hades scrie:
Edi avem ceva vesti????
Ca eram curios....

Da, am promis ca revin cu informatii
am fost cu o trupa de caiacisti,

deci nu pescari din pacate asta nu inseamna ca nu am pescuit (e se poate numi pescuit atata timp cat am dat o juma de ora si am prins o marlitza...nu?)
dar cum este delta?
asa este:

pe Neajlov am vaslit vreo 15km de la Calugareni pana la Comana in cca 7ore, un traseu excelent pt inpatimitii de vaslit si peisaj deltaic
dar cu pescuitul mai putin... neajlovul are o albie destul de ingusta pt a pescuii din barca sau caiac si ceva curent de nu-ti da voie sa insisti prea mult in locurile ideale. In prima treime a traseului apa este destul de adanca umbrita de padure si linistita ideala pt clenoi dar plina de localnici-plutashi nervosi, apoi urmatoarea treime si ceva incepe delta > o plasa de canale intre 1m si 6m latime cu stuf inalt ici-colo dar cu o apa destul de iute pentru o delta si aici mai gasesti localnici cu animale in zonele fara stuf, in portiunile cu stuf mai dai de pescari plutashi-localnici ceva mai temperati. La un mometdat ajungi si la vestitele lacuri (in dreapta) cu stiuci, dar "pescuitul interzis" scria pe o tabla "rezervatia naturala Comana"

.
sau daca ai noroc poti sa patesti asta:
http://www.youtube.com/watch?v=bqLefo3tsBg
nu e deloc placut sa primesti un au dala direct pe genunchi...
Ultima portiune dreapta e destul de plictisitoare dar trece repede...
Ca idee in general daca aveti caiac, canoe si vreti in delta MERITA acest traseu, daca vreti sa pescuiti intrati pe la Mihai Bravu - Comana in sud de delta dar vedeti cat de interzis e pescuitul
Mai multe detalii pe MP