Locuri de pescuit pe langa Bucuresti

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Fugitivul
junior
junior

Mesaj de Fugitivul » 31 Oct 2006, 10:51

exu... scrie:
Fugitivul scrie:Din comuna Fundulea,se face un drum la stanga catre Mariuta.Dupa aprox.3km se ajunge la barajul care desparte Gostilele de Darvari.

Asa e??? cat costa balta? Sunt si barci de inchiriat?
Vezi:
www.gostilele.ro
Da....merci, am intrat acolo...se pare ca e la 7 Km. Am citit si regulamentul lor.... 8) cred ca mai simplu e sa pescuiesti la Casa Alba :D , adica daca prinzi 2 peste de 3-4 kg unul il dai inapoi.... dupa care il cumperi la un pret care inca nu se stie care este (se negociaza?!) :evil: :evil:

exu...
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de exu... » 31 Oct 2006, 11:42

Fugitivul scrie:Da....merci, am intrat acolo...se pare ca e la 7 Km. Am citit si regulamentul lor.... 8) cred ca mai simplu e sa pescuiesti la Casa Alba :D , adica daca prinzi 2 peste de 3-4 kg unul il dai inapoi.... dupa care il cumperi la un pret care inca nu se stie care este (se negociaza?!) :evil: :evil:
Stai listinit tata...nimic din ceea ce scrie acolo, nu se aplica pe balta...poate doar diferentiat...ia si suna la ei si'ai sa te convingi...
ÃŽmi plac peştele...

Fugitivul
junior
junior

Mesaj de Fugitivul » 31 Oct 2006, 18:05

Stai listinit tata...nimic din ceea ce scrie acolo, nu se aplica pe balta...poate doar diferentiat...ia si suna la ei si'ai sa te convingi...

Bun..... o sa vad cum o sa fie...exu ce parere ai despre balta in perioada asta ? Ca mi-a spus cineva ca nu prea merge

exu...
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de exu... » 31 Oct 2006, 19:25

Fugitivul scrie: Bun..... o sa vad cum o sa fie...exu ce parere ai despre balta in perioada asta ? Ca mi-a spus cineva ca nu prea merge
E cea mai balta tare frate :twisted:
In salau, biban si stiuca, da' si la crap, e foarte tare frate, doar ca daca n'o cunosti, sau daca nu mergi cu unu' care o stie, nu te du tata, mergi degeaba...insa daca esti meserias in rapitori, te vei orienta la locu' faptei, sau daca vrei, poti vb cu burcea sa'ti arate locuri de rapitor, ei chiar au o plitica de marketing, in leg cu "vinzarea produsului"...in leg cu "nu prea merge acu", s'a interzis pecuitu' cu baboi, ca se luau salai cu sacu'...probabil despre asta e vb...sau te orientezi si tu dupa meseriasii cu barci gonflabile, dai pe langa ei... :twisted:
ÃŽmi plac peştele...

Fugitivul
junior
junior

Mesaj de Fugitivul » 01 Noi 2006, 13:07

Ok, o sa merg Sambata acolo...om vedea ce va fi. Mai e cineva interesat sa mearga...?

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 01 Noi 2006, 19:01

da, io.
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

Fugitivul
junior
junior

Mesaj de Fugitivul » 01 Noi 2006, 19:45

mihaimircea scrie:da, io.

la ce ora vrei sa fi pe balta?

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 01 Noi 2006, 19:52

depinde cum driluiesc carutu la cora si aspiratoru prin casa :) :)
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

corradi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de corradi » 30 Noi 2006, 03:03

vreau si eu o balta ca sa pot da la crap sau somn ??? exista pe langa Bucuresti asa ceva ??

dupa_stiuca
utilizator nou
utilizator nou

la Mariuta

Mesaj de dupa_stiuca » 30 Noi 2006, 15:25

Azi am fost la o balta in satul Mariuta...Nu stiu cum ii spune, dar este chiar sub sat, inainte de Darvari. Intr-un capat are un pod de ciment, cam ciudat asa in mijlocul pustietatii. Partea dinspre sat, absolut infecta.
Am reusit totusi sa iau o stiuca la vreun kil (poza in galerie, dupa ce e aprobata :D si o marlita mai mica (eliberata), si am avut mai multe atacuri. Nu stiu din ce motiv n-am reusit sa intep, ancorele bune, fara probleme..
A atacat cam la toate, twister (alb), wobler, oscilanta mica.

Scrie răspuns