Locuri de pescuit pe langa Bucuresti
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Locuri de pescuit pe langa Bucuresti
Salve,
tocmai ce m-am intors din Delta si iar mi-e gandul la rapitori....
Care sti ceva lacuri pe langa Buc. (cu rapitori) unde sa se poate inchiria si barca??
tocmai ce m-am intors din Delta si iar mi-e gandul la rapitori....
Care sti ceva lacuri pe langa Buc. (cu rapitori) unde sa se poate inchiria si barca??
Re: Locuri de pescuit pe langa Bucuresti
Nimik ,a?
Io ` stiu un loc ii zice "ochiu` boului" undeva dupa Balotesti... , acolo se inchiria si barca , dar nu am dat niciodata la rapitor.

Io ` stiu un loc ii zice "ochiu` boului" undeva dupa Balotesti... , acolo se inchiria si barca , dar nu am dat niciodata la rapitor.

Re: Locuri de pescuit pe langa Bucuresti
Am inteles... lumea e deja pe balta iar eu am ramas aksa sa vorbeasc de unul singur cu calculatorul
.
Si se pare ca subiectul asta a mai fost de cateva ori pe forum
.
Sunt un nou membru dupa cum se vede...de unde draq sa stiu
, bine ca ma critic singur
Vad ca se tot vorbeste despre Gostile... cum se ajunge acolo si care este pretul biletului?

Si se pare ca subiectul asta a mai fost de cateva ori pe forum

Sunt un nou membru dupa cum se vede...de unde draq sa stiu

Vad ca se tot vorbeste despre Gostile... cum se ajunge acolo si care este pretul biletului?
-
- veteran
-
- veteran
Ionut, am vazut ca ai foto de pe Branesti, cum merge treaba pe acolo in perioada asta ?
Eu am fost de multe ori acolo.....cand da de mancare bagabontzi aia nu merge nimic ,dar pot sa zic ca am prins mai mult peste pe Branesti decat in Delta
deci ramane la corason pt mine balta asta
Apropo, ai vazut ce misto au facut drumul ala prin sat?! Am spart o baie de ulei acolo acum 6 luni
Eu am fost de multe ori acolo.....cand da de mancare bagabontzi aia nu merge nimic ,dar pot sa zic ca am prins mai mult peste pe Branesti decat in Delta

Apropo, ai vazut ce misto au facut drumul ala prin sat?! Am spart o baie de ulei acolo acum 6 luni

-
- veteran
da, am observat....drumul ii asa din cauza unor camioane care au facut nush ce kkt la vila patronului...cand dau de mancare rapitorul mere chiar f bine, ptr ca nu mai misca puietul... acum apa este scazuta cu 60-70cm iar salau este retras undeva intr-un gropan pe la 70-80m....daca vrei poti incerca cu imitatii de biban...fir incins
-
- veteran