Pescuit in jud. Botosani
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Pescuit in jud. Botosani
Daca nu vreti sa spuneti nimic, atunci ma ofer sa fac o apreciere: inceputul de ”stiucareala” este promitator. La rotativa si oscilanta modificata (doar cu marcarul) este prezenta aproape zilnic. Nu mari, pana in doua kg., dar e peste. Am vreo 14.
Si ica ceva: In doua zile, locuri diferite, am dat peste bibanul sinucigas. La twister, cate trei bibani din cinci lansari.
- lucian_flo
- senior
Pe lac sau pe rau?
boistean scrie:maine e posibil sa ajung si eu in zona Joldesti. cu rezultate, sper, pentru ca anul asta am avut parte de mult prea putin timp pentru pescuit.
cateva ore frumoase duminica si luni, cu multi cleni remarcabili (si de peste 1 kg) la un River2Sea, dupa mai multe incercari esuate la avat.
rectific, de fapt voblerul era/este un Strike Pro Baby.
Noutati ceva???
Atat de ocupati cu pescuitul, incat nu mai spuneti nimic. Eu ma intreb ce se va prinde la anul (ma refer la stiuca) pe lacul Rogo. daca aum este un adevarat masacru. De ce? Ele se sinucid cu sutele zilnic.
...
Azi am fost pe baraj la Bucecea, (e a doua oara cand merg) si am stat cateva ore la stationar; 9 pesti caras si rosioara...incearcau "destul de anemic" si rar. Am luat si batul de spinning dar nu am mai insistat ca nu se merita...cred ca e un adevarat masacru deja cam peste tot pe unde a calcat omul cu plasa.