si daca vorbesti cu staff-ul ala,crezi ca-i duci cu vorbe? sfatul lor va fi sa-ti faci alt id,poate in timp(nu stiu cat) cel furat nu va fi folosit si va fi erased.johnnybravo scrie: andreiuta, aia e singura cale sa vb cu yahoo staff...daca cineva ti-ar fi luat id-ul si l-ar fi folosit, poate ca ar mai fi fost o sansa
MI-A FOST FURAT id-ul de mess. AJUTOR!!!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Michael va recomanda Regulamentul forumului
- johnnybravo
- Moderator
andrada18 scrie:aceeasai chestie am patzit si eu.Si cu toate astea observ ca cineva imi tot intra pe id-ul acela....va cer si eu AJUTOR!!!
Aceeasi problema..de vreo saptamana si ceva cred.
Sunt inregistrat si pe alte site uri cu aceeasi adresa de mail sau altele tot ale mele si mi apar tot felul de mesaje de pe site uri unde nu m am inscris.E o nebunie totala si o nesimtire mai mult decat crasa.
Trebuie sa mi schimb toate adresele de mail, dar ar trebui sa stim DEJA cu toti ca yahoo sau gmail(spre exemplu) nu sunt safe.e pe risc propriu.
- johnnybravo
- Moderator
mesajele de pe yahoo messenger de genul "trimite mai departe la toata lista ta ca yahoo se termina si ramai pe langa
..." sunt mesaje care colecteaza adrese de mail si se intorc la expeditor.
astea se cheama mesaje pentru naivi/victime.
de la el primim spam-urile. spam-urile te directioneaza cu link-uri spre site-uri care-ti incarca spywares.
faptul ca setezi browsere pe anumite statii sa-ti memoreze password-urile de logare te face vulnerabil.
astfel se poate loga oricine pe contul tau si face modificari in profil.
un browser setat corect trebuie sa-si goleasca toate cookies-urile si passwordurile cu care s-a incarcat,la inchidere.
mai sunt si asa zisii spywares care comunica expeditorului date despre tine,asta in cazul in care nu esti protejat impotriva lor.
deci...metode exista.
in profilul contului tau de mail este bine sa ai setata si o adresa alternativa de mail si astfel la optiunea password recovery mai ai o sansa sa te loghezi la contul furat si sa schimbi passwordul.
astfel "hotul" ramane cu buzele umflate.

astea se cheama mesaje pentru naivi/victime.
de la el primim spam-urile. spam-urile te directioneaza cu link-uri spre site-uri care-ti incarca spywares.
faptul ca setezi browsere pe anumite statii sa-ti memoreze password-urile de logare te face vulnerabil.
astfel se poate loga oricine pe contul tau si face modificari in profil.
un browser setat corect trebuie sa-si goleasca toate cookies-urile si passwordurile cu care s-a incarcat,la inchidere.
mai sunt si asa zisii spywares care comunica expeditorului date despre tine,asta in cazul in care nu esti protejat impotriva lor.
deci...metode exista.
in profilul contului tau de mail este bine sa ai setata si o adresa alternativa de mail si astfel la optiunea password recovery mai ai o sansa sa te loghezi la contul furat si sa schimbi passwordul.
O alta metoda prin care "naivii" pot sa ramana cu buza umflata:
Tot mai des gasesc/primesc mailuri de la situri gen hi5.com, facebox.com, prietenii.ro, aman2.ro..etc si etc (exemple alese aleatoriu, doar pentru a va face o idee cam despre ce situri vorbesc). Buuun...spam.IGNORE. Insa, am vazut la un prieten odata... Iti faci cont la ei, si cand intrii in cont, te roaga sa iti introduci adresa de email si parola de la email pentru a verifica daca prietenii tai din adress book din mail nu au si ei deja cont deschis pe acelasi site, si astfel, sa ii adaugi si tu la lista ta de prieteni de pe situl respectiv. Rezultat, ti se acceseaza mailul, se verifica adressbookul...si ti se spune ca ai X prieteni pe situl respectiv. In cazul de fata, evident ca am primit si eu o "recomandare" automata de la prietenul meu sa ma fac si eu membru pe situl respectiv. Magarii au trimis mail catre toti cei care nu erau deja membru la ei...din partea prietenului meu, in care imi recomandau cu caldura sa intalnesc noi prieteni samd.
Deci, cu cateva clickuri, cei de la situl ala au pus mana pe XXX adrese de mail, si parola unuia
.
Tot mai des gasesc/primesc mailuri de la situri gen hi5.com, facebox.com, prietenii.ro, aman2.ro..etc si etc (exemple alese aleatoriu, doar pentru a va face o idee cam despre ce situri vorbesc). Buuun...spam.IGNORE. Insa, am vazut la un prieten odata... Iti faci cont la ei, si cand intrii in cont, te roaga sa iti introduci adresa de email si parola de la email pentru a verifica daca prietenii tai din adress book din mail nu au si ei deja cont deschis pe acelasi site, si astfel, sa ii adaugi si tu la lista ta de prieteni de pe situl respectiv. Rezultat, ti se acceseaza mailul, se verifica adressbookul...si ti se spune ca ai X prieteni pe situl respectiv. In cazul de fata, evident ca am primit si eu o "recomandare" automata de la prietenul meu sa ma fac si eu membru pe situl respectiv. Magarii au trimis mail catre toti cei care nu erau deja membru la ei...din partea prietenului meu, in care imi recomandau cu caldura sa intalnesc noi prieteni samd.
Deci, cu cateva clickuri, cei de la situl ala au pus mana pe XXX adrese de mail, si parola unuia

intradevar, la naivitati de acest gen, isi cam merita soarta...
mie mi-e ciuda ca datorita unor prieteni naivi de acest gen am ajuns sa fiu bombardat cu spam-uri chiar si pe gmail, care pana de curand era extrem de "curat"
cum s-ar zice, m-au "facut" din prietenie.
mie mi-e ciuda ca datorita unor prieteni naivi de acest gen am ajuns sa fiu bombardat cu spam-uri chiar si pe gmail, care pana de curand era extrem de "curat"
cum s-ar zice, m-au "facut" din prietenie.

- johnnybravo
- Moderator
oare? daca esti intrat pe cont, deci ai parola, poti schimba toate setarile din cont inclusiv adresa alternativa...cel putin astea erau posibilitatile ultima data cand mi-am schimbat eu setarile (poate s-a modificat treaba asta de curand totusi...)Michael scrie: in profilul contului tau de mail este bine sa ai setata si o adresa alternativa de mail si astfel la optiunea password recovery mai ai o sansa sa te loghezi la contul furat si sa schimbi passwordul.