Unde au ajuns unii in 20 de ani!!!!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
lipaz
utilizator nou
utilizator nou

Re: Unde au ajuns unii in 20 de ani!!!!

Mesaj de lipaz » 18 Feb 2014, 13:45

Pentru ca acolo hotilor li de taie mainile, iar infractorilor li se da pedeapsa cu moartea iar inchisorile sunt extrem de dure si de dureroase. Pentru ca a existat dorinta sinecera de evolutie si dezvoltare pentru a demonstra occidentului ca totul este posibil daca exista oameni dedicati.

biban solzos
veteran
veteran

Re: Unde au ajuns unii in 20 de ani!!!!

Mesaj de biban solzos » 21 Feb 2014, 18:25

agabi scrie:....eu personal mi-am suspendat dreptul de vot-nu in semn de protest dar pur si simplu nu am alternative-sa ma ierte cei care au murit in 89...

@ agabi, e singuru lucru cu care nu-s de acord :!: De acord cu tot ce-ai scris si tu si TOTI ceilalti ! Si mai sunt multe , mult prea multe, care au scapat si n-au fost amintite .
Dar, dupa parerea mea, fara a fi la curent cu magariile legii electorale , faptul ca nu ne prezentam la vot e grav !!
Stiu ! Votul meu sau al tau, al lui gigel, rine, gabitoi, johnnyb :twisted: , gepeto sau oldradu, nu conteaza ! Suntem putini ! Si dezgustati de ce-am votat pana acum ! Si daca stam acasa, ce rezolvam ? Tu n-ai vazut cum apar mortii pe listele de vot ? De ce crezi ca-i bataie pe STS ? Niste degete destepte, pe cateva butoane si apar date de la Ev populatiei, cu nume, adresa, CNP...Listele sunt la ei in sectiile de vot si au nevoie doar de un pix ordinar ...
Sincer, singura rezolvare, desi nici asta nu-i o rezolvare in adevaratul sens al cuvantului , e sa mearga toti la vot si sa stampileze TOT ce-i pe liste = vot NUL :!: ...Macar stii ca votul tau n-a fost folosit de gunoaie ! Te uiti linistit dimineata in oglinda, si-l scuipi pe ce-l ce a votat "x" sau "y" ...
Ti-am zis, nu -s la curent cu legea, dar asa cum e acum, chiar ne rad si ne vor rade in nas . Dar cum ar arata alegerile daca politicienii nostri s-ar afisa cu macar 50% voturi nule = voturi de blam pt ei . Stiu ca nu-i intereseaza, dar poate le-ar da de gantit .

Scrie răspuns