Iesire noua: Chiroiu 4

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
sorinpes
junior
junior

Re: Iesire noua: Chiroiu 4

Mesaj de sorinpes » 22 Dec 2015, 18:32

Asa pe aproape toate baltile,eliberati strapazanul dati drumul la toti pestii sa aveti mereu ce prinde numai vrajeala,cand de fapt patronii la un moment dat din diverse motive probabil economice rad tot. Pe valea argovei acum doi trei ani isterie sa nu retii pestii mici (salau) cand de fapt la navod luau tot nu dadeau drumul la nimic,acum s-au linistit nu mai ai ce prinde,la fel si pe mihailesti,am auzit ca si pe sarulesti au inceput sa scoata din salau pentru vanzare.Eu nu cred ca pescarii sportivi reusesc sa termine pestele dintr-o balta dar sunt convins ca cei cu plasele si alte metode da.
In concluzie mai usor cu intentiile bune,ca degeaba,atata timp cat este foame,saracie,nu se poate face nimic.

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 22 Dec 2015, 19:00

Pe sarulesti se vinde salau de 20 de ani; avea sau mai are si o pescarie in zona...nu e nicio noutate.

Puiu.BZ
veteran
veteran

Mesaj de Puiu.BZ » 22 Dec 2015, 20:40

Foarte super tare faza cu salaul nebun de legat din C4 care sare noaptea din apa in apa, din apa pe mal, din apa peste pasarile salbatice, si daca paznicii nu sunt vigilenti, sare chiar in C3 chiar si in BGS. Chiar eu am vazut, dar nu cu ochii mei, :) un salau cam la 937 de grame, cu un cucui cat un ou de maimutza drept intre ochi, dobandit in incercarea salbatica de a sari in barca aia amarata, galben cu vrede, care zace printre alte mizerii pe malul baltii in dreptul cabanei.
Serios vorbind, mare pacat de balta asta. E istorie.

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 22 Dec 2015, 22:07

Asta e gogoasa scoasa de george mincinosu', problema e ca au fost unii care au pus si botu'... :lol1:

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 23 Dec 2015, 08:51

intrucat nimeni nu i-a atitutine(cum se intampla peste tot in tara asta)se duc dracu toate baltile... :(

adrianc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de adrianc » 23 Dec 2015, 11:21

Imi vine foarte greu sa inteleg cum patronul, care se presupune ca intelege business-ul mai bine decat majoritatea noastra, ar alege totusi sa urmeze calea clasica a plasuirii. Ofera bai nene cateva lucruri de baza si balta aia va fi mereu plina:

- 3-4 barci de doamne-ajuta, fie ele si cu vasle
- fara mizerie pe maluri, e foarte simplu s-o strangi si sa mentii curatenia
- hai sa zicem in afara de chinezesc, lasa pestele sa faca ce stie el mai bine in crengile alea. Toti pescarii si braconierii din lume n-o sa poata sa goleasca de peste jungla din C4. Are conditii ideale de inmultire si crestere pan' la adanci batraneti.

La ce lipsa ducem de balti decente, ar fi plin de pescari pe C4 daca s-ar respecta cele de mai sus. Chit ca dai gherle, chit ca dai gauri in trusa, Chiroiu ar fi un magnet pentru mine si pentru multi altii.

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 23 Dec 2015, 11:47

Mda, pacat...

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 23 Dec 2015, 15:46

nici eu nu pot sa inteleg cum de s-a ajuns aici...
am stat de multe ori de vb pe balta cu d-nul rusu si nu pare genul de om care sa faca bani din vanzarea pestelui
are alte afaceri balta fiind o pasiune a lui dar mai ales a sotiei

ce am remarcat in ultimii ani este faptul ca nu s-au mai facut investitii(pontoanele sunt carpite,lemnele subrezite si chiar putrezite),barci nu s-au adus(desi nu sunt adeptul sunt destui care s-au obisnuit sa pescuiasca in acest stil),butoaiele pentru gunoi au disparut,etc

e drept au inceput sa vine si foarte multi nesimtiti care lasa malurile pline de gunoaie(in special la pescuitul pestelui pasnic),

eu sper ca anul viitor Chiroiu sa ne surprinda(din nou)pozitiv cum a facut-o si pana acum

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 23 Dec 2015, 18:49

pana la urma de unde stiti voi ca a scos si salaul? de ce nu a scos si stiuca?

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 23 Dec 2015, 19:19

un prieten(care merge destul de des pe C4) a vb acum cateva minute cu paznicul dan(maurul)
informatiile sunt urmatoarele:nu se urmareste scoaterea rapitorului ci a chinezescului si a crapului comun si oglinda
e drept au fost victime colaterale-100kg de salau in plase(care n-a putut fi resuscitat si a fost comercializat)
apa este scazuta in continuare,navodirea continua
pentru cat timp-nu s-a precizat...

cam atat...

daca cineva are alte informatii asteptam sa le faca publice :D

Scrie răspuns