o gramada de din astia.... oare felul in care se iau permisele si examenele psihologice au vre-o legatura ?Adevarul este ca la volan sint tot felul de cretini fara discernamint
Deci oare ar trebui sa omoram si niste instructori ? ( la asta m-as baga

De acordasta nu mai inseamna surpriza, este inconstienta

corect,pentru tine aia is criminali, dar incercam sa stabilim altcevasunt si eu conducator auto cu multi ani si destui km la bord, dar pt mine acest gen de soferi sunt CRIMINALI cu circumstante agravante

Nu vreu sa fiu inteles gresit, nu am nic drag la Huidu, simplul fapt ca va trebui sa traiasca o viata cu remuscarile alea ( daca le are , of course) mi se pare cumplit. Dar ca om care merge pe soselele noastre ( si afara cateodata) in toate conditiile, cu tot felul de masini , vad, ca si voi , tot felul de treburi. Au existat voci aci care au zis : a comis-o : parnaie . De acord, dar stim cu totii ca pe soselele noastre se moare din prostie, inconstienta, tupeu murdar, lipsa de experienta sau ghinion..... cum separi ghinionul ala de restul?
Daa sigur putem zice ca daca esti chuck norris le vei evita pe toate...dar stim ca nu e asa.... Suntem pregatiti sa ne asumam pedeapsa cea mai dura in ORICE CAZ ? Eu asta va intreb : ati accepta resemnati o sentinta din asta daca ati sti ca nu aveti alta vina decat poate nu v-ati temut suficient de un drob de sare, care la un moment dat ar cadea ?