Argesh, Neajlov, Sabar, Ciorogarla....

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

hades
veteran
veteran

Mesaj de hades » 30 Mai 2007, 15:09

edi_curiosul scrie:dar cum e delta Neajlovului, e cu mult stuf sau salcii, apa mica, unde se prinde crocodilul: la unceputul deltei sau pe la varsare? nu e concesionata si aia sper
incerc sa ajung duminica pe ploaie...
revin luni cu vesti din mlashtina!!

Edi avem ceva vesti????
Ca eram curios.... :oops:
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

edi_curiosul
veteran
veteran

Mesaj de edi_curiosul » 30 Mai 2007, 16:01

hades scrie: Edi avem ceva vesti????
Ca eram curios.... :oops:
Da, am promis ca revin cu informatii
am fost cu o trupa de caiacisti,
Imagine
deci nu pescari din pacate asta nu inseamna ca nu am pescuit (e se poate numi pescuit atata timp cat am dat o juma de ora si am prins o marlitza...nu?)
dar cum este delta?
asa este:
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
pe Neajlov am vaslit vreo 15km de la Calugareni pana la Comana in cca 7ore, un traseu excelent pt inpatimitii de vaslit si peisaj deltaic
dar cu pescuitul mai putin... neajlovul are o albie destul de ingusta pt a pescuii din barca sau caiac si ceva curent de nu-ti da voie sa insisti prea mult in locurile ideale. In prima treime a traseului apa este destul de adanca umbrita de padure si linistita ideala pt clenoi dar plina de localnici-plutashi nervosi, apoi urmatoarea treime si ceva incepe delta > o plasa de canale intre 1m si 6m latime cu stuf inalt ici-colo dar cu o apa destul de iute pentru o delta si aici mai gasesti localnici cu animale in zonele fara stuf, in portiunile cu stuf mai dai de pescari plutashi-localnici ceva mai temperati. La un mometdat ajungi si la vestitele lacuri (in dreapta) cu stiuci, dar "pescuitul interzis" scria pe o tabla "rezervatia naturala Comana" :shock: .
sau daca ai noroc poti sa patesti asta: http://www.youtube.com/watch?v=bqLefo3tsBg
nu e deloc placut sa primesti un au dala direct pe genunchi... :crazy1:
Ultima portiune dreapta e destul de plictisitoare dar trece repede...
Ca idee in general daca aveti caiac, canoe si vreti in delta MERITA acest traseu, daca vreti sa pescuiti intrati pe la Mihai Bravu - Comana in sud de delta dar vedeti cat de interzis e pescuitul
Mai multe detalii pe MP :D

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 03 Sep 2008, 06:41

Ciorogirla -o apa c am murdara tot timpul si care eu credeam ca nu tine peste.Am un prieten care si a facut o casa la intrarea in Domnesti pe varianta de drum la dreapta inaintea podului peste riu.S a mutat acum un an si a bananait c am peste tot.Aseara am vorbit la tel. dupa mai mult timp si imi spune ca in afara de mreana, caras si clean a prins stiuca si nu mica.Zona s a schimbat si plasarii, care luau exemplare ,nu o mai dibuiesc. Singura mare problema este ,ca in multe alte locuri, depozitarea gunoiului direct in riu,lucru ce face ca apa sa nu mai fie de calitatea dorita de "EA"!!

jurubita marian
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de jurubita marian » 22 Iun 2011, 20:24

fratilor eu sunt din comana si am neajlovul la picioare deci ce se spune ca ar fi pesti pe neajlov sa stiti ca e adevarat

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 23 Iun 2011, 10:52

Mariane,
Cred ca tu vrei sa rupi bilete la intrare... :lol:

jurubita marian
utilizator nou
utilizator nou

clean

Mesaj de jurubita marian » 01 Feb 2012, 10:45

hai cate unul e loc pt toti