Da....merci, am intrat acolo...se pare ca e la 7 Km. Am citit si regulamentul lor....exu... scrie:Vezi:Fugitivul scrie:Din comuna Fundulea,se face un drum la stanga catre Mariuta.Dupa aprox.3km se ajunge la barajul care desparte Gostilele de Darvari.
Asa e??? cat costa balta? Sunt si barci de inchiriat?
www.gostilele.ro
Locuri de pescuit pe langa Bucuresti
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
- exu...
- utilizator constant

Stai listinit tata...nimic din ceea ce scrie acolo, nu se aplica pe balta...poate doar diferentiat...ia si suna la ei si'ai sa te convingi...Fugitivul scrie:Da....merci, am intrat acolo...se pare ca e la 7 Km. Am citit si regulamentul lor....cred ca mai simplu e sa pescuiesti la Casa Alba
, adica daca prinzi 2 peste de 3-4 kg unul il dai inapoi.... dupa care il cumperi la un pret care inca nu se stie care este (se negociaza?!)
![]()
ÃŽmi plac peştele...
- exu...
- utilizator constant

E cea mai balta tare frateFugitivul scrie: Bun..... o sa vad cum o sa fie...exu ce parere ai despre balta in perioada asta ? Ca mi-a spus cineva ca nu prea merge
In salau, biban si stiuca, da' si la crap, e foarte tare frate, doar ca daca n'o cunosti, sau daca nu mergi cu unu' care o stie, nu te du tata, mergi degeaba...insa daca esti meserias in rapitori, te vei orienta la locu' faptei, sau daca vrei, poti vb cu burcea sa'ti arate locuri de rapitor, ei chiar au o plitica de marketing, in leg cu "vinzarea produsului"...in leg cu "nu prea merge acu", s'a interzis pecuitu' cu baboi, ca se luau salai cu sacu'...probabil despre asta e vb...sau te orientezi si tu dupa meseriasii cu barci gonflabile, dai pe langa ei...
ÃŽmi plac peştele...
- mihaimircea
- veteran

- mihaimircea
- veteran

-
dupa_stiuca
- utilizator nou

la Mariuta
Azi am fost la o balta in satul Mariuta...Nu stiu cum ii spune, dar este chiar sub sat, inainte de Darvari. Intr-un capat are un pod de ciment, cam ciudat asa in mijlocul pustietatii. Partea dinspre sat, absolut infecta.
Am reusit totusi sa iau o stiuca la vreun kil (poza in galerie, dupa ce e aprobata
si o marlita mai mica (eliberata), si am avut mai multe atacuri. Nu stiu din ce motiv n-am reusit sa intep, ancorele bune, fara probleme..
A atacat cam la toate, twister (alb), wobler, oscilanta mica.
Am reusit totusi sa iau o stiuca la vreun kil (poza in galerie, dupa ce e aprobata
A atacat cam la toate, twister (alb), wobler, oscilanta mica.