiu foarte bine ce-i aia iconoclasm, dar am dubii in legatura cu tine. Curentul religios respectiv se impotrivea strict cultului icoanelor. Na ca ai mai aflat ceva azi :lol:.
Cu lacrimi Bastus!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 05 Mai 2006, 16:21

Un canibal a prins un neamţ, un rus şi un american. I-a mâncat pe toţi. N-avea timp de bancuri.
Cu lacrimi Bastus!

Scrie răspuns