Pescuit (Spinning) Jud. Alba
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- haprian ionel
- veteran
Re: Pescuit (Spinning) Jud. Alba
Ce se mai aude ? A mai fost careva pe la Radesti ? Maine as vrea sa fac o tura pana acolo si sunt un pic nehotarat daca sa-mi iau si doua lansete de stationar in caz ca nu vrea Stiuca deloc sau sa ma axez numai pe spin.
- MARIUS POPA
- veteran
Posibil sa te salveze stationaru.

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
Sfat: ia si bete de stationar .O sa prinzi si ceva stiuca ,daca insisti insa e bine sa ai alternativa ! Nu merge grozav stiuca ...haprian ionel scrie:Ce se mai aude ? A mai fost careva pe la Radesti ? Maine as vrea sa fac o tura pana acolo si sunt un pic nehotarat daca sa-mi iau si doua lansete de stationar in caz ca nu vrea Stiuca deloc sau sa ma axez numai pe spin.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- haprian ionel
- veteran
Am fost, am vazut, am facut.. Am ajuns pe la 7 pe balta cu gandul de a pescuii la Stiuca vreo doua trei ore dar era deja plin de pescari la stationar cu toate ca regulamentul spune ca la 7 se intra pe balta, asa ca am renuntat la spin si ne-am asezat la stationar. Apa destul de faina, nu a batut vantul deloc, ma asteptam sa intre macar un Caras ceva dar nu si-au aratat fata deloc la nimeni. Am vazut un singur pescar care a prins un Crap la vreo doua kg si doi baieti care au dat la spin si au luat vreo trei marlite toata ziua.
- MARIUS POPA
- veteran
Hai dute!Da cu cine ai fost?Te mai duci la stationar ?
Hristos a inviat.
Hristos a inviat.

Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- haprian ionel
- veteran
Adevarat ca a inviat ! De mers o sa mai merg la stationar cel putin pana se termina prohibitia ca nu prea am alta alternativa.. Despre colegul de suferinta nu am prea multe de spus decat ca mi-a trezit un pic interesul catre pescuitul la match. Pentru ca nu am alta optiune la spinning in afara de Mures probabil ca o sa incerc un pic sa ma reorientez pe viitor.
- MARIUS POPA
- veteran
Sa nu dai nume, e sub acoperire 
Ai vazut, intra albitura (daca nimic altceva nu vrea...) daca treci pe fineturi, dar nu ai vrut domne, nu ai vrut .

Ai vazut, intra albitura (daca nimic altceva nu vrea...) daca treci pe fineturi, dar nu ai vrut domne, nu ai vrut .

Fii pescar nu talhar.
Zamfi, daca tot ai adus in discutie (pe topic-ul cu balta de stiuca de la Arad) stiuca prinsa la feeder pe Radesti, vreau sa te intreb cam cum se desfasoara "ostilitatile" daca e plin de pescari la stationar pe balta? Am vrut sa ma duc Duminica pe Radesti dar m-am gandit ca o sa fie multi la stationar din cauza vremii frumoase si nu vroiam sa fac atata drum si sa ajung acolo sa nu pot pescui cu naluci la stiuca.
Ai fost inspirat...Nu am mai fost demult pe balta,insa deoarece pescuitul este inchis ,este plin de carasari in weekend... E drept ca mai gasesti loc sa dai ,insa ...
Ca orice balta e greu sa se mentina din spinning si atunci carasul cel de toate zilele aduce banul 

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Nasol ca trebuie sa asteptam sa vina frigul sa putem pescui si noi linistiti dar inteleg si faptul ca nu poti sa faci profit pe o balta doar din rapitor si C&R.
Loc de dat ar fi printre pontoane dar nu vreau sa aud comentarii referitoare la "speriatul pestilor" si sa imi transform o zi dedicata relaxarii intr-una in care sa ma enervez.
Loc de dat ar fi printre pontoane dar nu vreau sa aud comentarii referitoare la "speriatul pestilor" si sa imi transform o zi dedicata relaxarii intr-una in care sa ma enervez.