accident huidu

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 31 Oct 2011, 08:33

nasol... ca toate celelalte...am sa continui sa ma joc de-a avocatul diavolului, sa vedem ce iese din dezbatere....
Adevarul este ca la volan sint tot felul de cretini fara discernamint
o gramada de din astia.... oare felul in care se iau permisele si examenele psihologice au vre-o legatura ?

Deci oare ar trebui sa omoram si niste instructori ? ( la asta m-as baga :twisted: )
asta nu mai inseamna surpriza, este inconstienta
De acord :) , dar revenim la ipoteza : 60 kmh viraj usor...hop , polei. Stim toti ca exista din astea.... daca vreti , facem o bibaneala de bicaz si va arat fo doo locuri :D. Deci presupunem ca omul ar merge 100% legal. Cum separi aia cu limita evitarii ... ?
sunt si eu conducator auto cu multi ani si destui km la bord, dar pt mine acest gen de soferi sunt CRIMINALI cu circumstante agravante
corect,pentru tine aia is criminali, dar incercam sa stabilim altceva :) : si anume : care e diferenta intre accident si crima. Unde se termina ghinionul si incepe inconstienta sau intentia, mai grav ?

Nu vreu sa fiu inteles gresit, nu am nic drag la Huidu, simplul fapt ca va trebui sa traiasca o viata cu remuscarile alea ( daca le are , of course) mi se pare cumplit. Dar ca om care merge pe soselele noastre ( si afara cateodata) in toate conditiile, cu tot felul de masini , vad, ca si voi , tot felul de treburi. Au existat voci aci care au zis : a comis-o : parnaie . De acord, dar stim cu totii ca pe soselele noastre se moare din prostie, inconstienta, tupeu murdar, lipsa de experienta sau ghinion..... cum separi ghinionul ala de restul?
Daa sigur putem zice ca daca esti chuck norris le vei evita pe toate...dar stim ca nu e asa.... Suntem pregatiti sa ne asumam pedeapsa cea mai dura in ORICE CAZ ? Eu asta va intreb : ati accepta resemnati o sentinta din asta daca ati sti ca nu aveti alta vina decat poate nu v-ati temut suficient de un drob de sare, care la un moment dat ar cadea ?
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

mariangl
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de mariangl » 31 Oct 2011, 09:05

mi-a placut faza cu conferinta de presa a politiei de a doua zi dupa accident. au dat verdictul de derapaj. deci ei erau siguri. acum ne anunta tot ei ca expertiza tehnica a masinei tine 3 luni. o freaca si astea. ba avea mertanul cauciucuri de iarna.ba nu avea. cred ca se fac o groaza de presiuni pe ei. acum dupa toata panarama asta cu cauciucurile de iarna sunt curios pe valea prahovei daca o sa scada accidentele.

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 31 Oct 2011, 10:54

Poate nu mai tin eu minte bine,ca mi-am luat carnetu de multa vreme dar daca undeva in oras sau afara din oras tu ai 50km/h vit maxima(admisa) si in afara 70 sa zic...oare nu trebuie sa adaptezi viteza functie de conditiile meteo,pana la evitarea orcarui incident?adecaaaa daca aia zic in oras maxim 50(60) si este ghetus tu tre sa mergi cu 50 la ora ? ...dai talpane pe gheata?nuuuu,trebuie sa adaptezi viteza la conditiile meteo....asadar aia este inconstienta si indiferenta..dal in p;lka de pieton de pe trotuar ..o sa declar ca am derapat,,,sau chiar o sa trag intentionat de volan in dreptul treceri de pietoni si o iau dea lateralu pe sosea
da de fapt...pixu mi :D

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 31 Oct 2011, 11:10

exista prevedere legata de reducerea vitezei in conditii meteo nefavorabile ( in oras ajungeai la 30 parca) .....
Repet, eu nu zic de bulangii, cretini si inconstienti. Zic de restul 1% :D

Deci, imi raspunde si mie cineva ? :twisted:
Suntem pregatiti sa ne asumam pedeapsa cea mai dura in ORICE CAZ ? Eu asta va intreb : ati accepta resemnati o sentinta din asta daca ati sti ca nu aveti alta vina decat poate nu v-ati temut suficient de un drob de sare, care la un moment dat ar cadea ?

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 31 Oct 2011, 11:32

...Cand fapta e comisa, toata lumea incearca sa scapa cat "mai ieftin" si e un lucru firesc, nu poti condamna pe nimeni pentru aceasta.
Sunt zeci -sute de teribilisti si inconstienti care se urca la volan fara sa tina cont de reguli si de legi, iar unii din pacate chiar nu cunosc consecinta faptelor si cand se intimpla necazul se vaita ca...... insa cand se urca la volan se cred cei mai tari.
Nenorociri se pot intimpla chiar daca esti cel mai prudent si cel mai atent sofer, dar ai ghinionul sa te intersectezi inevitabil cu un bolid "condus" de un "inconstient".

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 31 Oct 2011, 11:33

MuskMd scrie:
Deci, imi raspunde si mie cineva ? :twisted:
Suntem pregatiti sa ne asumam pedeapsa cea mai dura in ORICE CAZ ? Eu asta va intreb : ati accepta resemnati o sentinta din asta daca ati sti ca nu aveti alta vina decat poate nu v-ati temut suficient de un drob de sare, care la un moment dat ar cadea ?
NU! Preferam sa-i pedepsim pe altii cu pedeapsa maxima.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 31 Oct 2011, 11:47

Merci Tavi . Ai pus un punct pe I .

Kzoli, imi pare rau, dar esti in ton cu restul de mai sus .Adica nu ai inteles unde bat.

Pt mine discutia si-a atins scopul. :lol:
Sper doar ca toti cei care arunca un ochi pe aci sa gandeasca cu capetele proprii si sa judece orice situatie in trafic mult mai calm si mai decis.
Eu dupa niste km ( multi , putini, nu stiu) si dupa cateva incidente, mai mult sau mai putin din vina mea, am invatat niste chestii.... zic eu bune. Iar prin prisma jobului am putut sa vad mult mai multe.... si sa invat, zic eu , cate ceva din ele.... Si doresc acest lucru oricui : sa isi faca greselile inerente la timp sa invete ceva, si sa fie fara repercursiuni majore ......

E simplu sa ne dam virgine si sa zicem ca noi nu gresim sau nu "fortam" in trafic. Eu o fac. Recunosc. La fel, incerc sa nu o fac aiurea daca tot o festelesc. Si daca fac prostii, sa le fac pe pielea mea. Nu pe a altuia.
Si sa imi protejez pielea proprie si a familiei cu orice pret. Si asta dupa ce un cretin mi-a bagat un membru al familiei 2 saptamani in spital din reavointa pura, iar eu mi-am regandit stilul de condus .

mariangl
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de mariangl » 02 Noi 2011, 16:31

in sfarsit politia spune clar adevarul:huidu avea viteza. sa vedem si alte adevaruri .

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 04 Noi 2011, 08:42

deviem usor...dar e interesant : un banc gasit pe un alt forum de pescuit :D

Din informatiile pe care le detin, Hiudu a comandat americanilor uciderea lui Gaddafi pentru a distrage atentia presei si pentru a nu mai fi el subiect princial de talk-show. Incredibil ce influenta si ce tupeu are !!

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 04 Noi 2011, 09:32

MuskMd scrie:
Kzoli, imi pare rau, dar esti in ton cu restul de mai sus .Adica nu ai inteles unde bat.
Da Musky... ai dreptate, is mai greu la cap :lol: cu toate acestea NU sunt de acord in totalitate "cu restul de mai sus". Dar fiecare are, sau poate sa aiba o parere, ca o fi rau sau nu asta e altceva...
Sanatate sa fie, si noroc sa avem, sa ne ferim din calea unora ca "HUIDU".

Ps.
...apropo de accidente, ca tot despre acestea vorbim, ceea din Ungaria soldata cu 14 victime, autoritatile sunt calare pe soferul de tir... dar pe soferul "nevinovat" de ce nu intreaba nimeni cum de a facut "maxi-taxi international " fara licenta si cu autoturism modificat care legal avea doar 8 locuri ??? cum de transporta 13 pasageri ?
... oare cate mai sunt din acestia ???

Scrie răspuns