Bancuri
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Nu stiu cati dintre voi isi fac cumparaturile la Carrefour dar va este folositor sa fiti preveniti. E ceva ce mi s-a intamplat mie la Carrefour si vi s-ar putea intampla si voua. Escrocheria functioneaza in urmatorul fel: Doua pustoaice bune de 18 ani se apropie de masina in timp ce incarcati cumparaturile in portbagaj. Amandoua incep sa stearga parbrizul de la masina cu o carpa in timp ce sanii le atarna afara din tricouri. Este imposibil sa nu te uiti. Cand le multumesti si le oferi niste bani, ele te roaga ca in loc de asta sa le duci la un alt magazin Carrefour. Accepti si ele suie pe bancheta din spate. Pe drum incep sa faca sex una cu alta. Dupa un timp una dintre ele trece in fata si incepe sa iti faca sex oral. In acest timp cealalta iti fura portofelul!!! Va sfatuiesc sa fiti foarte atenti deoarece mie mi s-a intamplat lunea trecuta, miercuri, de doua ori joi, sambata si din nou ieri... acum ma duc din nou.
Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!
Se scufunda un vapor de lux. Singurii supravetuitori sunt 6 femei si un barbat. Dupa un timp femeilor le veni pofta de sex. Barbatul multumit, face un orar prin care avea de regulat toata saptamana, in afara de duminica, pt ca erau 6 femei. Dupa ceva timp barbatul a obosit de atata regulat. Stand pe plaja, intr-o duminca (singura lui zi libera), iesi din mare un barbat. Omul de pe plaja fericit ii alerga inainte si ii zise:
- Ce bine ca ai aparut, pentru ca acum vom avea fiecare cate 3 femei de regulat si vom avea mai multe zile libere!!!
- Gresit!!! Sunt poponar!
La care omul de pe plaja:
- La naiba!!! Mi-ai mancat si duminica!
-------------------------------------
Un sergent in permisie merge la o prostituata si o intreaba: -Domnisoara acceptati compania mea pentru 200 euroi?
Ea zice : -Da!
Sergentul se intoarce si striga: -Companieeee, inaintee mars!!
El: Stinge lumina !
Ea stinge lumina.
El: Dezbraca-te!
Ea se dezbraca.
El: Ia-o in gura !
Ea: Asta nu !
El: Alta n-am!
O tipa intra intr-o farmacie si intreaba
-Prezervative marimea King Size aveti?
-Da, doriti?
-Nu, dar pot sa stau sa vad cine le cumpara?
Care e avantajul de a face sex in grup?
R. Daca ai treaba, poti sa pleci
- Ce bine ca ai aparut, pentru ca acum vom avea fiecare cate 3 femei de regulat si vom avea mai multe zile libere!!!
- Gresit!!! Sunt poponar!
La care omul de pe plaja:
- La naiba!!! Mi-ai mancat si duminica!
Un sergent in permisie merge la o prostituata si o intreaba: -Domnisoara acceptati compania mea pentru 200 euroi?
Ea zice : -Da!
Sergentul se intoarce si striga: -Companieeee, inaintee mars!!
El: Stinge lumina !
Ea stinge lumina.
El: Dezbraca-te!
Ea se dezbraca.
El: Ia-o in gura !
Ea: Asta nu !
El: Alta n-am!
O tipa intra intr-o farmacie si intreaba
-Prezervative marimea King Size aveti?
-Da, doriti?
-Nu, dar pot sa stau sa vad cine le cumpara?
Care e avantajul de a face sex in grup?
R. Daca ai treaba, poti sa pleci
Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!
- ravenheart
- veteran
Cand am ajuns la varsta de pensionare, m-am prezentat la
oficiul de pensionare de care apartin. Doamna de la tejghea mi-a cerut actele personale, sa-mi verifice varsta. Am cautat prin buzunare, dar mi-am dat seama ca le-am uitat acasa. Am spus ca ma intorc mai tarziu si aduc actele de identitate. La care doamna:
"Descheiati-va camasa"Am descheiat-o,si au aparut firele de par caruntite de pe piept.
"Aceste fire carunte sunt destule dovezi" mi-a spus femeia si a preluat formularele completate.
Ajuns acasa, i-am povestit foarte agitat neveste-mi cele intamplate la oficiul de pensii.
La care nevasta-mea:
"De ce nu ti-ai dat jos
si pantalonii? Puteai primi si pensie de handicapat!"
Cum ar relata media din Romania sfarsitul lumii?
*Antena 3:* In trei zile Basescu nu va mai fi presedinte! Am invins!!
*OTV*: Senzational! Urmariti ultimele stiri despre Apocalipsa in direct la Dan Diaconescu! Vrajitoarea Lenuta va da sfaturi cum sa va purtati pe lumea cealalta.
*Libertatea*: E ultima ta sansa sa fii fata de la pagina 5! Trimite o poza acum.
*ProTV*: Un copil a ars de viu si nu va mai apuca sa vada apocalipsa!
*CanCan*: Sursele noastre spun ca Nicoleta Luciu va petrece sfarsitul lumii departe de iubitul ei.
*Cotidianul*: Mai ai timp sa citesti o carte din colectia Cotidianul!
*B1Tv*: Urmareste la Nasul dezvaluiri incendiare despre parlamentarii care profita de sfarsitul lumii!
*Cosmopolitan*: 10 sfaturi pentru o ultima partida de sex fantastica!!!
oficiul de pensionare de care apartin. Doamna de la tejghea mi-a cerut actele personale, sa-mi verifice varsta. Am cautat prin buzunare, dar mi-am dat seama ca le-am uitat acasa. Am spus ca ma intorc mai tarziu si aduc actele de identitate. La care doamna:
"Descheiati-va camasa"Am descheiat-o,si au aparut firele de par caruntite de pe piept.
"Aceste fire carunte sunt destule dovezi" mi-a spus femeia si a preluat formularele completate.
Ajuns acasa, i-am povestit foarte agitat neveste-mi cele intamplate la oficiul de pensii.
La care nevasta-mea:
"De ce nu ti-ai dat jos
si pantalonii? Puteai primi si pensie de handicapat!"
Cum ar relata media din Romania sfarsitul lumii?
*Antena 3:* In trei zile Basescu nu va mai fi presedinte! Am invins!!
*OTV*: Senzational! Urmariti ultimele stiri despre Apocalipsa in direct la Dan Diaconescu! Vrajitoarea Lenuta va da sfaturi cum sa va purtati pe lumea cealalta.
*Libertatea*: E ultima ta sansa sa fii fata de la pagina 5! Trimite o poza acum.
*ProTV*: Un copil a ars de viu si nu va mai apuca sa vada apocalipsa!
*CanCan*: Sursele noastre spun ca Nicoleta Luciu va petrece sfarsitul lumii departe de iubitul ei.
*Cotidianul*: Mai ai timp sa citesti o carte din colectia Cotidianul!
*B1Tv*: Urmareste la Nasul dezvaluiri incendiare despre parlamentarii care profita de sfarsitul lumii!
*Cosmopolitan*: 10 sfaturi pentru o ultima partida de sex fantastica!!!
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.
- wilddanube
- veteran
O tipa se duce la doctor si-i zice:
- Dom' doctor, nu stiu ce am ca toate ma dor. Daca apas aici (si apasa pe picior) ma doare, daca apas aici (apasa pe piept) doare.
Doare chiar daca apas aici (si apasa pe frunte).
- Nu va suparati, zice doctoru', sunteti blonda natural?
- Da, de ce?
- Stiam eu, aveti degetul rupt.
- Dom' doctor, nu stiu ce am ca toate ma dor. Daca apas aici (si apasa pe picior) ma doare, daca apas aici (apasa pe piept) doare.
Doare chiar daca apas aici (si apasa pe frunte).
- Nu va suparati, zice doctoru', sunteti blonda natural?
- Da, de ce?
- Stiam eu, aveti degetul rupt.
www.wilddanube.ro
Rugaciunea pescarului:
Lauri Rapala care esti in raiul pescaresc, desavarseacsa-se voblerul tau, faca-se voia ta, precum in Finlanda, asa si pe pamant, stiuca noastra cea de toate zilele da-ne-o noua astazi si ne iarta noua greselile noastre cu avati salai si bibani si nu ne duce in ispita crapului, carasului si platicii ca ale tale sunt toate voblerele, lansetele si mulinetele, acum si pururea si in vecii vecilor, **** in traista!
Lauri Rapala care esti in raiul pescaresc, desavarseacsa-se voblerul tau, faca-se voia ta, precum in Finlanda, asa si pe pamant, stiuca noastra cea de toate zilele da-ne-o noua astazi si ne iarta noua greselile noastre cu avati salai si bibani si nu ne duce in ispita crapului, carasului si platicii ca ale tale sunt toate voblerele, lansetele si mulinetele, acum si pururea si in vecii vecilor, **** in traista!
"Omul nu e facut sa munceasca! Dovada: faptul ca oboseste."
"Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura."
"Egoistul este acel om care nu se gandeste la mine."
"Cea mai mare curva de pe Pamant este speranta. Toata lumea traieste cu ea."
"Daca tatal tau nu este milionar, nu ai nici o vina. Dar daca nici socrul tau nu este milionar, atunci nu ai nici o scuza!"
"Oare de ce exista atatea organizatii impotriva hainelor de blana si nici una impotriva hainelor de piele? Probabil pentru ca e mai simplu sa hartuiesti femeile bogate decat gastile de motociclisti"
"Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura."
"Egoistul este acel om care nu se gandeste la mine."
"Cea mai mare curva de pe Pamant este speranta. Toata lumea traieste cu ea."
"Daca tatal tau nu este milionar, nu ai nici o vina. Dar daca nici socrul tau nu este milionar, atunci nu ai nici o scuza!"
"Oare de ce exista atatea organizatii impotriva hainelor de blana si nici una impotriva hainelor de piele? Probabil pentru ca e mai simplu sa hartuiesti femeile bogate decat gastile de motociclisti"
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
Pe o strada, o tiganca batrana vindea seminte cu 5000 de lei cornetul. Un tanar care trecea in fiecare zi pe acolo ii lasa cei 5000 de lei, dar nu-si lua niciodata cornetul. Intr-o dimineata, tiganca il opreste, incercand sa-i spuna ceva, dar tanarul merge grabit mai departe, zicand din mers:
-Vrei sa ma intrebi de ce nu iau niciodata semintele?
-Nuu, nuu... vreau sa-ti spun ca s-au scumpit la 10000 de lei!
-Vrei sa ma intrebi de ce nu iau niciodata semintele?
-Nuu, nuu... vreau sa-ti spun ca s-au scumpit la 10000 de lei!
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...