Pescuit (Spinning) Jud. Alba
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Pescuit (Spinning) Jud. Alba
Nu am punctat nika...ziceam ca se prin cam de toate ...dar mai mici..astia capitali ii raman lui Sorin. Eu cu deaia mici...dupa cum e si pescaru
...speram la o ieseala azi dar colegu ma tradat.

Ionel haprian am vazut ca ai întrebat de lacul iezer,pot sa iti spun ca se prinde peste acolo si chiar foarte mare,am fost cu ATV-ul o tura pana sus si era un prieten care e meserias la crap,avea vreo 6 prinși,se pescuieste de joi pana duminica,taxa 30 RON pe zi sau mai e o posibilitate de 300 RON pe an am inteles. 

- haprian ionel
- veteran
Eu as fi vrut sa fac o partida la Clean ca la Crap nu ma pricep.. Nu sti la rotativa, vobler se prinde ceva ?
Nu am încercat deloc la iezer,am inteles ca se prinde si clean da nu știu la ce,eu am prins anul asta in zona totoi clean si un amic chiar si Avat la niște rotative mepps de 1 arginintii,am dat dupa Avat ca se arunca Grozav da nu l-am prostit cu nimic,tre sa îmi achizitionez un salmo thrill sa vad daca îmi da ceva rezultate...tinem legatura 

Deoarece a venit patronul de la Radesti acasa ,in concediu , am trecut ieri dupa amiaza pe acolo sa-l salut. Surpriza a fost sa constat ca malul a fost nivelat si se construiesc pontoane ! Adica nu chiar pontoane ,dar se amenajeaza ,cu lemn si piatra, niste mici terase pentru pescari.Cealalta surpriza a fost sa constat ca stiuca este activa!!! Am vazut o gramada de atacuri! Oricum saptamana viitoare probabil o sa fac o incursiune si revin cu vesti calde! 

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- haprian ionel
- veteran
Daca zici ca e activa o sa fac si eu o incursiune saptamana ce vine dar numai dupa ce vi cu vestile.
Mă bag si eu cu a mea,da un semn!! 

Dau ...un semn! Dar nu e prea bun...Am fost azi de pe la ora 16,30 .Zic mah e innorat ,nu e cald hai sa dau o fuga.Pe dreacu! S-a facut senin si a dat caldura in mine
Stiuca ca si inexistenta! Nu se vedea nimic pe apa! Am pescuit doua ceasuri si am avut un singur atac pe o guma.La naiba ca l-am ratat si ala da' sa mor de stiu cum
Mai erau doi baieti care se odihneau si ei ...Sunt deja amenajate vreo 7-8 pontoane si se mai fac.Planta este destul de sus dar se poate pescui.Insa schimbarea de vreme cred ca a deranjat-o pe doamna
Ultima noutate este ca dl.Sergiu nu mai este administrator de azi cica
Personal nu cred ca este un lucru bun ,insa vom trai si vom vedea.Oricum nu-l mai apelati la telefon. Cam asta ar fi cu Radestiul ...
Am plecat apoi la Mures unde am prins un singur strapazan la vobler
Somoteii pauza .Amonte de Aiud Muresul prinde o culoare ciudata
Mai vedem 

Ultima noutate este ca dl.Sergiu nu mai este administrator de azi cica

Am plecat apoi la Mures unde am prins un singur strapazan la vobler

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- haprian ionel
- veteran
Eu zic ca in zorii zilei ar fi momentul perfect pentru o partida la Stiuca acolo.. dupa ce da caldura nu are rost ca se ascunde si doamna si ne bate si soarele in cap. Vedem..
Ab77ppp vorbim pe privat si dam o tura amandoi numa sa ne nimerim liberi de la servici.
Ab77ppp vorbim pe privat si dam o tura amandoi numa sa ne nimerim liberi de la servici.
Nu prea tine vremea cu pescarii:(