Campanie Electorala

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 06 Dec 2009, 22:27

Eu zic sa avem rabdare, un dictator nu renuntza niciodata usor la putere! :cry: Sper sa nu iasa cu ciomageala. :oops:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

nagy victor
senior
senior

Mesaj de nagy victor » 06 Dec 2009, 22:49

EU deja am pregatit kirja :lol: :lol: :lol:
Pescuitul inainte de toate !

Cine nu respecta natura , nu se respecta pe sine !

http://www.pescarulbihorean.ro/

https://www.facebook.com/pescarul.bihorean?fref=ts

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 07 Dec 2009, 08:45

Am vazut aseara pe unii care stiu sa castige si unii care nu stiu.
Acu vreau sa-i vad pe aia care nu au stiut sa castige daca stiu macar sa piarda.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 07 Dec 2009, 08:46

Sa nu uitam un lucru: la Alba-Neagra si atunci cand esti sigur ca ai vazut jetonul castigator de fapt nu e ala....pt ca cei ce muta jetoanele din spatele ziarului se stie ca nu pierd niciodata! :cry:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 07 Dec 2009, 08:47

:lol:
Eu ma tem sa nu ne pregatim de o alta campanie electorala...Anticipate! Vreau sa vad cum joaca acum Base. :roll:
Saraca tara bogata... :cry:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 07 Dec 2009, 09:19

Nu pot sa nu observ ca au disprut mesajele de campanie frauduloasa de pe tot forumul.

Eu le vad asa: se vor respinge inca doi prim-ministri, dictatorul dizolva parlamentul, mergem la anticipate la partide, ies in acelasi procent, fac aceeasi alianta, motiune de cenzura impotriva presedintelui, anticipate la presedinte.

Nu uitati ce facturi de campanie are de platit mobutu base-seco si cei care aveti o firma, un bisnis ceva, sa va pregatiti sa vina garda, finantele, mediu, sanepidu, aia cu verificatu de centrale s.a.m.d. ca la baiat ii trebe banii inapoi.

Bugetarilor, sper ca nu v-ati suparat ca v-au trimis in fara-plata, da asta e, propaganda fascista tipica de o tara din lumea a 5-a costa.

Cei care l-ati votat, nu va pun la indoiala capacitatile in niciun fel sau moralitatea dar sper sa fiti impacati, vorba americanului: "i hope it was worth it".

Nu am nicio speranta ca ne va fi mai bine pentru ca e simplu: nu avem cum, nu are cine ce sa faca - competenta, bunavointa, pregatirea, responsabilitatea sunt notiuni cu care cabinetul basescu se intalnesc doar cand isi numara banii proprii.

Parerea exprimata aici este una personala.
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

cociuba.dalin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cociuba.dalin » 07 Dec 2009, 10:00

parere personala,

cai ce l-ati votat pe marinel va intreb: ati stat un pic sa gandim in perspectiva, un program de guvernare-program de iesire din criza, la marinell lucrurile acestea sunt absente, cu ce ma incalzeste pe mine ca latra tot timpul despre moguli si rahatiii de pe acolo cu nimik, soarta ne-o meritam daca nu gandim, geoana asta nu este nici el rupt din rai defapt cine este?... darrr barem avea un program concret, avea sprijin parlamentar, eu zic sa ne pregatim sa nu mai traim nici cum am trait pan acum!

Sa fitzy sanatosi.

cociuba.dalin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cociuba.dalin » 07 Dec 2009, 10:01

ps,

declaratia demna de presedinte in exercitzyu: `` i-am ciuruit pe totzy`` chiorul o da rau pe uley :)))))))))))))))) madafaca.

Biban
veteran
veteran

Mesaj de Biban » 07 Dec 2009, 10:32

Suntem vai de mama noastra cand nu avem de ales decat intre un marinar mitocan si un prostanac condus de Ilici.

darkseth
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de darkseth » 07 Dec 2009, 10:45

....cata ura ,cata emotie la unii dintre noi...
...unii nu si-au pierdut abilitatile de a "polariza societatea"......parca mai ieri auzeam mania proletara care infiera ba partidele istorice,ba pe huligani....ba pe legionari si vanzatorii de tara........Noi trebuie sa avem o democratie originala......
ROMANIA mea e locul in care:
-nu Becali imi da lectii de morala crestine ;
-nu Vantu,Voiculescu si Patriciu imi dau lectii de economie ;
-nu Iliescu,Vanghelie sau Hrebenciuc ma invata sa fac politica ;
-nu Rosca Stanescu sau Chireac imi dau lectii de deontologie jurnalistica;
- locul in care sunt multi oameni ce merita tot respectul nostru-chiar daca nu apar pe "sticla " ;
-locul in care imi respect presedintele-ori care ar fi el (chiar daca nu l-am votat);
-locul in care imi pot tachina prietenii(sau discuta in contradictoriu) in functie de simpatiile politice ;
...Si......mai ales :
-ROMANIA mea nu este locul in care nivelul de inteligenta este dat de optiunea politica ;
Andre Malraux spunea :"daca pana la 30 de ani nu esti de stanga ,ai probleme cu sufletul,iar daca dupa 30 de ani nu esti de dreapta....ai probleme cu "mintea".....;)

Scrie răspuns