Unde au ajuns unii in 20 de ani!!!!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
c_a_ta2004
junior
junior

Unde au ajuns unii in 20 de ani!!!!

Mesaj de c_a_ta2004 » 02 Feb 2014, 15:13

Am spus de multe ori ca daca as avea o mitraliera si as reusi sa ajung in interiorul parlamentului,i-as impusca pe toti,20 de ani de intoarcere in timp , balacareala si multi bulangii care au secatuit toata demnitatea romanilor,altii in liniste mare avanseaza,si avanseaza in doar 20 de ani priviti ce au reusit sa faca si nu se vor opri aici:

http://www.youtube.com/watch?v=YBINHTLjTHY

era desert acu 20 de ani priviti acum in 2014:

http://www.youtube.com/watch?v=wOSci-rWf2Q

http://www.youtube.com/watch?v=3G-s-dVyqkI

agabi
veteran
veteran

Re: Unde au ajuns unii in 20 de ani!!!!

Mesaj de agabi » 02 Feb 2014, 18:33

La noi progresia e invers:vom fii noi peste 20 de ani cum au fost ei acum 2 decenii...o sa vedeti...

Angler_rou
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Angler_rou » 02 Feb 2014, 20:10

My friend....

cand ai resurse nelimitate, crede-ma, totul este posibil.... este nevoie doar de imaginatie si dorinta....

cand nu ai nici dupa ce bea apa..... nici boii nu-ti trag la jug...

asa ca, ne-am nascut aici si tot ce bogatii le mai avem, le mosmondesc politichieni nostri, apoi isi scot ochii, unul altuia.....
Sa fii domn, e o intamplare, sa fii OM, e lucru mare!

c_a_ta2004
junior
junior

Mesaj de c_a_ta2004 » 02 Feb 2014, 22:38

pretenas Angler_rou,nu as vrea sa ma cert cu tine dar nu cred ca esti roman,ce draqu lipseste din tara asta??la tine bogatiile sunt numai petrol,atat au arabii in rest nisip cat cuprinde nu creste nici cactusul la ei,dar in schimb nu au tigani legile la ei sunt legi si sunt respectate au bun simt si mai presus de orice sunt uniti si asta face mult,as vrea sa te mai intreb in Arabia toti sunt proprietari de sonde , sau au puturi cu petrol in fundu gradinii ,sunt cateva companii care au petrolul pe mana,in rest sunt oamnei de rand.dar la ei la wc nu ai sa gasesti **** pe pereti sau scris p..a,la ei pe strazi nu vezi chistoace de tigari sau pet-uri.La noi daca sare o gasca de smecherasi sa-l bata pe unu nimeni nu se baga.la ei nu cred ca ai curaj nici in gasca sa bati un arab,ca scoate pistolul si te impusca.

si acu sa-ti enumar un pic din bogatiile patriei noastre Romania stimate ungur ca daca erai roman erai de partea mea:

in solul patriei noastre avem de la carbune aur argint cupru aluminiu uraniu si multe alte minereuri
avem munti cu paduri care se chinuie astia sa le extermine si numai nu reusesc sa le termine
si inca ceva avem pamant fertile iar ca drept dovada candva eram granarul europei.stiu ca la multa lume a reusit si a spalat creierul,multi sunt plecati inafara la facut bani si pe aia nu-I mai intereseaza nimic,iar cei care mai sunt prin tara si vor sa faca ceva nu mai au putere,iar acum am ajuns cobaii europei,buncarul de gunoi al europei(vezi nemtii cu garniture de tren de la constanta incarcata cu cine stie ce deseuri radioactive pe care nu-I primea nici-o tara,producatori de prostituate si multi hoti si cersetori.iar de politicieni tot noi suntem vinovati ca le-am permis,adica o revolutie inchipuita am putut face,o adoua revolutie dar pe dreptate nu am putea face???urmeaza cat de curand globalizarea,iti mai baga un cip in mana si ai sa mergi numai unde vor ei ai sa manaci ce vor ei ai sa te caci cand vor ei si ai sa f..i cand vor ei,fac ce vor cu noi.asta e adevarul pretenas numai ca unii nu il acceptya asa cum e el!!!!e dur intradevar

agabi
veteran
veteran

Mesaj de agabi » 03 Feb 2014, 10:09

...dar japonezii ce resurse au pe piatra aia a lor? Olandezii fac desecari in Marea Nordului si planteaza (sa zicem) flori si le vind pe bani grei.La noi suprafata de pamint arabil bun si nelucrat e peste imaginatia olandezilor.Da scandinavii de ce au cel mai mare nivel de trai in Europa ca acolo nu poti cultiva o rosie ca iti congeleaza ...e vorba doar de singele care-ti curge prin vene...noi avem o gena infecta(latin+balcanic)

DEM
veteran
veteran

Mesaj de DEM » 03 Feb 2014, 13:31

DA,Catalin ai dreptate :wallbash: ,dar nu te mai agita ca iti bubuie ceva in tine :respekt: ,e o vorba "pestele de la cap se impute", :lol1: deci de acolo trebuie sa incepem sa schimbam. :lol1:
Dumnezeu a creat cerul si pamantul,restul e facut in China.

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 03 Feb 2014, 19:58

Nu trebuie mitraliera sau pistoale ....glontul costa mult...de ce sa nu adoptam urmatoarea tactica
Mergem la o ora sa prindem cat mai multi in sediu, blocam usile si ii ardem...dam cu 4,5 sticle incendiare si nu lasam nici unu sa iasa...ieftin si nu mai costa nici adunatul lor....sun praf.eeeee? :wink:

c_a_ta2004
junior
junior

Mesaj de c_a_ta2004 » 03 Feb 2014, 21:28

asa e, altii au progresat asta era idea,pe cand la noi s-a stagnat,niciodata nu am fost deacord cu ideile comunismului,dar nici capitalismul nu ma plang.nici atunci nu era bine ca era prea multa strictete dar nici cu prea marea libertate prost inteleasa si democratia inventata de niste oameni care ne conduc.

c_a_ta2004
junior
junior

Mesaj de c_a_ta2004 » 03 Feb 2014, 21:32

dan stiucaru esti pretenasu meu!!!!cica este o vb si e valabila ptr oricine indifferent cat de mare este:
"nu mi-e frica de tine ,ci de mintea ta".mintea e mai periculoasa decat orice arma!!!

agabi
veteran
veteran

Mesaj de agabi » 03 Feb 2014, 21:42

danstiucaru scrie:Nu trebuie mitraliera sau pistoale ....glontul costa mult...de ce sa nu adoptam urmatoarea tactica
Mergem la o ora sa prindem cat mai multi in sediu, blocam usile si ii ardem...dam cu 4,5 sticle incendiare si nu lasam nici unu sa iasa...ieftin si nu mai costa nici adunatul lor....sun praf.eeeee? :wink:

..parca erai C&R..

Scrie răspuns