Pescuit (Spinning) Jud. Alba
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: Pescuit (Spinning) Jud. Alba
Poate ar trebui sa desemneze doua sambete pe luna(de exemplu)!!! doar pentru practicarea pescuitului la spinning...fara caras-ari prin preajma. 

scobarul mincinosi,am facut permis la ei si mi-a zis ca vine in 2 saptamani si mi-a venit dupa 7 luni asa ca nu imi mai fac delucru cu ei sunt oameni slabi
-
- junior
Merita o bila neagra si pentru romsilva sebes am facut o sesizare ca cei de la barajul Capalna au oprit raul sebes in exces de cateva ori de au ramas pastravii pe uscat iar localnicii din capalna erau cu plasele pe rau braconand si profitand de nivelul scazut mai ales in zona celor doua pensiuni de sub baraj pietrele erau mai mult de jumatate afara.

Salutare spuneti si voi un secret
) Pe ce a mers cel mai bine somnul anu trecut pe Mures ? ce fel de vobler ?

Strike Pro number one fishing
-
- veteran
Zamfi, te rog frumos sa nu mai dai cu tablele alea dupa somn pe Mures, ca-l tulburi
si la Alba nu se mai poate pescui
...multumesc pentru intelegere
p.s. vezi ce faci si cu nivelul!!!!...zici ca-i martie,dupa dezghet

p.s. vezi ce faci si cu nivelul!!!!...zici ca-i martie,dupa dezghet

-
- utilizator constant
salut, stie careva de mures cum ii mai sus de tarnave
@ticairlandezul
Ce ai mah ?
Una ca nu dau la table ...acum! A doua e ca debitul este mult mai mic decat mi-l doream ! A treia e ca sambata am fost la o mustata de inspiratia finala! O idee mai repede pe Mures si-mi doboram probabil recordul! A patra si ultima ...ce te plangi ca peste se prinde pe Mures! Si pasnic si rapitor ! Asa ca ...las-o asa! 
Ps: la cat somn s-a prins la Alba de la deschidere ce mai conteaza ca nu se poate pescui...cica
Hai Tica acasa ...
Ce ai mah ?

Ps: la cat somn s-a prins la Alba de la deschidere ce mai conteaza ca nu se poate pescui...cica

Hai Tica acasa ...

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Scade ,inca tulburel ,perfect de scobar ,bun de avat si somn. Nici salaul cica nu zice nu cate odatamaverurobi scrie:salut, stie careva de mures cum ii mai sus de tarnave

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
- utilizator constant
in legatura cu prinsu de somni la noi la alba, s-a luat in draci, era ca la scobari,cam naspa....ms. Zamfi de informatie
-
- veteran
Zamfi scrie:@ticairlandezul
Ce ai mah ?Una ca nu dau la table ...acum! A doua e ca debitul este mult mai mic decat mi-l doream ! A treia e ca sambata am fost la o mustata de inspiratia finala! O idee mai repede pe Mures si-mi doboram probabil recordul! A patra si ultima ...ce te plangi ca peste se prinde pe Mures! Si pasnic si rapitor ! Asa ca ...las-o asa!
Ps: la cat somn s-a prins la Alba de la deschidere ce mai conteaza ca nu se poate pescui...cica![]()
Hai Tica acasa ...
1. Undeeeee

2. De cateva zile tot trec peste Mures