MI-A FOST FURAT id-ul de mess. AJUTOR!!!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Omule, nu vezi ca ai doua variante? Las-o pe aia cu alternate email. Mergi la aia cu "Enter your Yahoo! ID: " baga id-ul tau, completeaza sus data nasterii si tara de origine pe care le-ai bagat cand te-ai inregistrat si apasa butonul "get new password".MARINESCU ADY scrie:Pt ca "Enter the alternate email address you
provided at registration." nu mai este a mea, mi-a furat si parola de la email iar noua parola i-o trimite tot lui. Am incercat cu alta adresa de email dar nu merge, trebuie introdusa cea initiala folosita la inregistrare.
Cu lacrimi Bastus!
-
- utilizator constant
Datele respective au fost puse la misto tocmai pt a ma proteja de cunoscutii mei. Care lasa-ti singuri in fata calculatorului meu puteau sa imi afle repede parola (doar nu este un secret cand sunt nascut sau alte banalitati). Draq mai stie ce am scris acolo... Eu ma gandeam sa fie cineva mai inteligent si sa faca ce a facut idiotul ala care mi-a furat id-ul si adresa de email.
Nu e chiar asa, dupa ce bagi datele alea iti cere raspunsul la intrebarea ajutatoare. Iar asta nu-i musai sa fie evident pentru cunoscuti.
Ideea e alta. Cine ti-a furat contul mai mult ca sigur ca a profitat de faptul ca pe computerul ala tu erai logat automat, a intrat pe cont si pur si simplu a schimbat parola. Dupa care s-a delogat si pace buna.
Tu ai vrea acum cu totul altceva: sa se apuce cineva sa sparga serverul yahoo si sa-ti afle tie parola, chestie de puscarie curata. Mai exista o varianta, si anume sa folosesti un programel tip brute force, care incearca nspe mii de parole, dar asta merge doar daca ala care a furat contul a pus o parola "slaba" sau daca ai oarecare noroc.
Unica varianta fezabila e sa le scrii celor de la yahoo, la adresa asta http://add.yahoo.com/fast/help/us/edit/cgi_feedback si sa le spui ca poti dovedi ca respectivul cont e al tau. Norocul face ca ai practic acelasi nick cu numele tau, deci daca le dai pe fax o copie dupa buletin s-ar putea sa te ajute. Alta sansa n-ai.
Ideea e alta. Cine ti-a furat contul mai mult ca sigur ca a profitat de faptul ca pe computerul ala tu erai logat automat, a intrat pe cont si pur si simplu a schimbat parola. Dupa care s-a delogat si pace buna.
Tu ai vrea acum cu totul altceva: sa se apuce cineva sa sparga serverul yahoo si sa-ti afle tie parola, chestie de puscarie curata. Mai exista o varianta, si anume sa folosesti un programel tip brute force, care incearca nspe mii de parole, dar asta merge doar daca ala care a furat contul a pus o parola "slaba" sau daca ai oarecare noroc.
Unica varianta fezabila e sa le scrii celor de la yahoo, la adresa asta http://add.yahoo.com/fast/help/us/edit/cgi_feedback si sa le spui ca poti dovedi ca respectivul cont e al tau. Norocul face ca ai practic acelasi nick cu numele tau, deci daca le dai pe fax o copie dupa buletin s-ar putea sa te ajute. Alta sansa n-ai.
Cu lacrimi Bastus!
Nu stiu cum de a reusit ala sa schimbe parola,pentru ca la change password,inainte de a completa campul de new password,iti cere current password si in acel camp,browserul nu cred ca-ti incarca parola veche sub forma de asterixuri.Gerula scrie:
Ideea e alta. Cine ti-a furat contul mai mult ca sigur ca a profitat de faptul ca pe computerul ala tu erai logat automat, a intrat pe cont si pur si simplu a schimbat parola.
Parerea mea este ca cineva chiar iti stia vechea parola si a tastat-o in acel camp.Gandeste-te cui i-ai spus-o sau cine putea sa o vada cand ai tastat-o si da-i o bere,un suc...asta e.
Daca reusesti,neaparat sa-ti completezi in campul alternate email adress si o alta adresa de mail,la care sa-ti trimita cei de la yahoo noua parola,asta in cazul in care ramai din nou fara.
Daca totusi nu-ti dai seama cine ti-a facut-o,trimite un mail prietenos pe adresa ta si roaga acea persoana sa-ti dea noua parola,ii spui ca te-a amuzat tare gluma lui,dar ca e cazul sa inceteze,promite-i ceva,stii cum se spune:"fa-te frate cu dreaq pana treci puntea".
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Ia fa o incercare, cu WinXp setat pe remember passwords, si in yahoo cu optiunea Remember my ID on this computer bifataMichael scrie: Nu stiu cum de a reusit ala sa schimbe parola,pentru ca la change password,inainte de a completa campul de new password,iti cere current password si in acel camp,browserul nu cred ca-ti incarca parola veche sub forma de asterixuri.

Cu lacrimi Bastus!
Ady,
Ti-am vazut postul si de pe pescarul.com si cel de aici.
Sfatul meu este sa-l dai incolo de cont.
Daca iti pui intrebarea cum de "ti-a luat" datele de cont, iti raspund ca's 'nspe variante posibile.
Dintre cei care cu adevarat pot sa-ti recupereze contul, nici unul nu-si va bate capul.
Stiu ca suna dur dar asta e adevarul.
Daca nu mai tii minte datele care le-ai dat la creare contului... asta e.
"move on, baby".
Restul e bla, bla.
[off topic]
Ascultam ceva muzica a formatiei "Fara Zahar"...
Gerula, stii melodia lor numita "Sandel" ?
Scuze pt offtopic
[/off topic]
Ti-am vazut postul si de pe pescarul.com si cel de aici.
Sfatul meu este sa-l dai incolo de cont.
Daca iti pui intrebarea cum de "ti-a luat" datele de cont, iti raspund ca's 'nspe variante posibile.
Dintre cei care cu adevarat pot sa-ti recupereze contul, nici unul nu-si va bate capul.
Stiu ca suna dur dar asta e adevarul.
Daca nu mai tii minte datele care le-ai dat la creare contului... asta e.
"move on, baby".
Restul e bla, bla.
[off topic]
Ascultam ceva muzica a formatiei "Fara Zahar"...
Gerula, stii melodia lor numita "Sandel" ?

http://www.lyricsandsongs.com/song/588698.html...
Eu stiu ca tu nu tii la mine, ca de Gerula-ti place
Te vad intrand cu el in sura, da' ce pusca mea iti face ?
Te-am asteptat in frig trei ceasuri la Caminul Cultural
Da' tu beai vodca cu Gerula in crasma de pe deal
Am incercat sa fac orice numai sa-ti fiu pe plac
Mi-am invatat pana si calul (sa dea din cap pe hip-hop)
Dar tu na-na-na, Gerula si iar Gerula
De parca scopul tau in viata era sa ... (mai, ??)
...

Scuze pt offtopic
[/off topic]
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare
Daca totusi nu-ti dai seama cine ti-a facut-o,trimite un mail prietenos pe adresa ta si roaga acea persoana sa-ti dea noua parola,ii spui ca te-a amuzat tare gluma lui,dar ca e cazul sa inceteze,promite-i ceva,stii cum se spune:"fa-te frate cu dreaq pana treci puntea".

tu cauti hackeri care sa se afiseze pe un forum?.....Tu ai vrea acum cu totul altceva: sa se apuce cineva sa sparga serverul yahoo si sa-ti afle tie parola, chestie de puscarie curata.

Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....
-
- utilizator constant
Eu nu caut hackeri care sa se afiseze ci doar sa imi de-a un PM si sa vedem poate recuperam id-ul. Nu de alta dar e aiurea fara messenger + ca am mai spus asta de un 1 mil de ori... idiotul asta injura toata lista mea, iar unii sunt oameni pe care ii respect prea mult si astfel nu vreau sa mai fie nevoiti sa suporte rahaturile unui debil mintal, defavorizat sexual care n-are ce face.musKloiu scrie:Daca totusi nu-ti dai seama cine ti-a facut-o,trimite un mail prietenos pe adresa ta si roaga acea persoana sa-ti dea noua parola,ii spui ca te-a amuzat tare gluma lui,dar ca e cazul sa inceteze,promite-i ceva,stii cum se spune:"fa-te frate cu dreaq pana treci puntea".
![]()
![]()
tu cauti hackeri care sa se afiseze pe un forum?.....Tu ai vrea acum cu totul altceva: sa se apuce cineva sa sparga serverul yahoo si sa-ti afle tie parola, chestie de puscarie curata.![]()
![]()