Pescuit (Spinning) Jud. Alba

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ticairlandezu
veteran
veteran

Re: Pescuit (Spinning) Jud. Alba

Mesaj de ticairlandezu » 30 Apr 2015, 09:41

Poate ar trebui sa desemneze doua sambete pe luna(de exemplu)!!! doar pentru practicarea pescuitului la spinning...fara caras-ari prin preajma. :roll:

LINK
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de LINK » 16 Mai 2015, 23:22

scobarul mincinosi,am facut permis la ei si mi-a zis ca vine in 2 saptamani si mi-a venit dupa 7 luni asa ca nu imi mai fac delucru cu ei sunt oameni slabi

oly marius
junior
junior

Mesaj de oly marius » 21 Mai 2015, 16:16

Merita o bila neagra si pentru romsilva sebes am facut o sesizare ca cei de la barajul Capalna au oprit raul sebes in exces de cateva ori de au ramas pastravii pe uscat iar localnicii din capalna erau cu plasele pe rau braconand si profitand de nivelul scazut mai ales in zona celor doua pensiuni de sub baraj pietrele erau mai mult de jumatate afara. :wallbash: :censored:

Paul19992
junior
junior

Mesaj de Paul19992 » 09 Iun 2015, 07:12

Salutare spuneti si voi un secret :)) Pe ce a mers cel mai bine somnul anu trecut pe Mures ? ce fel de vobler ?
Strike Pro number one fishing

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 02 Iul 2015, 17:07

Zamfi, te rog frumos sa nu mai dai cu tablele alea dupa somn pe Mures, ca-l tulburi :wink: si la Alba nu se mai poate pescui :cry: ...multumesc pentru intelegere :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

p.s. vezi ce faci si cu nivelul!!!!...zici ca-i martie,dupa dezghet :o :wallbash: :wallbash:

maverurobi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de maverurobi » 02 Iul 2015, 22:27

salut, stie careva de mures cum ii mai sus de tarnave

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 02 Iul 2015, 22:30

@ticairlandezul
Ce ai mah ? :lol: Una ca nu dau la table ...acum! A doua e ca debitul este mult mai mic decat mi-l doream ! A treia e ca sambata am fost la o mustata de inspiratia finala! O idee mai repede pe Mures si-mi doboram probabil recordul! A patra si ultima ...ce te plangi ca peste se prinde pe Mures! Si pasnic si rapitor ! Asa ca ...las-o asa! :lol:

Ps: la cat somn s-a prins la Alba de la deschidere ce mai conteaza ca nu se poate pescui...cica :twisted:
Hai Tica acasa ... :wink:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 02 Iul 2015, 22:33

maverurobi scrie:salut, stie careva de mures cum ii mai sus de tarnave
Scade ,inca tulburel ,perfect de scobar ,bun de avat si somn. Nici salaul cica nu zice nu cate odata :wink:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

maverurobi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de maverurobi » 03 Iul 2015, 06:53

in legatura cu prinsu de somni la noi la alba, s-a luat in draci, era ca la scobari,cam naspa....ms. Zamfi de informatie

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 03 Iul 2015, 10:07

Zamfi scrie:@ticairlandezul
Ce ai mah ? :lol: Una ca nu dau la table ...acum! A doua e ca debitul este mult mai mic decat mi-l doream ! A treia e ca sambata am fost la o mustata de inspiratia finala! O idee mai repede pe Mures si-mi doboram probabil recordul! A patra si ultima ...ce te plangi ca peste se prinde pe Mures! Si pasnic si rapitor ! Asa ca ...las-o asa! :lol:

Ps: la cat somn s-a prins la Alba de la deschidere ce mai conteaza ca nu se poate pescui...cica :twisted:
Hai Tica acasa ... :wink:

1. Undeeeee :wink: :?:
2. De cateva zile tot trec peste Mures :wink: ....si ma uit la el cu ganduri ''necurate'' :lol: ...cand il vad asa nu stiu de unde sa-l apuc :wallbash:

Scrie răspuns