Pescuit in jud. Botosani
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Pescuit in jud. Botosani
Salutare!
La stationar a incercat cineva prin zona?!
O babusca, rosioara, gasesc pe umdeva?!
La stationar a incercat cineva prin zona?!
O babusca, rosioara, gasesc pe umdeva?!
Spining....Prea bun ca sa fie light...
-
- senior
Daca locuiesti in oras, gasesti ce vrei in marginea orasului, la Luizoaia-Pulberarie...mica si multa.
Daca mai vrei si alte detalii, treci pe la magazin pe la Carrefour, si mai discutam.
Daca mai vrei si alte detalii, treci pe la magazin pe la Carrefour, si mai discutam.
Da-mi un mp cu numarul tau de telefon si poate schimbam o idee si o minciuna:)
multumesc
multumesc
Spining....Prea bun ca sa fie light...
Pe Rogojesti, încercati să fiti, totusi, foarte atenti. Gheata este de inegala. De la 12-14 la 25 cm. Ieri, 26.12.2012, am fost la 30cm de un pas in gol. Daca va puteti imagina, dupa atata ger, o portiune lata de 2 metri si lunga de 30 metri cu zapada ...si gheata 0 (zero).Nu-mi explic!marcel gheorghita scrie:Luciane, cred ca se poate iesi linistit pe gheata.... majoritatea apelor au gheata de peste 7 cm, la crae se adauga si zapada inghetata de edasupra...fir intins!
Am fost din nou astazi, 2.01.2013. Lucrurile s-au schimbat radical, dupa ce sambata am vazut un pescar imprudent facand baie partiala la zece metri de mal. Acum e beton.mihali scrie:Pe Rogojesti, încercati să fiti, totusi, foarte atenti. Gheata este de inegala. De la 12-14 la 25 cm. Ieri, 26.12.2012, am fost la 30cm de un pas in gol. Daca va puteti imagina, dupa atata ger, o portiune lata de 2 metri si lunga de 30 metri cu zapada ...si gheata 0 (zero).Nu-mi explic!marcel gheorghita scrie:Luciane, cred ca se poate iesi linistit pe gheata.... majoritatea apelor au gheata de peste 7 cm, la crae se adauga si zapada inghetata de edasupra...fir intins!
- lucian_flo
- senior
Rezultate? In ce zona ati pescuit?
Rezultatele sunt dupa regula ”...nici o zi nu-i ca cealalta.” Joi si vineri manca si copca, iar sambata nici o trasatura la zeci de gauri.lucian_flo scrie:Rezultate? In ce zona ati pescuit?
Stie cineva locuri bune de stiuca pe apa Sucevei?Daca nu sunt secrete...

Sucevenii o cauta pe alte meleaguri.uazaaaaa scrie:Stie cineva locuri bune de stiuca pe apa Sucevei?Daca nu sunt secrete...
nu sunt secrete, doar ca nu le stimuazaaaaa scrie:Stie cineva locuri bune de stiuca pe apa Sucevei?Daca nu sunt secrete...