Bun si care sunt conditiile de pescuit?...taxe, regulament...etcmihali scrie:S-a mai discutat si anul trecut problema: ANPA ”a uitat” sa preia si Rogojestiul, s-a judecat cu AJVPS si a pierdut, asa ca nu-i mosia ANPA.boistean scrie:mda. nu-i in Romania Rogojestiul, e pe mosia unora...
Pescuit in jud. Botosani
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Pescuit in jud. Botosani
- lucian_flo
- senior

mihali scrie:S-a mai discutat si anul trecut problema: ANPA ”a uitat” sa preia si Rogojestiul, s-a judecat cu AJVPS si a pierdut, asa ca nu-i mosia ANPA.boistean scrie:mda. nu-i in Romania Rogojestiul, e pe mosia unora...
procesul respectiv a avut alte "imbarligaturi" si s-a axat pe preluarea gratuita a apelor de catre AJVPS de la o institutie defuncta, care administra la acea ora apele publice.
bineinteles ca ANPA si-a pastrat aceeasi pozitie:
pozitie oficiala ANPA
in alta ordine de idei, eu nu sunt nici avocatul ANPA, care -in paranteza fie spus - a comis multe erori, nici a AJVPS-ului sucevean, care la randu-i a facut prea mult timp misto de pescari si de... peste, si nici macar al (mai) proaspetei infiintate PP, care a si luat apele din judet (mai putin zona montana, pastorita de RNP, dar nici Rogojestiul sau Bucecea), pentru ca si aceasta din urma incepe sa se asemene tot mai mult cu predecesoarea...

sunt doar un pescar "recreativ", nu "sportiv", care viseaza la o clipa de civilizatie si in domeniul pescuitului de la noi

La capatul canalului, inspre Padureni,100 m in dreapta.Locuri superbe dar m-a pacalit o gatuitura intre doua zone cu papura. Aproximativ 10-15 m latime la intrare pe cursul Siretului.Sansa a fost apa relativ mica. Am ajuns pana la nivelul pieptului. Si apa..apa era foarte ”uda”.lucian_flo scrie:Domnule Mihali, unde ati patit-o?
Aveti dreptate in toate insa pe mine, pescarul sportiv-recreativ, ma intereseaza sa platesc pentru a fi in regula.Dupa regula cui? Habar nu am. Tara noastra , Romania, rimeaza cu Utopia.boistean scrie: procesul respectiv a avut alte "imbarligaturi" si s-a axat pe preluarea gratuita a apelor de catre AJVPS de la o institutie defuncta, care administra la acea ora apele publice.
bineinteles ca ANPA si-a pastrat aceeasi pozitie:
pozitie oficiala ANPA
in alta ordine de idei, eu nu sunt nici avocatul ANPA, care -in paranteza fie spus - a comis multe erori, nici a AJVPS-ului sucevean, care la randu-i a facut prea mult timp misto de pescari si de... peste, si nici macar al (mai) proaspetei infiintate PP, care a si luat apele din judet (mai putin zona montana, pastorita de RNP, dar nici Rogojestiul sau Bucecea), pentru ca si aceasta din urma incepe sa se asemene tot mai mult cu predecesoarea...![]()
sunt doar un pescar "recreativ", nu "sportiv", care viseaza la o clipa de civilizatie si in domeniul pescuitului de la noi
Anul trecut, ca si in ceilalti ani, s-a platit la clubul din Siret, Radauti, Suceava, Dorohoi...dean scrie:Bun si care sunt conditiile de pescuit?...taxe, regulament...etc
Am fost simbata -mai mult la plimbare si aer curat. Ca in fiecare an : se pescueste la stiuca cu zeci de "soldatei" desi e prohibitie la stiuca,se ratin capturi capitale de nici 25,0 cm,se arunca pe gheata (doar trebuesc hranite vulpile care s-au inmultit fff mult crescind pericolul unei epidemii de turbare) bibanasii de 6-7 cm etc.etc.etc.Tara lui papura voda!Oare toate astea sint numai din cauza crizei financiare sau sint din cauza crizei morale si lipsei totale de respect fata de natura in care ne balacim cu o frenezie demna de un scop mai nobil ??? Si iarna asta care tine de 3 luni si mai bine!!!
Am fost aproape in fiecare zi si am trait acelasi naduh vazand sute, da, sute de soldatei de persoana fara ca cei in drept sa ii intrebe de sanatate.N-a fost niciodata ca anul acesta. Am niste foto. dar pe cine intereseaza?nucus scrie:Am fost simbata -mai mult la plimbare si aer curat. Ca in fiecare an : se pescueste la stiuca cu zeci de "soldatei" desi e prohibitie la stiuca,se ratin capturi capitale de nici 25,0 cm,se arunca pe gheata (doar trebuesc hranite vulpile care s-au inmultit fff mult crescind pericolul unei epidemii de turbare) bibanasii de 6-7 cm etc.etc.etc.Tara lui papura voda!Oare toate astea sint numai din cauza crizei financiare sau sint din cauza crizei morale si lipsei totale de respect fata de natura in care ne balacim cu o frenezie demna de un scop mai nobil ??? Si iarna asta care tine de 3 luni si mai bine!!!
Prea repede nu voi mai calca pe acolo! Doar dupa ce se duce gheata si trece prohibitia la stiuca.La vale de baraj cum mai e ???Am sa incerc la biban cu voblere minuscule si cu gume f.mici. Domn' profesor ,sanatate si Fir intins !
La vale de baraj...gol! Multumesc de urare, cu tot respectul!nucus scrie:Prea repede nu voi mai calca pe acolo! Doar dupa ce se duce gheata si trece prohibitia la stiuca.La vale de baraj cum mai e ???Am sa incerc la biban cu voblere minuscule si cu gume f.mici. Domn' profesor ,sanatate si Fir intins !