Rambo Varianta feminina
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Rambo Varianta feminina
O sa iti fac hatarul si o sa vorbesc cu admin-ul despre doleanta ta de a lua BAN-ul. Inainte de a pierde dreptul de a porcai userii lamureste-ma ca nu am inteles tu de fapt esti un sensibil, sau esti foarte dur, ca ba te doare si cazi in careu, ba dai la cotoaie fara reguli?! 

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
-
- veteran
SF scrie:Cred ca pe orice forum din lume bibanu ar fi fost banat pe motivu ca aduce pagube la imaginea forumului , zau daca am mai intalnit un asa personaj .
Nici macar pe topicu culinar nu poate sa nu pomeneasca de Gigi si restu , cat poti sa suferi in interior pe o chestie de net incat sa-i aduci in orice tema!In timp ce-i pupi de zor pe altii in dos ca sa nu ramai singur , desi....
No, f.utui ( ca ase sa scrie mai nou !) ...Pana acu' tu erai garoafa rosie de la butoniera lu' Hercule Poirot ...Dupa postarea asta esti un biet brusture cu frunza mare si lata, care, pe vremuri, avea o anume utilitate igienica , dimineata, dupa cafea ...
Ce-ai zis tu drept e atat : Gigi si restu ....rest care , pare-se, te include ! ...Eu chiar nu-ti "visam " soarta....Ma cuplai si radeai de mine si de Lavinia ...Treaba ta...Puteai sa te oferi si de "nash" ....Eu acceptam, daca accepta si putza finei ...Da' la cum scrii si cu cine te "socializezi" , nu cred ca ai fi fost "absorbit " nici de gaura de sub coccis ...
Nu cunosc si nu ma intereseaza zona-ti traibila, da' cred ca mai bine ti-ai fi baut cafeaua , berea sau apa minerala (plata) , decat sa scrii...
Inainte de-a scuipa, arata-le celorlalti ca esti "in masura a fi capabil " ...Altfel, fluiera verde deschis, dimineata, alaturi de greierii din parc, si treci alaturi de gigel si "restu" ...
Si, ca fapt divers, tot ce-i rest, merge la ghena ....Ghena = ....afla

biban solzos scrie:roaga-l pe admin sa te scape de mine, cu cont cu tot ...

-
- veteran
Adelin, am o rugaminte : lamureste-ma tu ce vrei ! Eu nu porcaiesc userii ! Daca nu intri pe forum decat rar, e treaba ta, si nu-ti cer socoteala ! Dar atata timp cat eu sunt " pulica", "pulifrici" , etc ...De fapt ai dreptate ...Fiind seara si dupa o zi activa, n-am realizat ca ca eu sunt vinovat , prin prezenta mea pe forum , ca determin "aristocratia" forumului sa-si manifeste lehamitea fata de " pulica" , "pulifrici" ...fata de multe altele ...Adelin scrie:O sa iti fac hatarul si o sa vorbesc cu admin-ul despre doleanta ta de a lua BAN-ul. Inainte de a pierde dreptul de a porcai userii lamureste-ma ca nu am inteles tu de fapt esti un sensibil, sau esti foarte dur, ca ba te doare si cazi in careu, ba dai la cotoaie fara reguli?!
Las-o, Adelin, cere-i admin-ului ce vrei, fii fericit cu "pulifricii " ...Cin' s-aseamana, s-aduna ! .....Si nu uita de shaorma .....
Vezi ca un "aristocrat" a sesizat ....n-am cerut "ban". Am cerut altceva , ca tot nu-s de nici un folos forumului ...Voi (unii dintre voi, din fericire , si din pacate si tupeistii nesimtiti ) , vreti sa ramaneti nederanjati, cu jargoane, manele , etc ...Faca-se voia voastra....
Vezi ca "aristocratul" m-a confundat ...Eu n-am cerut "BAN" , cum ai scris tu, extaziat, si cum se exprima el, crezandu-se la gura de metrou , cu palaria in fata, pt maruntis

http://www.rapitori.ro/forum/interviu-i ... 2-130.htmlpulica franaru scrie:Eu nu porcaiesc userii !
biban solzos scrie:Faca-se voia voastra....

[/quote][img]http://yoursmiles.org/tsmile/sex/t15150.gif[/img] scrie:Eu nu porcaiesc userii !

geppetto scrie:[img]http://www.bilder-hochladen.net/files/lcuu-19-f717.jpg[/img] scrie:Eu nu porcaiesc userii !

Bibi, cauta ajutor medic!!
O sa ai o viata mai placuta !
O sa ai o viata mai placuta !
biban solzos scrie: stau acasa, pt ca aici e MAMA MEA , acea femeie care m-a facut, m-a ingrijit , m-a mangaiat , spalat, hranit, etc, etc....