Ieri a fost cea mai proasta zi din aceasta toamna. Racirea brusca a vremii. Am prins dar nu am luat. Am eliberat ca erau mici. Azi am prins cinci si am luat trei. Doua eliberate.lucian_flo scrie:Ieri am iesit prima oara cu barca pe anul asta si am reusit sa prind doua stiuci cam la 50 cm.
Ati prins ceva ieri domnule Mihali?
Pescuit in jud. Botosani
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Pescuit in jud. Botosani
- lucian_flo
- senior
Da, e diferenta intre prins si luat> 

Si diferenta intre a pescui si a prinde...
- lucian_flo
- senior
Da, alaltaieri am pescuit doua stiuci
.......... parca nu suna asa bine.
Domnule Mihali ati prins ceva vineri?

Domnule Mihali ati prins ceva vineri?
Foarte slab! Trei bucăti prinse. Două eliberate si una, aproape de două kg., luată.lucian_flo scrie:Domnule Mihali ati prins ceva vineri?
dictionar.....nucus scrie:Si diferenta intre a pescui si a prinde...
PESCUÍT s. pescuire, prindere, (înv. și reg.) pescărie, pescărit, (reg.) pescuială. (~ul a doi păstrăvi.)
Va rog sa-mi spuneti si mie o balta cu rapitor in judetul Botosani pentru care se merita sa megi 2-300 km.
Multumesc
Multumesc
-
- senior

Deci: fratioare, noi, cei din Botosani, mergem in alte judete, uneori mai mult de 200 km, sa pescuim la rapitori....daca vrei caras-crap, toate baltile sunt pline de asa ceva, dar de rapitor nu e nici o balta dedicata....crede-ma, nu se merita sa vii pana aici, pescuiesc in zona de peste 20 ani...

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
???marcel gheorghita scrie:![]()
Deci: fratioare, noi, cei din Botosani, mergem in alte judete, uneori mai mult de 200 km, sa pescuim la rapitori....daca vrei caras-crap, toate baltile sunt pline de asa ceva, dar de rapitor nu e nici o balta dedicata....crede-ma, nu se merita sa vii pana aici, pescuiesc in zona de peste 20 ani...