MI-A FOST FURAT id-ul de mess. AJUTOR!!!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
Paul scrie:Salut, Adi!
daca ai si adresa de mail cu acelasi cont, e mai simplu..
Intra in http://mail.yahoo.com/ si bate ID-ul tau iar la parola apasa ce scrie mai jos: Forget your ID or password?
Sign-in help
O sa intri intr-o pagina in care o sa te intrebe datele pe care le-ai scris cand ai creeat contul... Acelea nu se pot schimba..
Le completezi si iti vei face upgrade la parola.. sau asa ceva..
Se merita sa incerci.
Am patit si eu odata asa ceva si am reusit sa o scot la capat.
Idiotul care mi-a "atacat" id-ul de mess mi-a furat si parola de email. Si acum nu am nici mail nici mess

BAI FRATILOR AJUTATI-MA CA IMI E RUSINE DE PRIETENII MEI... SUNT INJURATI SISTEMATIC...

Se "baga" cineva sa imi "sparga" noua parola creata de ratat???
- george.
- junior
cel care te-a lucrat poate sa fie chiar si un prieten sau fosta prietena sau pur si implu un tip pe care l-ai vazut la un net cafe sa zic.Oricum cel care ti-a furat parola stie cate ceva despre tine in primele 2 cazuri.Iar ca sa recuperezi parola daca nu mai stii ce date ai introdus la configurarea mailui e cam greu.
@Marinescu Ady
man, verifica si ISP.ul, astia te fac de nu-ti sade bine daca ai setat pe undeva "remember my ID and PW".
oricum...nashpa rau
man, verifica si ISP.ul, astia te fac de nu-ti sade bine daca ai setat pe undeva "remember my ID and PW".
oricum...nashpa rau

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
-
- utilizator constant
re
singura metoda e .sa dai ca tiai uitat parola si sa introduci datele despre tine....altfel nu se poate
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.
-
- utilizator constant
Gerula scrie:Chiar daca s-ar pricepe cineva la spart parole pe yahoo, cred ca ar trebui sa dovedesti mai intai ca ala e contul tau.
Frate pai din moment ce id-ul este marinescuadi@yahoo.com AL CUI CREZI CA ESTE? Cu ce vrei sa dovedesc?
Bun, si lamureste-ma de ce folosind http://edit.yahoo.com/config/eval_forgo ... id=&.last=
nu te duci frumos la coloana din stanga, bagi id-ul, bagi sus data nasterii si tara si voila, ai o noua parola?
Aia cu alternate email e doar pentru cei care si-au uitat id-ul, sau daca nu ai pus intrebare ajutatoare
.
nu te duci frumos la coloana din stanga, bagi id-ul, bagi sus data nasterii si tara si voila, ai o noua parola?
Aia cu alternate email e doar pentru cei care si-au uitat id-ul, sau daca nu ai pus intrebare ajutatoare

Cu lacrimi Bastus!
-
- utilizator constant