Campanie Electorala
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Bibane, cu tot respectul, esti pe langa subiect. Incerci sa te scuzi ca ai votat cu al 4-lea escu? "Prostanacu" ala a fost ambasadorul Romaniei in US 5 ani si ministru de externe 4 ani, are o coalitie majoritara care il sustine in parlament si un prim ministru independent, pe deasupra si neamt, care a dus Sibiu dincolo de granita marinarului si a lui Gutza, fa calcule, rapid, daca poti...
Pe aceasta cale vreau sa ii anunt si pe manelisti ca mi-e mila de ei, Sting e oricum mai bun.
Pe aceasta cale vreau sa ii anunt si pe manelisti ca mi-e mila de ei, Sting e oricum mai bun.

Apropo,poti avea o discutile lipsita de incrancenare?
Am mai zis .....de votat am votat o singura data in viata... in mai 1990....si de atunci am zis ca nu voi mai vota in viata mea FSN-PDSR-PSD si ca primul meu vot va fi doar acelui care il consider ca merita....Ieri NU AM VOTAT!!!
...am fost la peste.....
darkseth, ceea ce spui tu e oarecum corect si votul e un drept nu o obligatie, practic faci ce vrei...
Dar pe langa asta sa zici ca e mai simplu sa nu votezi cu nimeni te plaseaza in tabara celor care nu se vor putea plange daca le merge rau, daca nu au ajutorul statului pentru contributiile care le plateste lunar, si nu vreau sa intru in detalii dar ma refer la sanatate, educatie, acces la justitie. Multi avem familie bolnava sau copii mici la scoala sau avem belele cu legea poate desi suntem nevinovati. E noi astia suntem disperati ca pe banii nostri nu numai ca isi bat joc de noi dar cand ii vezi pe cei de langa tine ca sufera sau sunt nefericiti dupa o viata de cotizat la stat si vine Ritzi si Udrea si fura intr-o zi milioane de euro pentru un alcoolic alienat mental care nu mai are perceptia realitatii si nu mai discerne intre bine si rau incepi sa te gandesti la revolta. Va invit sa nu ascultati parerea mea dar intrebati psihologi, analisti politici, juristi si economisti. Intrebati-va rudele care au asa o pregatire sau profesorii sau asa mai departe.
Inafara si de asta, atitudinea de karatist a lui Mircea Badea care e cel mai destept si niciunu nu e bun si de aia nu merge la vot ma intriga. Acum ma refer strict la Badea care e un formator de opinie desi la scara foarte redusa si e si paralel cu politica si mecanismele electorale sau dreptul constitutional. E asta, badea Mircea, e ca un copil rasfatat care plange toata ziua ca nimic nu-i place dar cand il intrebi ce-i place, nici aia nu stie. Da dom'le, mie imi place Ciorbea si il vreau pe ala, sau un guvern de manelisti, sau de cantareti, sau il vreau pe Hagi sau pe Florin piersic presedinte. Ceva trebuie sa-ti placa. In analiza introspecta si nemarginita, Badea a ajuns la concluzia ca cel mai bine e sa bata din gura vrute si nevrute ca oricum vorbeste despre nimic cam de cand a ajuns pe sticla mogulilor.
Nu sunt un adept Mircea Geoana dar solutia lor, pentru educatia care am primit-o si personalitatea care mi-am construit-o, parea una de speranta, pacifista si foarte probabil competenta. Inca 5 ani cu astia... va fi vai de noi.
Cei care au votat primind anumite foloase, promisiuni si li s-a aruncat o coaja de paine pe moment, sper sa aiba noroc de ele cum o sa avem toata tara la un loc pentru ca nu-mi plac discriminarile. Imi dorec ce-mi doresc ei mie si sa li se intample lor. Daca imi doresc numai bine sa li se intoarca lor, eu ma sacrific si ma lipsesc.
Am terminat si cu topicul asta.
Dar pe langa asta sa zici ca e mai simplu sa nu votezi cu nimeni te plaseaza in tabara celor care nu se vor putea plange daca le merge rau, daca nu au ajutorul statului pentru contributiile care le plateste lunar, si nu vreau sa intru in detalii dar ma refer la sanatate, educatie, acces la justitie. Multi avem familie bolnava sau copii mici la scoala sau avem belele cu legea poate desi suntem nevinovati. E noi astia suntem disperati ca pe banii nostri nu numai ca isi bat joc de noi dar cand ii vezi pe cei de langa tine ca sufera sau sunt nefericiti dupa o viata de cotizat la stat si vine Ritzi si Udrea si fura intr-o zi milioane de euro pentru un alcoolic alienat mental care nu mai are perceptia realitatii si nu mai discerne intre bine si rau incepi sa te gandesti la revolta. Va invit sa nu ascultati parerea mea dar intrebati psihologi, analisti politici, juristi si economisti. Intrebati-va rudele care au asa o pregatire sau profesorii sau asa mai departe.
Inafara si de asta, atitudinea de karatist a lui Mircea Badea care e cel mai destept si niciunu nu e bun si de aia nu merge la vot ma intriga. Acum ma refer strict la Badea care e un formator de opinie desi la scara foarte redusa si e si paralel cu politica si mecanismele electorale sau dreptul constitutional. E asta, badea Mircea, e ca un copil rasfatat care plange toata ziua ca nimic nu-i place dar cand il intrebi ce-i place, nici aia nu stie. Da dom'le, mie imi place Ciorbea si il vreau pe ala, sau un guvern de manelisti, sau de cantareti, sau il vreau pe Hagi sau pe Florin piersic presedinte. Ceva trebuie sa-ti placa. In analiza introspecta si nemarginita, Badea a ajuns la concluzia ca cel mai bine e sa bata din gura vrute si nevrute ca oricum vorbeste despre nimic cam de cand a ajuns pe sticla mogulilor.
Nu sunt un adept Mircea Geoana dar solutia lor, pentru educatia care am primit-o si personalitatea care mi-am construit-o, parea una de speranta, pacifista si foarte probabil competenta. Inca 5 ani cu astia... va fi vai de noi.
Cei care au votat primind anumite foloase, promisiuni si li s-a aruncat o coaja de paine pe moment, sper sa aiba noroc de ele cum o sa avem toata tara la un loc pentru ca nu-mi plac discriminarile. Imi dorec ce-mi doresc ei mie si sa li se intample lor. Daca imi doresc numai bine sa li se intoarca lor, eu ma sacrific si ma lipsesc.
Am terminat si cu topicul asta.
Tristian scrie:Bibane, cu tot respectul, esti pe langa subiect. Incerci sa te scuzi ca ai votat cu al 4-lea escu? "Prostanacu" ala a fost ambasadorul Romaniei in US 5 ani si ministru de externe 4 ani, are o coalitie majoritara care il sustine in parlament si un prim ministru independent, pe deasupra si neamt, care a dus Sibiu dincolo de granita marinarului si a lui Gutza, fa calcule, rapid, daca poti...
Ce-a facut Johannis?!Odata cu statutul de capitala europeana,la Sibiu au intrat bani multzi,bani pe care orice primar, indiferent de culoare politica,trebuia sa-i orienteze spre modernizarea orasului.Nu va mai datzi cu parerea ce-a facut sasul la Sibiu.Deocamdata in timpul cat a fost primar a ajuns sa detzina (dupa ultimele carcoteli)9 case.Cred ca dupa gafa de a se alia cu comunistii asta va fi ultimul lui mandat la Sibiu,iar apoi va avea mari probleme referitor la ce-am spus mai sus.
Mie nu o sa-mi fie mila de nimeni....fiecare doarme cum isi asterne.Oricine are dreptul sa fie prost,dar unii abuzeaza de acest privilegiu.
Ilie ma surprinzi, chiar credeam ca esti in alta tabara. Nu vreau sa ne certam. Am mai scris un mesaj ca sa pot sa debifez urmarirea subiectului pentru ca asa cum am spus, il abandonez.
Iti recomand totusi sa cauti ce inseamna partid comunist, ideologie, doctrina si manifestare si la fel pentru notiunea dictator. Dupa ceea facem incadrarile in gen ale fiecaruia.
Am terminat. Sa dormiti bine!
Iti recomand totusi sa cauti ce inseamna partid comunist, ideologie, doctrina si manifestare si la fel pentru notiunea dictator. Dupa ceea facem incadrarile in gen ale fiecaruia.
Am terminat. Sa dormiti bine!
Prietene... astea sunt aberatii de cafea de la ora 20.Tristian scrie:Bibane, cu tot respectul, esti pe langa subiect. Incerci sa te scuzi ca ai votat cu al 4-lea escu? "Prostanacu" ala a fost ambasadorul Romaniei in US 5 ani si ministru de externe 4 ani, are o coalitie majoritara care il sustine in parlament si un prim ministru independent, pe deasupra si neamt, care a dus Sibiu dincolo de granita marinarului si a lui Gutza, fa calcule, rapid, daca poti...
Nu o sa vina nici controale si nu o sa se duca nici pe apa sambetei tara.
Daca venea PSD-ul la guvernare, trebuiau schimbate toate parghiile, primari,prefecti, etc etc.Aia insemna timp,efort,bani,nervi, instabilitate.
Neamtu` e varza , uite-te la declaratiile lui.Prostanacu a fost ambasador pentru ca a lins blide.Nu este nici un om foarte destept si nici foarte capabil.
Nu m-ar uimi sa apara Vantu azi si sa zica :"Uitati-l pe Mirciulica, cum l-am prostit sa vina la mine si cum l-am manipulat".
Nu uita ca Acadamia Catavencu a dat in exclusivitate pozele cu Geoana la Malefic.
Tristiane, se pare ca ai uitat ce a fost Tg-Muresul cand a fost PSD-ul la putere in oras.Cand s-au facut toti milionarii de carton, cand Disco JO a devenit mare scula pe bascula, cand nu puteai sa iesi linistit in fata blocului ca venea careva sa isi bage maretia in capul tau ,etc etc etc.
Asa ca, bea o cafea in continuare, relax ca lucrurile sunt pe fagasul bun.
O sa iasa putin scandal ?! Si ce ? De asta avem nevoie.Sunt prea multi moshi depasiti care trebuie scurtati de la radacina.Tara asta are nevoie de dictatura nu de diplomati ca sa ne povesteasca ce frumos e in America.
Asa cum banuiam, unii nu stiu sa piarda...
Astept reactia aliantei. Sper sa aiba atata cap sa nu conteste alegerile.
Daca fac asta suntem mancati inca nu stiu cate luni.
Pasul urmator, guvernul...anticipatele nu sunt o solutie.
Proiectul Johannis e game over, primarul a zis ca pentru el e stop joc, si bine a facut, in sfarsit. Oricum el n-a prea fost convins de la inceput de asta, s-au agatat disperati de el Geoana si Crin.
Proiectul Johannis nu a fost altceva decat un balon de sapun, o combinatie de trei nume sonore si o majoritate ad-hoc al carui unic liant era "jos Base". Pe partea cu programele concrete, ma scuzati, era o mare varza care s-a schimbat dupa cum batea vantul
...ba impozitare progresiva, ba cota unica, ba majoram taxele, ba le scadem, ba le scadem pe unele si le majoram pe altele... nici ei nu stiau ce vor.
Pana una alta, laudata majoritate e in curul gol si ar trebui sa aiba o reactie de bun simt, ca tot s-au laudat cu asta in campanie.
P.S. SF la pesti am fost sambata si am dat gherla. Se pare ca duminica mi-a mers mai bine. Din nou.
Astept reactia aliantei. Sper sa aiba atata cap sa nu conteste alegerile.
Daca fac asta suntem mancati inca nu stiu cate luni.
Pasul urmator, guvernul...anticipatele nu sunt o solutie.
Proiectul Johannis e game over, primarul a zis ca pentru el e stop joc, si bine a facut, in sfarsit. Oricum el n-a prea fost convins de la inceput de asta, s-au agatat disperati de el Geoana si Crin.
Proiectul Johannis nu a fost altceva decat un balon de sapun, o combinatie de trei nume sonore si o majoritate ad-hoc al carui unic liant era "jos Base". Pe partea cu programele concrete, ma scuzati, era o mare varza care s-a schimbat dupa cum batea vantul

Pana una alta, laudata majoritate e in curul gol si ar trebui sa aiba o reactie de bun simt, ca tot s-au laudat cu asta in campanie.
P.S. SF la pesti am fost sambata si am dat gherla. Se pare ca duminica mi-a mers mai bine. Din nou.

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Tristian scrie:Bibane, cu tot respectul, esti pe langa subiect. Incerci sa te scuzi ca ai votat cu al 4-lea escu? "Prostanacu" ala a fost ambasadorul Romaniei in US 5 ani si ministru de externe 4 ani, are o coalitie majoritara care il sustine in parlament si un prim ministru independent, pe deasupra si neamt, care a dus Sibiu dincolo de granita marinarului si a lui Gutza, fa calcule, rapid, daca poti...
OK , am vazut ca sustii PSD, dar de ce nu poti sa pari macar impartial ?
Uite, aseara dupa ce am vazut Exit Poll-urile, am inceput sa pun problema unei tari conduse de PSD.
Adevarul e ca nu prea mai au ce sa faca ca pe vremea lui Nastase.Adica nu poate fi chiar atat de rau cu ei.
In schimb am sperat pana in ultimul moment ca unitatea si dorinta de schimbare ii va face pe cei de afara sa voteze.Si asa a fost.
Nu imi explica mie ca voturile lui Geoana vin de la intelectualii acestei tari.Au venit de la moldoveni si nu vreau sa jignesc.
Ti-am mai explicat eu despre modelul pacifist.... ala e bun intr-o tara in care populatia sta in parcuri si da de mancare la porumbei, toti cu happy faces.
Ar mai fi ceva de zis:
Antena 3 a atins ieri apogeul.
Pe mine m-au oripilat: au facut campanie electorala pe fata in ziua alegerilor! Asta e deja incalcare de lege!
In studiou erau invitati Vadim, Roman, Ciorbea dusmani declarati ai lui Base si il injurau si il criticau fara perdea.
Au dat inclusiv rezultate partiale ale exit-urilor. Firea se facea ca ploua si radea.
Parvulescu de la Pro Democratia era si el acolo si ignora campania electorala evidenta si grosolana....
Nu mai au nicio limita.
Antena 3 a atins ieri apogeul.
Pe mine m-au oripilat: au facut campanie electorala pe fata in ziua alegerilor! Asta e deja incalcare de lege!
In studiou erau invitati Vadim, Roman, Ciorbea dusmani declarati ai lui Base si il injurau si il criticau fara perdea.
Au dat inclusiv rezultate partiale ale exit-urilor. Firea se facea ca ploua si radea.
Parvulescu de la Pro Democratia era si el acolo si ignora campania electorala evidenta si grosolana....
Nu mai au nicio limita.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13