Argesh, Neajlov, Sabar, Ciorogarla....
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- Bogdan_Alex
- veteran
fratilor care va tenteaza sa dati un blinkerit sau ceva de genu, pe Arges sau Neajlov? M-ar interesa si pe mine sa merg cu cineva care stie rostul p-acolo. N-am fost niciodata, desi m-a tentat, habar nu am pe unde se ajunge si prin ce zone mai poti sa si prinzi ceva. Pe rauri nu prea am experienta, eu activez mai mult pe sfanta Dunare. Am fost chiar si pe la Giurgiu si ma uitam cand treceam podul pe Arges ca apa abia iti ajunge pana la glezne...deloc incurajator, si de aceea ma intrebam, unde se pescuieste pe "fluviul" asta?!
Fara pescuiala viata e pustiu
Asa e bogdane apa e pana la glezne si dintr-o data te duci la 3-4 metri asa e in zona in care ma duc eu ma exact la Gradistea!In zona aceea s-a sapat foarte mult cu draglinele si ma uitam cu mirare cat puteau sa coboare draglinele muncitorii cred ca vreo 6-7 m asigurat!Pe satenii din zona i-am auzit cum ca ar fii prins somn mare, salau mare ei bineinteles ca dadeau la halau noaptea!Eu nu am mai fost de 2 ani pe Arges si nici nu stiu la ce momeli se arunca salau sau somnu in zona aia,doar clean am prin pana intr-un kg!Poate ne ajuta vreun pescar cu niste informatii care a fost prin acea zona
- Bogdan_Alex
- veteran
pai eu mai mult la clean vroiam sa incerc. am experienta 0 in ceea ce priveste cleanul si de aceea ma gandeam ca e bine sa incep. imi trebuie macar cineva care sa-mi tina de urat cat bat malurile daca nu cineva cu experienta pe zona respectiva
. Pt salau presupun ca trebuie sa fie ceva intinderi de apa cu adancime nu doar o groapa de escavator....

Sunt maluri intregi si intinderi destul de mari,dar exista o problema malurile sunt abrupte de 4-5 metri trebuie sa cobori sub mal,c-am dificil de pescuit in zonele astea,daca e in primavara poate facem un pescuit in zona,nici eu nu am mai fost de 2 ani si mie dor sa merg iarasi pe arges pt ca are potential zona in care ma duceam,vreau sa spun ca prindeam clean de 500-600 gr jupuit de solzi,indiciu ca prin zona sunt si exemplare capitale de somn,de stiuca nu cred pt ca zona este nisipoasa sau are mult pietris dar un clean destul de marisor prezenta urme clare ca ar fii scapat din falcile unei stiuci,cleanu avea cam 800 gr!Avea urme identice ca o marlita prinsa de mine,in timp ce o trageam la mal s-a blocat brusc ca si cum ar fii intrat intr-o ragalie dar firul se ducea intr-o parte,am fortat si cand am aduso la mal am ramas perplex cat de jupuita era,parca o crestase cu lama,asta s-a intamplat pe un lac din bucuresti,poate te fac un pecuit pe lacul asta la primavara daca vrei!
- Bogdan_Alex
- veteran
nu sunt adeptul lacurilor dar poate aranjam ceva. sincer cam duc lipsa de parteneri de pescuit, asta si din cauza ca momentan am mai mult timp liber decat altii
. dar nu se stie niciodata , se pot schimba lucrurile. as merge si pe un lac bun, si pe arges. Eu inca sunt in cautarea unui loc bun in zona giurgiu, pe Dunare.

daca e o sa-ti trimit si eu un mesaj privat cand prin mai si aranjam o partida de pescuit!Momentan trebuie sa-mi schimb mulineta pt ca mi-am luat o Daiwa Laguna 2000 si nu prea am incredere in ea ca o sa ma tina un sezon,doua si astept sa primeasca astia de la arrow okuma alumina,am inteles ca-s mai bune!Daca e o sa facem prima partida pe lacul asta pe care ma duc eu,e fara plata si are stiuci capitale!Te contactez eu prin mai,ca si tine am aceeasi problema,nu are cine sa-mi tina de urat pe balta,prietenii mei nu prea stiu cu ce se mananca pestele!
- edi_curiosul
- veteran