Unde au ajuns unii in 20 de ani!!!!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
c_a_ta2004
junior
junior

Re: Unde au ajuns unii in 20 de ani!!!!

Mesaj de c_a_ta2004 » 06 Feb 2014, 00:19

ce folos ca unii fac parnaie si banii tot la ei raman in buzunar,trebuia confiscate si avera,odata cu arestarea,puscaria a devenit HOTEL de 5***** ptr multa lume,e mai simplu decat sa lucrezi sau sa-ti bati mintea sa cauti ceva de munca.mancare din buzunarul prostilor haine tot de la prosti caldura ca de is oameni si ei,internet ca de ,tre sa se informeze si ei despre ce mai este pe afara sau sa conduca afaceri si din parnaie si eu personajul care va scrie ma chinui cu 2 copii si o nevasta care nu isi gaseste de munca,ma chinui sa supravietuiesc.doar eu mai castig in casa,ce face individual care iese din parnaie,o duce bine cat o duce iese afar,afara pune ochii pe fiicamea,o violeaza se simte bine daca are noroc o lasa si in viata,intra inapoi la badales mananca bine caldurica caldurica internet si alea alea,si cine castiga????????

Nu tata trebe facut altfel ca indivizi ca astia,sa nu-si doreasca sa mai intre la parnaie,sa le fie frica cand aude de parnaie,de asta sau marit puscariile,la botosani sa facut un corp nou ca nu mai incap,si sigur e si in tara,nu batuti,micsorata ratia de mancar,fara tv ca de asta esti la arrest,nu internet,caldura la limita supravietuirii,iar mancarea,mancare daca vrei la munca tata inafara de pedeapsa,ca daca iesi la munca se taie din pedeapsa-NUUUUUUU!!!!!!munca doar sa te hranesti nu sa-ti dau din salariul meu dupa ce-mi violezi fata,munceste daca vrei mancare fara sa-ti taie din pedeapsa,ca trebuia sa te gandesti de 10 ori cand ai facut fapta.

eu cred un singur lucru toti avem servicii si lucruri pe care le facem diferit zilnic,dar ne leaga un lucru pe toti de pe acest forum,pescuitul.cred ca doar sa ne unim toti pescarii de pe toate forumurile si daca mai atragem ceva prieteni si neamuri cred ca suntem suficienti sa se mai ataseze si lume necunoscuta si sa avem puterea sa oprim odata ptr totdeauna toata sleahta de hoti din tara asta,ca ei nu se vor opri niciodata,se vor roti incontinuu si de platit vom fi tot numai noi PROSTII!!!!!!

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 06 Feb 2014, 12:14

Nu învăţăm nimic, din nici o dramă
Ne indignăm, aprindem lumînări
Facem orice să fim băgaţi în seamă
Toţi acuzăm şi punem întrebări.

Epidemie grea, de neamuri proaste
Ca drojdia pe fundul de pahar
Ne bucurăm în taină de năpaste
Ca la cutremur Domnii din Fanar.

A mai căzut un avion? Ce bine!
Prilej de certuri la televizor
Iar defilează clovni şi paţachine
Ţin predici, vai, unui întreg popor!

Ni se deşartă tone de palavre
În casele cu frigider pustiu
Ne zgîrie pe creier nişte javre
Chiar morţii îşi fac cruce în sicriu.

Dar ce e oare ţara noastră dragă
Decît un avion, căzut în munţi?
Nu îi mai căutaţi cutia neagră –
Au luat-o hoţii şi o vînd la nunţi.

Nu e de vină, nimeni, niciodată
Arareori, cîte-un Acar Păun.
Batista pe ţambal s-a pus îndată
Şi plîngem cu baloane de săpun.

Avem un nou Drapel: e Muşamaua
Ce-nlocuieşte steagul Tricolor.
Ni s-a schimbat şi Imnul: e Maneaua
Şi uite-aşa dispare un popor…

Această ţară zilnic pică Bac-ul
Harababură! Haos! Aaoleu!
De-un sfert de veac dăm îndărăt ca racul
Şi nu ne mai suportă Dumnezeu.

Pe cei plătiţi să-şi facă datoria
Îi doare-n cot, sînt nesimţiţi şi proşti
Nu-i poţi schimba – îi apără Mafia
După maşini şi vile-i recunoşti.

Încrengături de rude şi amante
Sufocă-ntregul Aparat de Stat
Blindaţi cu grade şi hîrtii savante
Toţi impostorii au un doctorat.

La prima criză, au căzut grămadă
Ca şobolanii fug, sînt panicaţi
O fată degerată în zăpadă
I-a ruşinat pe cei mai mari bărbaţi

Azi, Dumnezeu le-a pus oglinda-n faţă
Ei nu sînt nimeni, doar nişte yes-meni
Acum se rupe pojghiţa de ghiaţă
Ei au murit, de fapt, în Apuseni!

ROMATSA, SMURDUL, STS şi ISU
Ventuze de bani publici, scoşi din bir
Ce faliment! Le-a înghiţit abisu’!
S-au dus, în marş forţat, la cimitir!

A trebuit să cadă o rugină
În locul unde Horea a fost prins
Şi-n putregaiul ăsta, o lumină
Fulgerător, în ţară s-a aprins.

Aceste 7 ore blestemate
I-au deşteptat, în fine, pe români
În gardă, toţi! Aşa nu se mai poate!
La puşcărie cu aceşti păgîni!

Demisia! Căraţi-vă, cu toţii!
Demisia! Cît mai puteţi s-o daţi!
Un simplu pădurar a dat cu hoţii
De toţi pereţii Munţilor Carpaţi.

Nişte netrebnici, puşi pe jaf şi chefuri
Minţind că-s „frecventabili”, „democraţi”
Ne-au amputat din pensii şi din lefuri
Dar ei trăiau ca nişte îmbuibaţi.

Teroarea nepăsării şi-a prostiei
A luat sfîrşit, nu mai putem răbda.
Începe primăvara României
Şi-a răsărit, pe locul tragediei
Un ghiocel, sub mantia de nea.

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 06 Feb 2014, 12:44

ok.vedem bine lucrurile per ansamblu...inclusiv ca politicul prosteste inculti cu 8 clase si pensionari
blabla
dar de actionat nu actionezi nici tu nici eu nici 4 clase nici pensionaru...toti stam si ascultam,inghitim galuste
cine ar trebui si cum sa reactioneze?
ca nimenea nu protesteaza,,,,indiferent de actiunile celor care ne conduc
indiferent din ce clasa sociala esti....doar comentam,nu actionam...

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 06 Feb 2014, 12:56

sunt oameni destepti ,cu venituri mari...stau pe fundu lor si spun
-eu am 1500e salariu sau 2000 sau 3000,ma doare in bascheti de sarantoci
dar eu va spun ca tara nu se indreapta spre un viitor in care sa stai linistit indiferent ce afacere ai.....singurul motiv este ca politicul nu se ocupa de cresterea nivelului de trai si de protectia sociala ...astea fiind primele care maresc venitul la bugetul de stat

agabi
veteran
veteran

Mesaj de agabi » 06 Feb 2014, 14:25

...bun...Inaite de 89 stiam ca vrem sa schimbam comunismul cu de mocratia...pe urma PSD cu liberalii,liberalii cu PD-ul,PD-ul cu ecologistii,ecologistii cu UDMR-ul,astia cu PSD-ul,etcetcetc....si i-am invirtit pe toti...si tot aia e....si nu mai am cu ce sa-i inlocuiesc....ce fac??...emigrez...sau ma resemnez...
Eu ,din pacate, nu vad solutia....au omorit ciinii oameni in Capitala(europeana...) Bucuresti:proteste,oleaca de galagie...a trecut...bunica e de vina...........cad aia in munti cu avionul...supravietuiesc impactului,dar pe doi ii omoara sistemul....un pic de galagie.....de vina sint prabusitii ca nu au dat EI coordonatele precise(daca mureau toti cum ii gaseau???...oase goale la primavara-mai bine cadeau in Amazonia,tot aia)
Eu i-as schimba cu Angela Merkel dar nu-mi permite sistemul...

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 06 Feb 2014, 14:47

Va spun si parerea mea despre treaba asta cu emigratul. Tentatia de a emigra este mare, scarbit fiind de ceea ce e pe aici si de ceea ce se anunta si mai rau in anii ce vor sa fie. Polarizarea societatii intre bogati si saraci se va amplifica si discrepantele vor fi tot mai mari , din ce in ce mai mari (tipologia statelor recent industrializate din America de Sud) ...
Insa nu va ganditi ca afara laptele si mierea sunt gratis si pentru toata lumea , nu faceti aceasta greseala. In orice tara europeana exista coruptie, sfidare si nedreptate atunci cand esti jos, in patura de jos , insa e drept ca la noi orice masura a fost demult depasita si se tot escaladeaza lucrurile (ministri peste ministri la puscarie si vor mai urma si altii).
Nicaieri in Europa nu a fost un val atat de mare de infractori la un nivel atat de inalt , sau cel putin acolo lucrurile se fac cu manusi foarte albe si in silentio , dar la noi la tara se tipa peste gard si se ameninta cu furcile).

In schimb in societatile europene din vest daca muncesti in mod serios si pe termen lung ai o alta securitate sociala a zilei de azi si a celei de maine, te bucuri de un mai mare respect oriunde te-ai duce, ai acces la servicii de calitate care iti imbunatatesc nivelul vietii (sanatate, educatie, timp liber) nu e indradacinata cultura spagii si a coruptiei atat de rau ca la noi care genereaza doar saracie. Prima generatie care pleaca sa emigreze este cea sacrificata oarecum, este cea care va duce tot greul implantarii si al acomodarii intr-o tara straina, insa copiii acestora nascuti acolo se vor bucura de un trai mai bun, incomparabil mai bun cu ceea ce le-ar putea rezerva viitorul pe meleagurile astea ...
Si inca un lucru de mentionat, cel mai mult succes il au afara cam tot cei care au avut succes si aici dar au ales sa plece si viceversa ...
Insa aceste lucruri sunt doar o opinie proprie, nu se vor o generalizare.

agabi
veteran
veteran

Mesaj de agabi » 06 Feb 2014, 15:05

danstiucaru scrie:ok.vedem bine lucrurile per ansamblu...inclusiv ca politicul prosteste inculti cu 8 clase si pensionari
blabla
dar de actionat nu actionezi nici tu nici eu nici 4 clase nici pensionaru...toti stam si ascultam,inghitim galuste
cine ar trebui si cum sa reactioneze?
ca nimenea nu protesteaza,,,,indiferent de actiunile celor care ne conduc
indiferent din ce clasa sociala esti....doar comentam,nu actionam...
...siii...noi cu cine votam?....parol

RYOBI
veteran
veteran

Mesaj de RYOBI » 06 Feb 2014, 16:22

Vorba lu Brancusi :

V-am lăsat săraci şi proşti, v-am găsit şi mai săraci şi proşti
Am 60 de bile albe.
fanatic76starter@yahoo.com
0745373235

nobody_01
veteran
veteran

Mesaj de nobody_01 » 06 Feb 2014, 20:33

Felicitari Crapmaniacule pentru poezie.....mi-a adus aminte de Adrian Paunescu si al lui Cenaclu Flacara :D
Eu zic sa nu va mai agitati....n-avem nici o scapare......nu trebuie decat sa privim la cei care ne reprezinta tara in Parlamentul Europei.....sau la cei din Parlamentul Romaniei....niste agramati cu diplome de facultate cumparate ....Pana nu vom scapa de ei, tara asta n-are nici o sansa!

agabi
veteran
veteran

Mesaj de agabi » 06 Feb 2014, 21:21

daca s-ar face importuri si la capitolul politicieni....daca ma uit in urma ,in istoria noastra,si derulez vreo 2000 nu-s prea optimist....se pare ca numai cu genunchiul pe git am fost eficienti...numai trei conducatori care au facut treaba buna au domnit mai mult de 20 de ani...si unul(cel mai efficient) a fost din import...asa ca poate in urmatorii 2000 de ani...

Scrie răspuns