Ma gandeam k daca tot suntem frati de spinning sa impartim si kkt asta intre noiaaa, si era o vorba: nu pot manca si eu un kkt ca ...hap mi-o ia altu inainte
MI-A FOST FURAT id-ul de mess. AJUTOR!!!
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
cel mai important lucru cand iti creezi un id,oriunde ar fi ala,este sa completezi in campurile profilului tau si un alternate mail adress,adica 2 adrese de mail.
astfel esti anuntat pe amandoua daca intervine vreo schimbare la parole si poti recupera oricand parola pe una din cele 2 adrese de mail.
de ex daca as pierde id-ul de yahoo,am cere recuperare de parola,care-mi vine si pe gmail si automat schimb cu o noua parola.
asta daca cel care ti-a furat id-ul de mess,nu a sters alternate mail adress din setarile profilului.
astfel esti anuntat pe amandoua daca intervine vreo schimbare la parole si poti recupera oricand parola pe una din cele 2 adrese de mail.
de ex daca as pierde id-ul de yahoo,am cere recuperare de parola,care-mi vine si pe gmail si automat schimb cu o noua parola.
asta daca cel care ti-a furat id-ul de mess,nu a sters alternate mail adress din setarile profilului.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
-
andreyutza
- utilizator nou

Michael scrie:cel mai important lucru cand iti creezi un id,oriunde ar fi ala,este sa completezi in campurile profilului tau si un alternate mail adress,adica 2 adrese de mail.
da stiu dar eu la adresa alternativa ghici:) am tot adresa de yahoo...si atunci e un rahat!~nu`mi trimite nicaieri!!! si raspunsu la intrebare nu`l mai stiu
-
andreyutza
- utilizator nou

- johnnybravo
- Moderator

nu toti stiu ca tre' sa faca asta...johnnybravo scrie:michael, odata intrat pe cont poti skimba adresele alternative din cate stiu si "adio!"
Michael va recomanda Regulamentul forumului