Rosia Montana,cianurile si Basescu

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 20 Sep 2011, 05:55

Fie-ti purecu da ris...fiu meu o tot pus mina pe monitor.. :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 20 Sep 2011, 06:44

semlecangheorghe scrie:Mda ,am priceput,este o haita foarte curajoasa .Desigur,impreuna..ca luati in parte sint cantitati neglijabile....Dupa tactica de doi bani,aia in care au trimis un ipocrit pentru hartuiala ,acu ataca front comun,toti ca unu...Ma baieti, d-astia ca voi am vazut nu unu...voi sinteti tari numai in haita,si numai sustinindu-va reciproc,altfel,luati in parte nu sinteti decit niste javrute bune cel mult sa schelalaie..
8)
ai uitat sa adaugi ca orice om normal vede ca e o tactica de doi bani
si traditionalul mars javrutelor :arrow:
:lol:
p.s. asa luati separat si neglijabil, te-ai facut ca ploua cand ti-am zis sa ne spui clar ce ai cu popularea, ai dat-o in diverse. La naiba, si asta am mai vazut-o undeva. :lol:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 20 Sep 2011, 06:57

Hellraiser am un mesaj pentru tine la arena.[color=red][/color]

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 20 Sep 2011, 07:09

Si ca sa-ti raspund totusi si serios...
n-a avut nimeni nimic cu tine ma, asa cum ti-au mai zis si altii. Le iei pe toate personal si nu reusesti sa faci diferenta intre a discuta niste idei si a da la gioale. Ziceai la inceput ceva de scaparat amnarul, intr-un fel aveai dreptate, aia incercam si eu sa fac cand spuneam ca daca ai ceva de zis, daca doresti sa schimbi ceva pune mana si fa si nu mai reprosa altora ca nu fac. Discutiile pe forum, asa cum ai inceput-o tu nu au nicio finalitate pozitiva. Prima mea interventie a fost daca ai vreo propunere, remeber? Si a doua, pe care ai luat-o doar ca ca pe un misto la adresa ta si a topicului tau asta zicea, ca discutati degeaba aici daca nu aveti de gand sa faceti nimic sau nu aveti o propunere concreta - tocmai imi spusesei ca nu ai o propunere, doar discuti...
Numai ca tu n-ai priceput ce am vrut sa zic, te-ai ofticat tot si ai mi-ai cerut mie (ca asociatie) sa vin cu o propunere...ti-am explicat frumos de ce nu ne bagam...ai ramas ofticat si ai inceput sa faci aluzii si sa reprosezi altora pana ai sfarsit prin a ne acuza de tot felul de mizerii care nu au nicio legatura cu topicul si cu discutia... Ne-ai acuzat de lipsa de bn simt... tot tu. :D Nu mai zic de cate ori te-ai contrazis...
Si apoi te miri ca ti-am raspuns cum meritai...
Eu o las asa, te consider bine intentionat dar ti se pune prea repede pata pe ochi si nu vezi padurea de copaci.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 20 Sep 2011, 07:18

Tavi scrie:...ai uitat sa adaugi ca orice om normal vede ca e o tactica de doi bani
si traditionalul mars javrutelor :arrow:
Da, da, da ! ...
Si ca suntem niste "falsi dovediti" !
De fapt toti suntem clone !
Mai putin tu Tavita,... tu esti moderator dovedit ! :lol:
Cumplita asemanare !
:lol: :lol: :lol:

PS: Tavi, lasa-l ma, in plata Domnului, nu trebe sa-i dai nici o explicatie, oricum nu intelege, pentru ca nici nu vrea, nici nu poate... doar a zis-o singur ! "I se rupe" de parerea ta ! :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

bobicraioveanu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de bobicraioveanu » 20 Sep 2011, 12:29

Este o mare problema ce se intampla la Rosia Montana, mai ales ca in loc sa ne pastram bogatiile tarii noi le instrainam pentru diferitele interese politice si personale. Oare cei care ne conduc au uitat de dispozitiile Constitutiei de la art 136: Bogatiile de interes public ale subsolului, spatiul aerian, apele cu potential energetic valorificabil, de interes national, plajele, marea teritoriala, resursele naturale ale zonei economice si ale platoului continental, precum si alte bunuri stabilite de legea organica, fac obiectul exclusiv al proprietatii publice.
Bunurile proprietate publica sunt inalienabile. In conditiile legii organice, ele pot fi date in administrare regiilor autonome ori institutiilor publice sau pot fi concesionate ori inchiriate; de asemenea, ele pot fi date in folosinta gratuita institutiilor de utilitate publica.
????????
Pana si Noul Cod Civil pentru care s-au luptat atat sa intre in vigoare (si la care au lucrat niste asa zisi "profesori universitari" care nu au facut decat sa copie din Codurile spaniol, italian, francez etc si care au fost platiti din banii poporului cu cate 100000 - 200000 euro fiecare) prevede la art 2351 ca Bunurile inalienabile sau insesizabile nu pot fi nici macar ipotecate.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 20 Sep 2011, 15:11

Au aparut si reclamele la TV,prezinta imagini numai cu oameni fericiti care lucreaza in diferite domenii de activitate,totul e frumos si Romania are doar de cistigat.....bleah...

.

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 20 Sep 2011, 15:38

si mineri urla ca vor de lucru....fara sa inteleaga defapt ce pierdem noi ca si tara.

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 20 Sep 2011, 15:42

HellRAISER scrie:si mineri urla ca vor de lucru....fara sa inteleaga defapt ce pierdem noi ca si tara.
pune-te in locul minerului care are 2 copii acasa care cer de mancare si apoi gandeste-te daca te-ar interesa faptul ca un user hellraiser de pe un forum de pescuit nu va avea ce pescui de placere C&R peste 6 ani.
Problema exista, dar puneti-va si in situatia altora inainte sa aruncati cu pietre.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 20 Sep 2011, 15:43

Manipularea dinmedia este clara.Cind o vezi ce abil este construita nu poti decit sa intuiesti dimensiunile aviditatii din spatele ei...pe mine asta ma inspaiminta la culme...

.

Scrie răspuns