contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
Armand
- veteran

-
Salutare!
Pe langa Bucuresti sunt destule rauri cu potential destul de bun si destul de umblate de pescari. Cu siguranta stiu ca nimeni nu o sa dezvaluie locurile de pescuit pe care le bate pt ca....asa ceva nu se face

. Insa nu ar strica sa postam aici macar nivelul apei, capturi si alte informatii de interes general!
Ce ziceti!? Facem o incercare?!
Spining....Prea bun ca sa fie light...
-
mihaimircea
- veteran

-
Da, si pe mine ma intereseaza unde ai luat stiucile alea pe Arges
In rest, nu prea umblu pe raurile astea, desi as vrea!! Ultima oara am fost pe Arges si Neajlov acum mai bine de un an.
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.
-
Armand
- veteran

-
Eu pe Argesh merg de la barajul de la Cornetu la vale.
Acolo desi sunt sute de pescari, foarte putini prind peste serios.
Cand este apa scazuta merge si stiuca si salaul, iar cand este curent puternic merge mreana. Ai mare grija ca este covor de scoici pe fundul apei si ai toate sanse sa iti lasi nalucile dragi prin apa.
Ultima data cand am fost(acum 2 sapt) era barajul complet oprit, nu curgea deloc si era plin de mreana moarta(20-30 de bucati am numarat eu)
Pe Neajlov am prins doar clean si in general la natural.
-
cipic
- veteran

Armand,poti sa spui mai exact cam in ce zona ai luat stiuca si salau pe arges si mai exact la ce le pacalesti cel mai bine stiucile si salaii!Eu ma duceam pe langa gradistea acum 3-4 ani si pescuiam numai dupa clean cu undita la lacusta si luam bucati la kil,nu le aveam cu spinningul pe atunci,de atunci nu am mai fost!De asta te intreb daca ai prins stiuca pe langa gradistea pana la podul de cale ferata,eu stiu ca e cam nisipos argesul in zona asta dar cine stie!Astept un raspuns!
-
AdrianS
- junior

-
Am fost sambata, 20 ianuarie, pe Neajlov, in aval de "Podul Doamnei", am prins sapte clenisori, am pastrat trei, in jur de 250-300 de grame fiecare. Am folosit o varga de 6 metri si am pescuit si nadit cu viermusi.
-
ovidiu
- veteran

-
tot e bine ca au mai ramas si clenisorii aia, ca tare rau au ajuns apele alea...
-
Armand
- veteran

-
Calitatea apei pe Neajlov nu mi se pare foarte rea, insa padurea din jur e groaznica....
Nu am vazut niciodata un loc atat de poluat!
Am mers kilometri buni in aval de podul de la Calugareni si volumul de gunoaie se mentine constant!

-
mihaimircea
- veteran

-
Armand, ai ajuns si pe la Comana? Delta Neajlovului.... cum se prezinta treaba pe acolo? era un mit ca e stiuca frumoasa acolo
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.
-
AdrianS
- junior

-
ovidiu scrie:tot e bine ca au mai ramas si clenisorii aia, ca tare rau au ajuns apele alea...
Apa este mult mai curata decat crede lumea, de altfel cleanul este un peste sensibil si nu ar rezista intr-o apa poluata. Sunt cateva locuri foarte frumoase cu apa adanca si lina, praguri, suvoaie...
Insa asa cum a spus si Armand pacat de mizeria din imprejurimile Neajlovului.
-
cipic
- veteran

Acelasi lucru l-am auzit si eu despre delta neajlovului,de la un pescar!Cica s-ar prinde stiuci capitale acolo!Acest pescar despre care va spun eu a fost anul trecut in vara si mi-a spus ca a vazut satenii din acel sat scotandu-si varsele care erau pline de stiuci intre 1-3 kg,iar pe mal sunt foarte multi care pescuiesc la lingurita!Acum nu stiu cat de adevarata este informatia!Astept si eu un raspuns de la cei care cunosc aceasta delta!