Pescuit (Spinning) Jud. Alba
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
Re: Pescuit (Spinning) Jud. Alba
La multi ani albanezi secretosi,eu zic pe viitor sa mai povestim si noi,fire intinse pe 2016
La multi ani tie si tuturor, iar de vorbit se poate da.....numa’ nu de locuri bune , ca sti tu bine cum e: drumuri fara asfalt, noroaie,gropi,praf,maracini, umblatura multa . Pentru toate astea trebuie timp si resurse...... se pote vorbi de vreme,de conditii meteo, de sanatate. De echipament mai putin, ca si aici daca te destainui, cine stie cum sta treba se prinde imediat unde dai si ce vrei sa faci, si tot ce ai investit in cautari,tatonari se duce dreak si ramai cu buza umflata. Si buza uflata se traduce prin: o apa care curge linistita fara peste sub ea.maverurobi scrie:La multi ani albanezi secretosi,eu zic pe viitor sa mai povestim si noi,fire intinse pe 2016
Sparg gheata eu in noul an si dau din casa un secret
, cea mai buna naluca 2015 kopito 5cm.. Luate de aici de pe forum cateva au fost noi restul intepate, cele intepate au fost lipite de bila jigului cu superglue
, culorile nu au contat ca am avut doar cate 2 -3 din fiecare. Pescuite in stiluri diferite , tarate ca deep diverele, trase pe diferite adancimi ca voblerele, la viteza in pelicula, plus celebrul jiguit. Totusi cel mai mare secret este ,:lol: ca le am pescuit acolo unde se gaseau pestii in momentul respectiv.
Rober, tata .....io m am descretizat , acum astept sa vad cati dau din casa ?
.

Rober, tata .....io m am descretizat , acum astept sa vad cati dau din casa ?

-
- utilizator constant
aline pt. mine nu sant noutati(gume,cicade,plee,voblere alea...alea)am zis asa sa mai vb. si noi,ca na fiecare are secretul lui de dat la rapitori,pt mine anul 2015 a fost cam slab fata de 2014.Ca si pesti prinsi 2015 clasamentul:1 avat,2salau,3somn,4mreana,5clean, la multi ani tuturora si fire intinse
Tete, asta cu secretele e asa sa treca vremea , sa fie ce trebe sub apa si daca io dai la bot restu fac ei
. Nici eu nu am avut un an mai bun ca 2014 si va merge tot mai rau , oameni nu ii poti educa , cotrolati toti nici atat , o sa se fie apa fara peste si atunci va fi liniste
. Trist da... adevarat ,
ma refer aici strict la zona nostra , nu cred ca e mai bine nici pe alte ape din tarisoara asta. O sa mai fie fire intinse doar de craci, cizme,carpe si te mai miri ce . Nu gandesc negativ si imi doresc din toata inima sa nu se intample asa, dar......

ma refer aici strict la zona nostra , nu cred ca e mai bine nici pe alte ape din tarisoara asta. O sa mai fie fire intinse doar de craci, cizme,carpe si te mai miri ce . Nu gandesc negativ si imi doresc din toata inima sa nu se intample asa, dar......
La multi ani la toti !!! Fire intinse ! Hai sa va spun si eu secretul pescuitului in opinia mea : stati pe apa cat de mult puteti! Rezultatele vor aparea si ele.Ceva imi spune ca stiati acest secret... 

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
- utilizator constant
salut baieti,am facut azi plimbare pana la pod la partos (alba),siiii.....am uitat sa-mi iau patinele
,in rest povesti pescaresti la focc 

Eu am incercat ceva gume pe cateva locuri ,mai bine stăteam in loc
plin de capcane sub apa
, fire sănătoase rupte in agățatură. Cică așa se pescuiește iarna , cine vede că dai normal la gumă intrabă așa ca pe unu prost: " șapăi prinzi ceva așa " , așa ca eu sunt cel care pescuiește anormal
.

-
- veteran
Aicea gresiti voibuzias scrie:Eu am incercat ceva gume pe cateva locuri ,mai bine stăteam in locplin de capcane sub apa
, fire sănătoase rupte in agățatură. Cică așa se pescuiește iarna , cine vede că dai normal la gumă intrabă așa ca pe unu prost: " șapăi prinzi ceva așa " , așa ca eu sunt cel care pescuiește anormal
.

Sigur nu vreau sa va dau eu lectii!!!

In general pe mal doresc sa nu fiu intebat nimic, daca te pune pacatu sa raspunzi ” da se prinde “ urmaza sa fii interogat : cum ,cat, unde, anotimp, adancime, si utima intebare cata pensie are mama? Eu vreau sa pescuiesc in liniste, nu sa conving pe nimeni de nimic ,nici sa fiu interogat .